2017-Anul unui nou inceput

2017-Anul unui nou inceput

Jan 01
Apreciaza postarea si da mai departe...

Am pasit in anul 2017, un an care, potrivit numerologiei, este de vibratie 1; inseamna ca incepe un nou ciclu in viata noastra.

Este un an in care avem o sansa noua de a incepe o alta viata, mai buna. Un nou inceput, care precede schimbarea si inseamna progres, evolutie, inaintare.

Nu stiu cum si unde ma va conduce viata, dar cu siguranta voi schimba ceva. Vom schimba ceva.

Suntem fiinte vii, spirituale si nu putem bate pasul pe loc la nesfarsit. Am venit ca sa ne traim viata si nu sa ne traiasca viata pe noi.

Stagnare inseamna involutie, iar schimbarea inseamna evolutie.

Un pas mic in fiecare zi facut cu entuziasm pe calea schimbarii inseamna mai mult pentru existenta noastra decat daca stam pe loc sau ne intoarcem mereu in trecut, pe calea renuntarii la viata.

Inseamna a trai in timpul prezent, in starea de A FI.

Sa nu ne fie frica de inceputuri. Un nou inceput inseamna sa spui DA vietii. Inseamna sa renuntam la tot ce ne incorseteaza; sa facem alte alegeri mai bune, privind tot inainte.

Cu siguranta, toti avem de schimbat cate ceva in propria viata, inauntru sau inafara, mai precis in interiorul nostru sau in mediul ambiant.

Poate este nevoie sa ne imbunatatim caracterul sau o trasatura de caracter; poate este nevoie sa ne schimbam perceptia asupra lumii si a lucrurilor ce ne inconjoara, pentru a vedea in toate un mediu prietenos, prielnic, de realizare a dorintelor noastre si de inchegare a unor relatii divine.

Poate este necesar sa trecem la actiune si sa facem ceva concret: o schimbare de look, o alimentatie echilibrata, un stil de viata sanatos, relatii corecte, in sensul de a privi relatiile noastre cu obiectivitate, nepartinire, echitate, de a nu ne mai minti pe noi insine si de a nu mai “lucra” impotriva principiilor si a sentimentelor noastre adevarate; poate o schimbare de cariera sau de slujba, in alte segmente, intr-un cuvant AVANTARE IN NECUNOSCUT.

Intotdeauna un “risc” este binevenit cand este facut pentru o cauza mare, pentru un bine mai inalt.

Imprevizibilul face parte din viata si ar trebui sa il acceptam cu placere, lasandu-ne in voia vietii si a justetii divine, dornici de explorare, stiind ca intr-un final vom avea pace, bucurie si satisfactia muncii implinite.

2017 ne incurajeaza sa facem ceva nou, diferit de tot ce am mai facut pana acum; ne ajuta sa facem imbunatatiri acolo unde este necesar si sa avem o gandire “radicala” in situatii de viata care implica luarea de hotarari radicale.

Prin observarea de sine si a realitatii inconjuratoare putem afla unde anume trebuie sa facem schimbarea, luand in calcul drept barometru, sufletul nostru.

Sufletul ne vorbeste in soapta, bineinteles, daca ne facem timp sa il ascultam. Divinul a trasat in noi acele traiectorii demne de urmat pentru implinirea menirii noastre personale.

Sufletul ne arata, prin starea emotionala permanenta, daca am deraiat sau nu de la aceste traiectorii. De aceea, e timpul sa facem liniste in noi, ca sa auzim ce anume vrea sa ne comunice sufletul nostru.

Chiar daca e incomod ceea ce simtim, este bine sa privim realitatea “in fata” si sa admitem ca sufletul are intotdeauna dreptate.

Asta inseamna ca viata sufletului tau trebuie indreptata numai si numai cu ajutorul tau. Nu mai trebuie sa privesti in afara ta. Nimeni nu stie mai bine decat tine ce iti doreste sufletul si cum poate fi el reanimat, revigorat.

Asadar, incepeti prin a privi anul 2017 ca un nou inceput al vietii sufletului vostru.

Va doresc sa aveti vointa si putere de schimbare, optimism, mult entuziasm pe calea unui nou inceput in viata voastra!

La multi ani 2017!

G.S.

www.eusuntdivin.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *