3 componente principale pentru bunastare

3 componente principale pentru bunastare

Jan 16
Apreciaza postarea si da mai departe...

Suntem romani si iubim Romania. Cel putin asa imi place sa cred. Este necesar sa facem ceva pentru noi, ca indivizi, ca popor si pentru aceasta tara.Prea mult ne-am lasat condusi de alti oameni, din exterior si prea putin ne-am raportat la forul nostru interior si la divintate. Acum este timpul pentru o TRANSFORMARE RADICALA in toate componentele vietii.

Ca sa ai bunastare, sau prosperitate, trebuie sa te raportezi mai intai la tine, la esenta ta divina si fiecare individ in parte ar trebui sa faca asa, pentru ca aceasta bunastare sa ajunga la nivel de tara.

Fiecare, suntem rotite dintr-un angrenaj mai mare, iar fara aceste rotite angrenajul nu functioneaza cum ar trebui.

Mai intai, ca o principala componenta a bunastarii, trebuie sa ne cunoastem pe noi, cine suntem, de unde venim, incotro mergem, sa-l cunoastem si sa ne apropriem de DUMNEZEU, Creatorul vietii noastre.

Sa stim ca nu suntem intamplator pe planeta, ca tot ce vedem este mana unei INTELIGENTE SUPREME, A UNUI TATA IUBITOR, care in iubirea Lui ne-a lasat sa-l redescoperim si are rabdare in ceea ce priveste greselile noastre si asteapta sa redevenim copii ai sai; am pierdut paternitatea Lui prin pacat, iar acum El asteapta sa ne intoarcem de la statutul de fii risipitori, la statutul de fii ai Sai cu drepturi depline.

Deci, prima componenta este sa stim cine suntem si de cine apartinem.

Atunci cand stii ca ai pe cineva care vegheaza si se ingrijeste ca un parinte de nevoile tale, esti mult mai relaxat si preocupat sa iti construiesti propria viata, sa devii pasionat de viata. Poti infrunta orice rautate sau meschinarie care ti se face si care vine din exteriorul tau, din lumea reala si tensionata din afara ta.

A doua componenta, ca sa ai bunastare este sa crezi ca ai BUNASTARE. Daca esti Fiul Tatalui omnipotent si omnistiient si tu esti un copil cu BUNASTARE. E nevoie sa ai si sa mentii aceasta Constiinta a Bunastarii.

Asta inseamna sa indepartezi toate acele schisme care te-au tinut departe de convingerile tale adevarate si care nu ti-au permis sa te exprimi la nivel de suflet asa cum ti-ai fi dorit.

Inlatura tot balastul emotiilor negative si mentalitatea invechita potrivit careia nu esti capabil sa ai BUNASTARE IN VIATA TA cat si mentalitatea conform careia esti doar un pion pe tabla de sah a vietii  tale si la voia sortii.

A treia componenta, actioneaza cu incredere si curaj, cu entuziasm si ia totul ca un joc; da curs acelor dorinte intime de propasire si succes, descopera-ti vocatia, abilitatile, talentele si aptitudinile si, cel mai important, pune -le in slujba semenilor tai.

Esti prosper, atunci cand faci ceva pentru oameni. Cand daruiesti mai mult decat primesti. Te simti bogat cand esti util si capabil sa dai o mana de ajutor semenilor tai. Cea mai mare satisfactie nu o ai la nivel de ratiune sau gandire, ci la nivel de suflet, care este expresia individuala a esentei tale divine.

Esti prosper cand daruiesti iubire si compasiune. Cand stii ca poti sa dai oricui, oricand, din preaplinul sufletului tau.

Ar mai fi multe de spus, dar in esenta trebuie sa se porneasca de la aceste principale componente in stabilirea si evaluarea notiunii de bunastare.

Gabriela S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *