Accepta schimbarea spre noua cale de succes!

Accepta schimbarea spre noua cale de succes!

Nov 20
Apreciaza postarea si da mai departe...

Schimbare! Un cuvant care ii provoaca pe unii, ii nelinisteste pe altii sau ii lasa indiferenti pe cei care sunt doar spectatori pe calea vietii.

Fara schimbare nu exista evolutie, transformare, transmutare: a unei vieti in alta, a unei situatii in alta situatie, a unei stari in alta stare, a unei etape, forme, vibratie, etc.

Adevarata schimbare are loc la nivelul mintii.

Universul in sine este Mental. Totul este Mental, transmutarea nu numai ca poate transforma starile, pe care in mod obisnuit le consideram mentale, dar si starile materiale.

Universul si tot ceea ce exista evolueaza in permanenta, se misca , se transforma.

Nimic nu este de durata, in afara de SCHIMBARE.

Nimic nu sta pe loc, deoarece totul se naste, creste si moare.

Chiar in momentul in care un lucru ajunge la nivelul sau maxim, intra apoi in declin.

Toate lucrurile evolueaza din altele si se transforma in alte lucruri.

Legile naturale sunt constante si ne indeamna spre evolutie.

Trebuie sa ne ridicam din planurile inferioare in altele, superioare si sa ne straduim sa fim mai buni, mai spirituali, in conditiile vietii de zi cu zi.

Noi suntem creati dupa asemanarea Creatorului, dar avem si o parte care nu este asemenea pe care o numim EGO SAU UMBRA NOASTRA.

Noi purtam esenta Creatorului, dar eu nu sunt Creatorul! De aceea nu sunt perfect ci perfectibil.

Sa urci pe scara spirituala a vietii, sa constientizezi existenta ESENTEI DIN TINE SI DINLAUNTRUL ALTOR FIINTE,  aceasta inseamna evolutie spirituala.

Schimbarea conduce la dezvoltare, la trezire spirituala si dintr-o fiinta adormita, ne ridica incet si ne pune pe picioare,trecandu-ne prin energii de vibratii tot mai inalte.

Totul are propriile ritmuri. Toate lucrurile cresc si coboara.

De mai bine de 20 si ceva de ani, societatea noastra trece printr-o schimbare profunda in toate domeniile: economic, social, cultural, al relatiilor, spiritual,etc.

Daca inca mai exista suferinta , este pentru ca nu am dat voie schimbarii sa se produca in adevaratul sens al cuvantului. Nu am fost suficient de deschisi la valul de energie si creativitate care a venit spre noi in avalansa dupa revolutia din 1989.

Acest fapt se datoreaza ca mai sunt printre noi oameni care se inversuneaza sa nu dea drumul vechilor paradigme, dogme, realitati invechite, etc, pentru alte realitati mult mai benefice.

Majoritatea am trait intr-un fel de somnambulism total, pana cand am vazut ca in cele din urma trebuia sa facem ceva si sa ne conformam realitatilor actuale, care adeseori, desi nu prea usoare, iti pune creativitatea, potentialul si abilitatile tale la incercare.

Sa ne uitam la copiii din ziua de azi si sa nu ii blamam pentru ca ei reprezinta un suflu nou pentru noi, sunt un model de creativitate si schimbare pentru parintii lor si societate in ansamblu.

Multi oameni  de peste 40 de ani acum, care au trait intr-o economie comunista centralizata, aparent sigura dar inchisa, au suferit un adevarat soc atunci cand fabricile unde ei isi desfasurau activitatea de ani buni s-au inchis, deoarece erau “setati” sa faca  o singura profesie, intr-un singur loc, intr-un singur perimetru, cu un anumit colectiv, etc.

Ceea ce e impresionant, e ca cei mai pozititvi dintre ei, care au lasat lucrurile sa curga si au imbratisat schimbarea, s-au reorientat, si-au dezvoltat si imbunatatit cunostintele, intr-un cuvant, s-au descurcat prin propriile lor puteri si s-au acomodat timpurilor noi in care erau purtati de valul schimbarii si intr-un final au reusit.

Altii, care nu au reusit sa treaca peste noile provocari, au ramas adanciti in trecut, plangandu-si de mila sau dand vina pe nu stiu ce guvern, societate, alti oameni.

Pana si relatiile dintre oameni  si de cuplu au avut de suferit imbunatatiri remarcabile. Daca pana mai ieri, parintii nostri sau bunicii ne spuneau ca trebuie sa induram anumite situatii caci “capul plecat sabia nu il taie” si sa asteptam ca raul pleaca de la sine, astazi vedem ca aceeasi oameni s-au desteptat si au inteles ca ei au liber arbitru, lasat ca dar de insusi Creatorul lor, ca numai si numai ei hotarasc despre ce e cel mai important in viata lor caci viata lor le apartine in totalitate, ca nu pot fi proprietatea nimanui ci doar ei pot lua decizii unde si cand, cu cine si in ce fel doresc sa traiasca astfel incat nimeni sa nu le submineze adevaratul potential.

Astazi cuplurile barbat-femeie sunt mai degraba parteneri, si incep sa aiba loc asocieri de buna voie pe baza propriului consimtamant fara imixtiuni din afara lor.

Si relatia in ceea ce priveste banii s-a schimbat; am invatat sa nu ii mai tezaurizam si sa ne uitam la ei ca la niste Dumnezei (adica sa le transferam puterea noastra lor) ci am invatat sa-i administram corect, fara a face excese dar nici de ne opri pe noi insine de la satisfacerea celor mai nevinovate placeri si pasiuni ale noastre. Am inceput sa frecventam cursuri de dezvoltare personala si de abundenta ( slava Domnului ca in Era Informationala, astfel de informatii benefice sunt peste tot la dispozitia noastra, chiar si gratuit) astfel ca pana si in acest aspect am devenit mai intelepti.

Si in domeniul Sanatatii s-au produs schimbari radicale, doar daca nu vrei , nu le vezi. Au aparut tehnici si metode de restabilire a sanatatii care pana acum nu s-a stiut de ele pentru ca nu li s-a permis a fi revelate datorita monopolului medicinii conventionale invechite si care nu mai corespunde nevoilor de sanatate a majoritatii oamenilor. Doar trebuie sa cauti, sa intrebi, sa te informezi si afli ceea ce ti se potriveste in functie de deschiderea pe care o ai in momentul actual.

Chiar si eu am scris de metode si tehnici de imbunatatire a sanatatii pe blogul meu. Astazi suntem pe cale de a afla ca suntem propriul nostru medic, corpul nostru are un potential de vindecare fantastic, doar ca trebuie sa stim sa fim mai blanzi cu el, sa il iubim si sa il respectam printr-o alimentatie , exercitii fizice si odihna adecvate.

Ca o concluzie, imbratisati schimbarea, schimbati paradigmele si fiti gata sa va bucurati caci VIATA ESTE UN DAR DIVIN si merita traita cu creativitate. Renuntati la EGO caci exista loc pentru toti in acest univers  si bucurie din belsug pentru toata lumea.

www.eusuntdivin.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *