APA -MIRACOLUL VIETII

APA -MIRACOLUL VIETII

Mai 30
Apreciaza postarea si da mai departe...

In urma cu 3 ani, am descopertit cel mai logic Concept de Sanatate.

Este un Concept promovat de Compania Coral Club International si cuprinde   5 “legi” esentiale pentru Sanatatea noastra.

A devenit un Stil de viata pentru mine.

Este alcatuit din 5 etape:

1.HIDRATARE

2.DEPARAZITARE

3.DETOXIFIERE

4.NUTRITIE

5.PROTECTIE

Pentru fiecare etapa, o sa aloc o sectiune speciala.

Voi incepe, bineinteles, cu HIDRATAREA care are in centru APA.

DE CE APA?

Pentru ca Omul este constituit in proportie de 70%  din Apa. Suntem facuti din Apa. Toate organele noastre contin apa, bineinteles, in proportii diferite. Sangele nostru, care transporta substantele nutritive la celule, este format din 90% apa.

De obicei bem apa fara sa-i dam o prea mare importanta.

Ne este atat de familiara incat foarte rar o apreciem in mod constient.

Haideti sa invatam cat mai multe despre Apa. Si apoi sa invatam mai mult despre noi insine.

 

” APA ESTE INCEPUTUL TUTUROR LUCRURILOR”-a spus filozoful grec.THALES

 

Apa a fost creata de Dumnezeu inaintea Luminii.

Si nu intamplator volumul Apei pe Glob este tot in procent de 70% ca si in corpul uman.

Suntem deci o mica holograma a Pamantului.

Poate nu stiati, dar savantul roman  de talie internationala, Henry Coanda,  s-a preocupat de “APA” in cercetarile si descoperirile sale din cele mai diverse.

El a dorit sa inteleaga de ce in anumite zone ale Pamantului exista oameni care traiesc mai mult, carui fapt se datoreaza acest lucru si de ce exista discrepante intre diferitele regiuni.

Dupa 60 de ani de cercetari intense, a gasit 5 locuri pe Glob unde APA avea niste caracteristici  si parametrii deosebiti ( Peru, Ecuador, Hunza-Pakistan, Georgia, Okinawa-Japonia). Deci APA ERA ACEL FACTOR DE LONGEVITATE.

In aceste localitati, oamenii traiau 100-140 de ani, fara a fi bolnavi de bolile umanitatii contemporane.

Cultura alimentara din aceste regiuni, nu se deosebea cu mult de cultura alimentara din alte parti.

Dar Henry Coanda realiza ca oamenii utilizau O ALTA APA, pe cea de munte. Acolo APA avea caracteristicile de baza pentru o APA calitativa, buna de baut.

Astfel, pana in ziua de azi, s-a ajuns la concluzia ca, apa calitativa si intr-adevar buna de baut, trebuie sa aiba 5 caracteristici de baza, si voi vorbi despre fiecare caracteristica in parte.

 

1.Echilibrul acido-bazic sau PH-ul

 

De ce e important Ph-ul?

Pentru ca toate mediile lichide din organism ( sangele, limfa, saliva, lichidul interstitia)l, poseda o reactie slab alcalina, adica au PH in limitele 7-9.

Atunci activitatea celulelor este normala si nu se gasesc factori predispozanti care deregleaza metabolismul celular.

Ph-ul se poate determina cu hartia de turnesol drept indicator.

Tot ce este sub 7 inseamna deplasarea echilibrului acido-bazic spre acid, si in aciditate se dezvolta maladii de orice fel.

Sangele este cel mai sensibil la diversele schimbari ale PH.

La oamenii normali ph-ul sangvin se afla in limitele 7.35-7.45. Daca ph-ul scade la 7.2 omul ajunge in coma, la 7.1 el moare.

Sangele trebuie pastrat in limitele normale, astfel incat sa nu existe nici un fel de pericol.

Am spus ca sub 7 este mediul acid, favorabil tuturor bolilor. De exemplu urina are ph 5.5.

Daca noi introducem in organism aciditate mai mult decat alcalinitate, aceasta nu e deloc bine.

Aproape toate alimentele din comert sunt acide chiar si cele preparate in casa prin prajire, fierbere, congelare, etc, in afara de legumele si fructele proaspete.

Totusi, tot mai multi oameni consuma mancaruri acide, dar nu mor imediat atunci cand consuma sucuri acidulate, carbogazoase, Coca cola, mancaruri acide,etc. De ce oare?

Pentru ca organismul include automat mecanismul de protectie.

Si ce sa intampla, sa spunem, cand consumati un pahar de Coca Cola?

Consumand un pahar de Coca Cola ( ph 2.2) am dat o lovitura acida organismului. Daca pe parcursul urmatoarelor 30 min. nu vom bea un pahar de apa alcalinizata ( ph.8-9) pentru a neutraliza aciditatea acesteia, organismul va utiliza in acest scop Calciul din sistemul osos propriu.

Dupa care, Calciul trecand cu sangele prin filtrele organismului ( prin rinichi, ficat, vezica biliara ),  se va depune acolo sub forma de calculi.

Avand in continuare obiceiuri nocive pentru organism  ( bauturi acide, mancaruri acide),  curand se vor instala boli ca osteoporoza, artrita, artroza, litiaza biliara sau renala.

Persoanele inteligente vor trage singure concluziile.

 

2.Tensiunea superficiala

 

De tensiunea superficiala va depinde cata apa va intra in celula.  Cea de la robinet si imbuteliata nu are fluiditate  ( 75 dm/cm).

Membrana celulara este permeabila pentru apa la 43 dm/cm.

Adica apa pe care o bem noi in fiecare zi este de 2 ori mai densa decat aceea care ar permite o penetrare fara obstacole a apei in celula, care ar aduce oxigen, substante nutritive si va lua cu sine produsele metabolice reziduale, toxine si substantele otravitoare.

Apa de la robinet si imbuteliata patrunde cu greu in celule, obligand organismul sa cheltuiasca rezervele sale energetice, doar pentru a avea loc metabolismul celular, care ar trebui sa se efectueaze in mod normal.

Drept rezultat, organismul va avea nevoie de o cantitate aducatoare de energie.

Celula doreste sa respire, dar primeste doar 13% oxigen, celula doreste sa manance,  dar primeste doar 40% din substantele nutritive din cele pe care e in stare sa le asimileze  ( apar carente de vitamine, aminoacizi, acizi grasi). Celula doreste sa se spele, dar nu este in stare sa elimine in totalitate produsele metabolice reziduale, toxinele, substantele otravitoare  ( apar intoxicatii, probleme tegumentare, diverse eruptii,  alergii si cancer).

Are loc condensarea sangelui ( ce provoaca hipertensiune, boli cardiovasculare, accidente vasculare  si infarct).

Si toate acestea doar datorita necoincidentei tensiunii superficiale a apei pe care o bem , cu tensiunea superficiala celulara.

 

3.Potentialul antioxidant ( redox)

 

Acest indicator arata activitatea biologica a lichidelor, capacitatea acestora de a intra in reactie chimica,  puterea ei. Pentru determinarea lui se foloseste electronometru.

Henry Coanda a determinat, ca cea mai utila apa cu capacitati de intinerire este aceea cu valori negative,  adica aceea care poseda sarcina electrica in limitele -100-700 mv.

Ce inseamna aceasta?

Multi oameni stiu de radicalii liberi.

Acestea sunt celulele  instabile din corpul uman care isi pierd capacitatea vitala si predestinatia. In organism se formeaza trilioane de radicali liberi care au nevoie de restabilire si neutralizare, cu eliminare din organism,  ne mai vorbind de actiunea nociva a comportamentului nesanatos, a ecologiei deficitare, care maresc numarul acestora de cateva ori.

Daca nu vom neutraliza radicalii liberi prin ANTIOXIDANTI- CORAL MINE, HIDRACEL, MICROHIDRINA, organismul se va uza rapid, va imbatrani, va pierde din energie,  ceea ce inseamna acumularea de radicali liberi,  sau cum sunt numiti adesea, celule cancerigene.

Din aceasta cauza omul contemporan,  are nevoie mai mult ca niciodata de antioxidanti puternici naturali.  Cel mai puternic antioxidant la ora actuala este Microhidrina  (si apoi Hidracelul),  pentru care savantul american Patrick Flanagran -ucenicul lui Henry Coanda,  a primit premiul Nobel in anul 1997,  utilizand studiile lui H.Coanda, efectuate pe apa.

Ultilizand Coral Mine, Microhidrina si Hidracel, vom stagna procesul de imbatranire a celulelor organismului nostru, se vor restabili fortele vitale, acumuland energie si se va crea o bariera puternica pentru preintampinarea formarii celulelor mutante, a tumorilor si a cancerului.

 

4.Structura apei.

 

Nu mai este nici un secret ca apa are o anumita structura.

Doar apa structurata poate deveni izvorul unei bioenergii,  informatii corecte.

Masaru Iamoto a efectuat studii de influentare a diverselor evenimente si informatii  ( muzica, arome, sunete, vibratii, cuvinte, ganduri, rugaciuni, etc.) asupra structurii apei si rezultatele au fost extraordinare.

S-a demonstrat ca apa reactioneaza diferit la influentele externe.

Ori se transfroma intr-o forma minunata,  de cristal, daca informatia este pozitiva,  ori ia o forma urata,  haotica,  daca informatia este negativa.

Informatia negativa din apa,  slabeste organismul, si ataca psihicul uman ( declansand frica, apatie, stari agresive, depresie, etc).

 

5.Conductibilitatea electrica

 

Apa calitativa faciliteaza formarea hidroelectricitatii,  de care depinde cantitatea de bioenergie din organism ( aura).

Cand bem apa care nu este calitativa,  organismul nu primeste ci cedeaza energia acumulata.

 

Concluzie!

Putem ingheta apa,  pentru a o structura,  putem locui in munti aproape de izvoare curate,  dar putem utiliza in orice moment 3 produse foarte bune care schimba calitatea apei obisnuite,  alcalinizand-o,  structurand-o si eliminand metalele grele si substantele anorganice din ea si anume CORAL MINE, MICROHIDRINA SI HIDRACEL.

Aceste 3 produse fac parte din stilul meu de viata si sunt filtrele mele de buzunar, oriunde ma aflu,  ele sunt cu mine.

Daca nu vom bea apa calitativa, atunci sangele nu va fi nici el intr-o stare normala  si nu va putea transporta substantele nutritive la organe.

Celulele moarte din organism sunt eliminate doar prin APA!  Nimic altceva!

APA are o mare eficacitate in stagnarea proceselor de imbatranire.  Apara organismul de deshidratare.  La deshidratarea organismului  se micsoreaza si lichidul intracelular cu 66% si apoi si cel interstitial cu 20%, dupa care este luata apa din sange 8%.

Ridurile si pielea uscata nu este imbatranire, ci lipsa apei din celule.

Organismul deshidratat pierde energie.  Si daca nu primeste energie din apa, el cauta alta sursa de energie.  Devine apoi dependent de hrana.

Si incepe sa depoziteze grasime. Incepe procesul de ingrasare. Si mai departe stiti ce implicatii sunt.

De aceea, ESTE NECESAR SA BEM APA! 30 mg/kg corp.

APA este sustinatoarea ciclurilor care intretin tot ce inseamna VIATA.

In fiecare picatura de apa salasuieste Dumnezeu; tot acolo salasuieste si  VIATA,  SUFLETUL.

APA este o entitate vie, este “Sangele Pamantului-Mama”.

Unde este APA dvs?

Ati fost candva, cu mult timp in urma, 70-80% apa,  cand erati un bebelus ganguritor,  proaspat iesit din pantecul mamei.

Dar acum cantitatea de apa din organismul dvs. este aproape de 50%.

Ce s-a intamplat?

Ei bine, ati imbatranit, si,  de atunci, din primii ani,  factori interni si externi v-au distrus celulele si le-au slabit capacitatea de a retine apa.

Acest lucru explica semnele de imbatranire care au aparut inainte sau, daca sunteti norocos, dupa ce ati implinit 30 de ani;  pielea a devenit mai uscata,  au aparut riduri fine,  s-a schimbat modul in care va odihniti,  adaptabilitatea dvs.a fost puternic zdruncinata,  digestia s-a incetinit si energia a devenit schimbatoare.

Va plangeti tot mai mult de dureri,  aveti nevoie de mai multa cofeina pentru a rezista o zi intreaga si va este din ce in ce mai greu sa va mentineti greutatea.

Aceste lucruri nu s-au intamplat peste noapte si v-ati trezit brusc ca vedeti schimbari in oglinda,  pe cantar, in cabinetul medicului dvs.

Ceea ce s-a petrecut,  este o scadere lenta, inevitabila, a capacitati dvs.de a va mentine hidratati,  ceea ce, apropo, nu are nimic de a face cu cata apa consumati.

Hidratarea inseamna cantitatea de apa pe care celulele o pot absorbi si folosi eficient. 

Daca ati bea 4 l pe zi de apa si v-as spune ca tot sunteti deshidratat, m-ati crede?

Probabil ca nu.

Dar este adevarat:  daca celulele dvs. nu pot retine apa de care au nevoie pentru a sustine functiile celulare,  atunci,  chiar daca ati bea toata apa din lume, nu ati obtine nimic.

Fiecare parte a corpului are nevoie de apa pentru a functiona la parametrii corecti. Fara suficienta apa in celulele lor,  organele nu pot sa realizeze functiile obisnuite sau sa comunice unul cu altul.

Atunci cand aveti ochii, gleznele umflate si burta balonata,  inseamna ca aveti apa uzata extracelulara si sunt  semne ca organismul dvs. nu foloseste apa in mod eficient.

Aceste dereglari pot sa apara oriunde, inclusiv in vasele de sange,  in inima sau alti muschi,  in piele sau in ficat.

Imperativ este, a tine apa acolo unde aveti nevoie,  in celule. Tocmai de aceea,  consumati apa de inalta calitate  si folositi produse cum ar fi cele mentionate mai sus pentru imbunatatirea parametrilor apei.

Cu o alta ocazie voi scrie un alt articol despre cum sa facem fata blestemului uscaciunii care s-a abatut asupra frumusetii noastre.

Fiti APA!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 comments