Apocalipsa în Logica Creatiei Divine

Apocalipsa în Logica Creatiei Divine

Sep 30
Apreciaza postarea si da mai departe...

Anul 2020 ne-a luat pe nepregătite. Cine ar fi crezut că omenirea va fi încercată de profunde probleme politice interne şi externe, de crize economice, sociale, de pandemie, de efectele nocive ale tehnologiei 5G, etc. pe tot globul pământesc.

Niciodată greutăţile cu care se confruntă acum omenirea nu au fost până acum de dimensiuni globale.

Tot ce pot să spun este că suntem la începutul greutăţilor, întrucât, dacă ar fi să luăm în considerare ce spune Biblia, în cartea Apocalipsei, vor veni necazuri şi mai mari.

Nu putem să trecem cu vederea această etapă a venirii Apocalipsei, deoarece ea se înscrie perfect în Logica Creaţiei Divine.

Ea marchează nu numai trecerea de la o etapă istorică la alta, ci şi tranziţia apocaliptică spre “Oamenii noi”.

Oamenii actuali, de tip adamic, au pus în pericol existenţa omenirii şi a planetei, prin faptul că:

-au descoperit bombele atomice şi alte mijloace de distrugere în masă;

-cei care s-au intitulat marile puteri ale lumii sunt în permanentă competiţie şi conflict pentru dominarea planetei şi a resurselor;

-echilibrul planetar este subminat de o serie de procese incontrolabile, care conduc spre un cataclism foarte mare;

-au poluat apele, solul şi subsolul, atmosfera;

-au defrişat pădurile şi zonele verzi;

-au schimbat clima şi s-au extins zonele deşertice, etc.

Prin toate aceste acţiuni nesăbuite ale omului, involuntar, noi chemăm Apocalipsa asupra noastră şi o facem inevitabilă.

Am ajuns în stadiul în care este imperios necesară intervenţia Creatorului, pentru intrarea omenirii într-o nouă etapă.

Ca să înceapă o lume nouă, vechea lume trebuie să se termine. După cum se ştie, orice sfârşit aduce cu sine un nou început.

Când o viaţă se termină, o altă viaţă începe. Durerile facerii sunt de cele mai multe ori anevoioase.

Pentru ca epoca de aur să înceapă, oamenii actuali de tip adamic trebuie înlocuiţi cu “oamenii noi”, care sunt superiori celor adamici.

Oamenii noi vor făuri o lume nouă, ideală, promisă de Creator de-a lungul istoriei. Apocalipsa dezvăluie rolul limitat al omenirii în creaţia divină şi trecerea într-o nouă etapă.

Oamenii adamici vor fi părinţii “oamenilor noi”. Deocamdată, ne aflăm într-o perioadă de coexistenţă a oamenilor adamici cu oamenii noi. Oamenii noi au obiective superioare.

Cu siguranţă, copiii mici care se nasc în aceste timpuri, vor fi “oamenii noi” care vor trăi în epoca de aur, promisă de Dumnezeu în Apocalipsă.

Dar, până când se va instaura Epoca de pace şi prosperitate, lumea aceasta nebună trebuie să se sfârşească treptat.

Chiar dacă la început este suferinţă, la final întristarea se va transforma în bucurie.

O mamă în timpul durerilor facerii, este tristă, însă, la finalul durerilor, ea a uitat tristeţea sa, pentru că un copil frumos i s-a născut.

Aşa a fost şi la Potop: oamenii răi/corupţi, au pierit, pentru că nu au ţinut cont de avertismentele profetului Noe, iar după potop, o altă lume a început împreună  cu Noe şi cu oamenii şi animalele din ARCĂ .

În aceste timpuri, încercările prin care popoarele vor trece, vor diferenţia oamenii în 2 categorii, superioară şi inferioară, în funcţie de atitudinea pe care o vor adopta.

Sunt încercări şi lecţii pe care oamenii vor trebui să şi le însuşească.

După cum am văzut de-a lungul anilor, viaţa liniştită şi confortul personal nu-l face pe om să se schimbe în interiorul său, ci este nevoie de încercări şi suferinţă pentru ca el să intre într-o stare emoţională specială, care să îl aproprie de Dumnezeu şi care să îi faciliteze transformarea.

Am fost preveniţi şi suntem preveniţi, pentru a acţiona în vederea realizării obiectivelor divine şi evoluţia sufletului nostru.

Pe scurt, până la instaurarea Epocii de aur, potrivit Apocalipsei, vor avea loc fenomene cosmice şi geofizice, transformări politice, războaie, revoluţii, care într-un final, vor duce la instaurarea unui dictator/antihrist mondial, în Orientul Mijlociu.

Acest dictator va nega rolul lui Dumnezeu şi îi va persecuta pe creştini. El va cuceri Ţara Sfântă (Israel) şi va stăpâni o vreme Ierusalimul. Apoi va declanşa cel de-al treilea război mondial, pe care, în final, îl va pierde.

În linii mari, aceasta este descrierea fenomenelor social-politice, care se vor desfăşura în timpul tranziţiei Apocaliptice.

Va fi o luptă între forţele binelui şi forţele răului, la care popoarele şi oamenii sunt chemaţi în mod individual să ia parte.

Suntem preveniţi din acest punct de vedere. Dacă vreţi în continuare sclavie fizică, psihologică, îngrădirea drepturilor şi libertăţilor, votaţi cu cei care reprezintă forţele răului. Aceştia nu îşi vor ţine niciodată promisiunile, căci sunt mari demagogi.

Aceştia se văd după fapte şi după “roadele” faptelor lor. Trebui să fii orb sau ignorant să nu îţi dai seama, sau corupt ca să accepţi să fii în tabăra lor.

Dacă toţi am fi în tabăra forţelor binelui, nu am mai trece prin această etapă chinuitoare. Însă, omul e o fiinţă imperfectă şi supusă greşelii, slăbiciunii şi păcatului.

Aceste evenimente ce vor avea loc ne obligă la o transformare pe scară naţională şi mondială.

Aceste evenimente au început, fie că eşti sau nu, conştient de ele.

Nu intraţi în deznădejde. Aveţi încredere, răbdare, curaj şi credinţă.

“Mai cumplită este deznădejdea decât păcatul. Cel care şi-a pierdut speranţa, a pierdut totul. Şi Iuda şi Petru au păcătuit; cel dintâi a căzut în deznădejde, curmându-şi viaţa, cel de-al doilea a căzut în deznădejde, dar s-a ridicat prin speranţă, iar căinţa i-a adus iertarea lui Dumnezeu.” citat din Ion Carpatinul.

Extras din cartea Apocalipsa de Constantin Portelli

G.S.

www.eusuntdivin.ro

Daţi Subscribe: www.youtube.com/Gabriela Stochian

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *