Asculta-ti corpul! Legatura minte-corp!

Asculta-ti corpul! Legatura minte-corp!

Nov 20
Apreciaza postarea si da mai departe...

Asculta-ti corpul! Legatura minte-corp!

A asculta cu atentie vocea corpului si de a dezvolta o legatura puternica minte-corp, este o cerinta esentiala pentru sanatatea noastra.

Trupul e perfect capabil sa ne spuna de ce are nevoie.

Chiar daca are o stare precara de sanatate sau boala, corpul iti poate transmite ce pasi trebuie sa urmezi pentru vindecare.

De asemenea, o legatura puternica minte-corp, inseamna sa intelegem ca fiecare celula din corpul nostru este acordata cu mintea noastra, cu gandurile pe care le avem.

Daca intelegem ce impact puternic au gandurile noastre asupra corpului nostru fizic, atunci vom avea grija tot mai mult sa monitorizam aceste ganduri, in functie de efectele pe care ele le produc.

Desi Divinitatea launtrica exista in noi toti, noi suntem totusi diferiti.

Modul in care ne comunica corpul starea sa de sanatate si nutritie, este prin vocea interioara a intuitiei.

Pentru cei care sufera de dezechilibre alimentare, este nevoie de o reprogramare a creierului lor, intrucat mintea egotica este cea care dicteaza ce si cat de mult sa manance.

De multe ori mancam inconstient, iar foamea vine mai intai din mintea nelinistita.

De aceea, este necesar sa potolim mintea si sa readucem in corp senzatia launtrica de echilibru, pace si liniste.

Ca fiinte divine, noi nici nu am avea nevoie de prea multa mancare.

Chiar si in ceea ce priveste mancarea avem libertate de alegere si anume de a manca regulat sau aleatoriu, de placere, de nevoie, dar si de a nu mai fi atasat de ea.

Depinde de noi ce facem cu aceasta libertate.

In definitiv corpul are nevoie de atat de putina hrana, cea adecvata,  de fructe si legume in principal verzi,  pentru a-si dobandi energia necesara. Sau pentru o infima categorie de oameni chiar deloc hrana solida, ci doar prana ( vezi Jasmuheen).

Depinde la ce nivel de vibratie si de evolutie spirituala ai ajuns. Cu cat nivelul spiritual e mai inalt, cu atat nevoia de hrana solida este tot  mai redusa pana la nivelul foarte rar atins, de prana.

Sunt categorii de oameni care se hranesc din afara inspre interior si invers din interior spre in afara ( prana).

Ca sa treci pe un nivel mai inalt de hranire trebuie sa practici stapanirea mintii, si de a limita convingerile limitative si care nu ne sunt benefice.

De asemenea, ar trebui sa traim in pace si armonie cu ceilalti, sa ne respectam pe noi insine si pe ceilalti,  sa exploram noi posibilitati, sa avem o inima plina de recunostinta si bucurie pentru creatie si darurile acesteia pentru noi.

Ar trebui sa ne cultivam si alte simturi mai rafinate cum ar fi cele ale intuitiei si cunoasterii.

Atunci cand mananci cat mai putin si doar ceea este de folos corpului tau, ai  mai multa energie, o mai buna claritate mentala, esti mai usor dpdv fizic si mai detasat din punct de vedere emotional.

Prin schimbarea convingerilor si mentalitatilor noastre, ne putem programa si pastra  chiar greutatea dorita.

Pana si gandul de genul: Am doar …..x kg! poate influenta tiparul de programare ce il avem in interiorul nostru.

Daca faci doar lucruri care iti plac si iti petreci timpul intr-un mod care te pasioneaza, aceste lucruri nu te vor  epuiza si in aceste conditii nu te mai gandesti la hrana ca la ceva imperios necesar,  asa cum o faci  de pilda in momentele toxice de trai cand mananci absolut necontrolat si fara sens.

Simpla armonie interioara conduce la sanatatea dorita si la energie debordanta.

www.eusuntdivin.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *