Cautati-L cat se poate gasi!

Cautati-L cat se poate gasi!

Mar 23
Apreciaza postarea si da mai departe...

Nu trebuie cautata si gasita nici o unealta catre implinire si dezvoltare personala. Toate drumurile de autocunoastere, de autoobservare, de autoimpacare, tot ce vreti voi, duc catre DUMNEZEU!

Eu am descoperit mai demult ca sunt o FIINTA DIVINA si ca sunt mult, mult mai mult decat un simplu trup cu o existenta efemera!
Il iubesc pe Dumnezeu cu toata fiinta mea, pentru ca sunt de esenta pura, divina; Ii iubesc si ii accept pe ceilalti semeni ai mei, insa viata mea imi apartine mie si lui Dumnezeu.
De la El vin toate virtutile noastre, toate ajutoarele, toate mangaierile, toata siguranta si stabilitatea materiala, emotionala si spirituala pentru ca El este o sursa inepuizabila de IUBIRE PURA, cum la oameni nu gasesti.

Noi suntem CREATIA LUI, EL ESTE CREATORUL ! Nu avem nici un merit pentru nimic. Totul ne este dat de SUS!
Lui i se cuvine sa ii dam tot respectul nostru, pentru ca dupa aceasta viata tot la El ne intoarcem.
Restul sunt vorbe goale, lipsite de continut si chiar daca sunt placute auzului, sunt eficiente doar pentru o perioada scurta.
Asadar, cautati-L pe El si va va da binecuvantarea Sa; Sufletul stie lucrul acesta doar ca trebuie sa mai lasati de o parte ratiunea materialista, sau cum vreti sa spuneti logicii exacerbate.
Cautati-l pe El cat se poate gasi, caci doar in viata aceasta aveti posibilitatea de a-l descoperi pe El si in acelasi timp, de a va descoperi pe voi!
(Mai multe prelegeri pe site ul meu www.eusuntdivin.ro)
Gabriela

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *