Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/wwweusd/public_html/wp-content/plugins/wordpress-firewall-2/wordpress-firewall-2.php on line 300

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/wwweusd/public_html/wp-content/plugins/wordpress-firewall-2/wordpress-firewall-2.php on line 300

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/wwweusd/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack/modules/aioseop_opengraph.php on line 825
Ce este jos este si sus si ce este sus este si jos | EU SUNT DIVIN
Ce este jos este si sus si ce este sus este si jos

Ce este jos este si sus si ce este sus este si jos

Jan 11
Apreciaza postarea si da mai departe...

Uneori aţi auzit afirmându-se: Ceea ce este Jos este şi Sus.

Aceasta este a doua lege universală din cele 7 şi anume Legea corespondenţei:

Ceea ce este sus este și ceea ce este jos, Ceea ce este jos este și ceea ce este sus.

Această a doua lege explică că între diferitele planuri de manifestare ale Vieții și Ființei – respectiv planul material, mental și spiritual – există o armonie, un raport constant, o corespondență.

Aceste planuri sunt asemănătoare, diferența între ele constând doar de gradele și nivelurile de vibrații. Ele sunt creații ale TOT-ului și există în spiritul infinit al TOT-ului.

Altfel spus, ceea ce este pe Pământ, în planul terestru, este şi în Cer, în lumea spirituală.

Între Pământ şi Cer, este un du-te vino permanent. Unii pleacă spre Cer, prin moarte, alte fiinţe vin din Cer prin naştere, pe Pământ.

Viaţa în planul terestru este trecătoare-nimeni nu a rămas veşnic aici.

Toate vieţuitoarele trebuie să părăsească Pământul, sau mai bine spus, viaţa terestră, la vremea potrivită.

Trupul nu este decât un înveliş ce i s-a dat Spiritului uman ca să se bucure de el, să experimenteze prin el, să sufere cu el, să îl folosească ca vehicul prin viaţă, după care să se întoarcă în patria lui cerească.

Acasă pentru spirit nu este pe Pământ, ci Acasă este în Cer.

Totul şi toate, materii şi fiinţe, trebuie să îşi schimbe starea. Toate mor, după înţelesul omenesc, toate trec prin diferite faze (naştere, creştere/maturizare şi moarte), după care trec din lumea vizibilă în lumea invizibilă.

Fiinţele umane, nici acum nu ştiu ce se întâmplă cu ele după ce mor, deşi omenirea, prin savanţii şi cercetătorii săi, se presupune că a ajuns să scruteze secretele naturii, să cunoască tainele şi scopul fenomenului de trecere din materia grosieră în materia eterică.

În lumea aceasta există mediumuri (clarvăzători), care au darul de a vedea şi de a auzi fenomene şi lucruri pe care restul omenirii nu le vede şi nu le aude, adică văd entităţile spirituale şi aud vorbirea lor exprimată prin gânduri ce par a fi vorbire omenească.

Deci, un astfel de om, medium sau clarvăzător, are cunoştinţă de aceste entităţi spirituale, spirite plecate de pe Pământ ce îşi duc traiul în sferele cereşti.

Din moment ce el le vede şi le aude, pentru un asemenea om, moartea nu există şi nu mai reprezintă aspectul îngrozitor pe care îl au majoritatea oamenilor.

Din acest punct de vedere, cei mai mulţi oameni persistă în ignoranţă, în frică, îşi fac o mulţime de griji şi cred într-o sumedenie de superstiţii, astfel încât, îşi trăiesc existenţa sub teroarea zilei fatale care o să vină, că mâine, poimâine vor muri, pentru totdeauna.

Sau, persistă într-o imensă durere, suferinţă, jale, atunci când pleacă cineva iubit de lângă ei în lumea invizibilă ochilor lor fizici.

Oamenii aceştia nu pot scăpa de frica de necunoscut, deşi există atâtea mărturii, venite de la sfinţi, de la mediumuri, de la oameni care au trecut prin moarte clinică, etc.

Este imperios necesar ca omul să ştie ce este moartea, să se convingă de rostul acestui act din existenţa sa, pentru a scăpa de povara gândului “am să mor!”

Cunoscând Adevărul, el nu va mai fi copleşit de durere, nu va mai avea gânduri negre că şi-a pierdut fiinţa iubită, tatăl, mama, copilul, sau pe cineva drag.

Dacă s-ar informa şi ar cunoaşte Adevărul, ar realiza că nu trebuie să fie atâta zbucium sufletesc, atâta tragedie, tulburări mentale din cauza pierderii de vieţi omeneşti.

Această trecere de la o stare la alta este un fenomen comun întregii creaţii. Este un eveniment fericit, atunci când scapi de întunericul vieţii pământeşti, pentru a merge într-o lume de lumină, unde viaţa e mai uşoară, scapi de suferinţe şi griji, bine înţeles, în cazul în care ai respectat Legile Divine.

Dacă omul vine cu idei false, el rămâne la ora fatidică, sub imperiul fricii şi al neştiinţei, iar trecerea se face cu greu, printr-o agonie prelungită.

Nu trebuie să trăieşti sub imperiul fricii, ci să te străduieşti să trăieşti cât mai frumos, să ai gânduri bune, sentimente frumoase, să ierţi şi să alegi partea plină a paharului întotdeauna.

După plecarea dincolo, tu rămâi acelaşi om, cu aceeaşi judecată, cu aceleaşi simţăminte, cu aceleaşi calităţi şi defecte, cu acelaşi bagaj intelectual şi moral, cu afecte şi pasiuni pe care le-ai avut până în acel moment.

Valoarea unei entităţi spirituale nu se măsoară în cer după rangul social pământesc, ci după gradul său de evoluţie morală şi spirituală. Nu poţi să te duci în alt loc decât în sfera de care aparţii.

Omul merge după moartea sa în locul pe care el şi l-a pregătit, prin traiul său pe Pământ.

De aceea, este bine să ne înălţăm gândul cu iubire, respect către cei plecaţi de lângă noi, rugându-ne ca aceştia să avanseze în lumină, pe cărarea vieţii veşnice.

Se spune că, va veni vremea, peste mii de ani, când omenirea va avansa atât de mult pe calea progresului spiritual, încât va ajunge să vadă şi să audă pe cei din lumea spirituală; prin concentrare mentală, oamenii în trup fizic vor putea să ia legătura cu entităţile cereşti, aşa cum vorbim şi ne înţelegem noi între noi.

Lumea terestră de azi, va forma mâine pe cea spirituală din spaţiu. Viaţa acestor două lumi se întrepătrund şi se influenţează una pe alta.

Aşa cum pe Pământ există Natură -arbori, plante, flori, case, peisaje, etc şi în lumea spirituală există Natură de o frumuseţe şi mai mare, culori mai vii şi mai intense.

În lumea spiritelor poţi să creezi, cu puterea gândului, orice doreşti. Lumea lor, este o lume mentală, o lume a gândului. Gândirea şi voinţa sunt forţe, ca şi pe Pământ, numai că în plan terestru gândurile au o materializare mult mai lentă.

În jur, iau formă creaţiile gândirii spiritelor, gândurile lor se unesc şi se armonizează. Ei pot lucra, dacă vor, în funcţie de talentele avute pe Pământ.

Deci, aşa cum duhul încarnat în trup este viu şi are viaţă, şi duhul sau spiritul locatar al sferelor cereşti, este la fel de viu şi plin de viaţă ca şi cel de pe Pământ.

G.S.

www.eusuntdivin.ro

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *