Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/wwweusd/public_html/wp-content/plugins/wordpress-firewall-2/wordpress-firewall-2.php on line 300

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/wwweusd/public_html/wp-content/plugins/wordpress-firewall-2/wordpress-firewall-2.php on line 300

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/wwweusd/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack/modules/aioseop_opengraph.php on line 825
Cele 12 puteri ale omului | EU SUNT DIVIN
Cele 12 puteri ale omului

Cele 12 puteri ale omului

Sep 13
Apreciaza postarea si da mai departe...

Proverb:

Omul care nu ştie, dar nu ştie că nu ştie, este periculos-să te fereşti de el;

Omul care nu ştie, dar ştie că nu ştie, este neputincios-ajută-l, învaţă-l să ştie;

Omul care ştie, dar nu ştie că ştie, este adormit-ajută-l să se trezească;

Omul care ştie şi ştie că ştie, este înţelept-urmează-l.

Omul nu este neputicios, căci este o fiinţă din Dumnezeu, însă, alege să să creadă neputincios în faţa vieţii şi a lumii.

Este neputincios, pentru că refuză să se cerceteze pe sine, cu alte cuvinte, refuză cunoaşterea de sine.

Adeseori, în viaţa lui, el are sentimentul că este părăsit de Dumnezeu şi de oamenii apropiaţi lui. În acest caz, devine neputincios, pentru orice.

Tot ce poate face, este să se închidă în sine, ca să se descopere pe sine şi să elimine aceste bariere lăuntrice ale sale, care sunt de fapt nişte distanţări, rupturi lăuntrice faţă de Dumnezeu şi oameni.

Până când realizează cine este de fapt, se privează singur de libertate la nivelul sufletului şi al minţii şi nu-şi dă voie sieşi să trăiască viaţa în cel mai frumos şi armonios mod cu putinţă.

În momentul în care află cine este, începe să prindă aripi. În momentul în care se reconectează cu Dumnezeu şi îşi descoperă esenţa divină, mintea şi sufletul sunt eliberate şi intră într-un nou stadiu al vieţii sale, mai luminos, mai înduhovnicit.

Mintea sa începe să urce în duh şi adevăr, se limpezeste totul, părăsind toate minciunile şi înşelările în care trăia odinioară.

Odată ce îl ai pe Dumnezeu de partea ta, începi să ai credinţa fermă că nimic nu e imposibil de realizat şi că totul este cu putinţă prin puterea LUI.

De fapt, nu eşti niciodată singur, căci ai în spate un aliat puternic, care te ajută doar dacă tu îl rogi. Te-a înzestrat cu libertate de gândire, de simţire, libertatea în conştiinţă şi în alegerea credinţei sau religiei.

Odată ce ai recunoscut Ordinea Divină, poţi evolua liber, din propria voinţă, pentru a deveni un copil liber al lui Dumnezeu.

Pentru aceasta, trebuie să îi semeni Lui. Eşti puternic, pentru te-a înzestrat cu 12 puteri potenţiale în interiorul tău.

Dr.Joshua David Stone, a stabilit ca aceste 12 puteri sunt:

 

Eu sunt                                       Eu cred

Eu am                                        Eu ştiu
Eu gândesc                               Eu folosesc

Eu simt                                     Eu percep şi

                                                   înţeleg

Eu vreau                                  Eu creez şi

                                                  doresc

Eu analizez                              Eu echilibrez

 

Cele 12 puteri după Charles Fillmore sunt: Voinţa, Înţelegerea, Dragostea, Înţelepciunea, Ordinea, Eliminarea, Viaţa, Puterea, Forţa, Entuziasmul, Imaginaţia şi Credinţa.

Când aceste 12 aspecte ale Sinelui sunt stăpânite, devin cele 12 mari puteri ale omului.

Oamenii, atunci când sunt conectaţi într-un gând sau simţire, pot să schimbe lucrurile în viaţa lor şi a comunităţii lor. Doar să creadă şi să nu se simtă niciodată neputincioşi, sub influenţa Egoului sau Sinelui Fals.

G.S.

www.eusuntdivin.ro

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *