Crezi ca esti stapan pe mintea ta sau esti spalat pe creier?

Crezi ca esti stapan pe mintea ta sau esti spalat pe creier?

Sep 05
Apreciaza postarea si da mai departe...

Pentru început, să dăm o definiţie a spălării creierului:

“Spălarea creierului este încercarea conştientă şi intentionată de a schimba crezurile şi de a implementa un nou set de comportamente-indiferent dacă este vorba despre cumpărarea de săpun, adoptarea unei ideologii sau uciderea vecinilor”. (Karl R. Schlotterbeck)

Consider că această definiţie este foarte bună. Întotdeauna vor exista oameni obişnuiţi, autorităţi, agenţi economici, ONG-uri, organizaţii (stat, guvern, mass media, instituţii, corporaţii diverse, secte, etc) care vor încerca să ne schimbe gândirea şi comportamentul pentru satisfacerea propriilor lor interese.

Pentru a schimba crezurile şi pentru a implementa un nou set de comportamente se folosesc tehnici de manipulare şi de control ale minţii.

Nu trebuie să fii mare specialist în domeniul sănătăţii mentale ca să-ţi dai seama că ceva e în neregulă atunci când cineva insistă să te convingă să accepţi o informaţie sau o ştire, atunci când te manipulează sau te hărţuieşte ca să cumperi ceva anume (un articol, un medicament, absolut orice) sau să faci ceva anume, contrar dorinţei şi voinţei tale, doar pentru că eşti condiţionat de ceva sau cineva (expl să devii membru într-un partid, într-o sectă, într-un cult religios, şamd).

De fapt,obiectivul principal al manipulatorilor este distrugerea voinţei personale a omului obişnuit şi înlocuirea acesteia cu voinţa celor care îl hărţuiesc şi manipulează.

Cele mai folosite tehnici de manipulare şi spălare a creierului este prin RECLAME şi ŞTIRI, care se repetă şi se transmit în mod continuu, care conţin mesaje subliminale ce îţi pătrund în subconştient şi care fără să îţi explici de ce, îţi amorţesc voinţa şi te fac să cumperi, de exemplu, un produs de care nu ai neapărată nevoie, doar pentru simplul fapt că mintea ţi-a fost invadată de “viruşi mentali”, datorită acestor mesaje subliminale transmise prin TV, Radio, Internet, Telefon, Verbal, prin megafon, în timp ce stai în staţia de autobuz, tramvai sau metrou, în gară. etc.

La nivel global, prin spălarea creierului se doreşte reeducarea unui neam, popor, naţiune, la început prin metode soft, după aceea chiar brutale, pentru a schimba mentalul colectiv, credinţele, cultura, educaţia, tradiţiile, pentru că, acestea sunt cele care îşi pun amprenta asupra poporului.

În zilele noastre, se vede foarte clar că acestea sunt cele mai vitregite şi puse la colţ domenii de catre această societate anarhică în care trăim şi care are ca obiectiv introducerea principiilor globaliste, conform căreia tu eşti doar un simplu consumator de produse şi servicii aducătoare de profit pentru ei, eşti un roboţel care se supune şi care acceptă să facă ceea ce i se porunceşte şi primeşte ceea ce i se oferă, de obicei nu calitate, ci informaţii, cultură, educaţie GARBAGE (gunoi).

Este o GOANĂ pentru spălarea creierelor românilor. Parţial, au reuşit (mă refer la chestiunea asta cu virusul şi îngrădirea drepturilor şi libertăţilor românilor cu ocazia “aşa zisei pandemii”), pentru că majoritatea românilor cred în tot ceea ce li se oferă ca informaţii de către mass media, de către instituţiile importante ale statului român, nu pun la îndoială nici un moment aceste informaţii, le primesc, cum s-ar spune, de-a gata, fără a mai face efortul să gândească, să cerceteze, să analizeze dacă tot ce li se transmite OBSESIV pe toate canalele de informare au vreun sens, o logică, sau dacă informatorii de ştiri se contrazic între ei, de unde rezultă că aceştia încearcă să promoveze o minciună.

Este clar, că marea majoritate, a fost spălată pe creier şi doar printr-o resetare radicală a minţii lor, doar printr-o curăţire de astfel de “viruşi mentali” sau de mesajele subliminale, mai pot reveni la realitate şi să trăiască în PREZENT, fără ataşamente, obsesii, sau fără să se complacă în frică, în minciuni sau stări de lucruri negative.

E un test foarte mare pentru ţara noastră şi pentru români, în general. Doresc să rămân optimistă ŞI SĂ CRED ÎN INTELIGENŢA NATIVĂ A ACESTUI POPOR.

O jumătate s-a trezit din adormire, dar mai este cealaltă jumătate care încă nu a făcut acest lucru şi care lăsă să gândească alţii pentru ea.

Aceştia din urmă sunt nepăsători cu viaţa lor şi cu a semenilor lor, fug de responsabilitate şi sunt genul care au stimă de sine scăzută.

Dacă nu ar fi aşa, nu ar lăsa pe alţii să le invadeze creierul, mintea, cu ştiri negative obsesive şi ar încerca să observe logic ceea ce se întâmplă.

Aceşti adormiţi nu sunt stăpâni pe viaţa şi mintea lor. Cred că această adormire ne-a caracterizat tot timpul, de aceea cred că suntem singura ţară care are un imn care conţine mesajul “Deşteaptă-te Române, din somnul cel de moarte!”

Mesajul acesta nu este întâmplător pentru naţiunea aceasta. Toţi cei care locuim şi formăm naţiunea română, ar trebui să ne deşteptăm fiecare în parte şi să nu mai aşteptăm să se trezească vecinii, americanii, alte popoare, politicienii, pentru că nu ne ajută cu nimic.

Aceştia îşi fac bine popoarelor lor, pentru că trezirea lor, îi face şi pe politicienii lor să se trezească.

Oameni buni, învăţaţi să vă stăpâniţi mintea, doar voi să fiţi stăpâni pe mintea şi emoţiile voastre!

Nu permiteţi nimănui să vă bombardeze cu informaţii şi ştiri negative! Închideţi televizoarele, radiourile, mutaţi-vă pe canale TV care va oferă energie prin pozitivitate, nu staţi pe cele care vă fură energia prin negativitate.

Dacă cineva aduce vorba de ceva negativ, bârfă sau o ştire negativă, schimbaţi subiectul sau plecaţi de lângă acea persoană.

Nu socializaţi cu persoane anxioase, negative sau de vibraţie negativă. Nu încercaţi să le convingeţi de ceva anume, pentru că nu veţi reuşi. În schimb, ei vor reuşi să vă fure energia.

Fugiţi de reclame şi de mesaje subliminale! Este mai bine să le evitaţi. Dacă toţi am face aşa, cei care propagă aşa ceva, ar ajunge să înţeleagă că vorbesc “la pereţi” şi se vor opri, pentru că voi sunteţi îndeajuns de puternici să nu acceptaţi viziunea lor.

Şi urmaţi-vă cursul vieţii voastre.

Nu vă irosiţi timpul care vi s-a dat aici pe acest Pământ cu negativitate, persoane malefice şi cu situaţii bulversante.

Puneţi-vă capul la contribuţie şi gândiţi cu propriul vostru creier. Doar suntem un popor de inteligenţi.

Nu aveţi frică şi puneţi la îndoială totul! Cei care vor să vă convingă de ceva, înseamnă că au un interes ca voi “să călcaţi strâmb” şi să acceptaţi termenii şi condiţiile lor. Nu acceptaţi aşa ceva.

Vă atasez un link cu o emisiune care se referă la resetarea minţii şi la felul cum poţi să te vindeci de spălarea creierului.

Să vă fie de folos! Împreună suntem puternici.

Nu respectaţi ambalajul mai mult decât conţinutul! Faceţi o separare a lor.

G.S.

www.eusuntdivin.ro

Daţi Subscribe canalului meu de youtube şi urmăriţi video-urile postate de mine acolo! www.youtube.com/Gabriela Stochian

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *