Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/wwweusd/public_html/wp-content/plugins/wordpress-firewall-2/wordpress-firewall-2.php on line 300

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/wwweusd/public_html/wp-content/plugins/wordpress-firewall-2/wordpress-firewall-2.php on line 300

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/wwweusd/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack/modules/aioseop_opengraph.php on line 825
Crezi ca te vei schimba anul acesta? | EU SUNT DIVIN
Crezi ca te vei schimba anul acesta?

Crezi ca te vei schimba anul acesta?

Jan 03
Apreciaza postarea si da mai departe...

A mai trecut un an si deja este timpul sa vedem “ce-am recoltat”. La sfarsitul anului 2017 mi-am facut un fel de bilant al  transformarii mele in constiinta. Mi-am pus intrebari la care am raspuns sincer tocmai pentru a-mi da seama unde ma aflu pe drumul schimbarii mele interioare si exterioare.

Cat la suta consider eu ca am evoluat spiritual anul acesta fata de anul trecut?

In ce procente mi-am constientizat trasaturile, temperamentul si obiceiurile negative?

Cat la suta am asteptat ca altii sa termine de vorbit ca mai apoi sa incep si eu sa imi exprim punctele de vedere? Cat  la suta nu am mai folosit cuvantul “eu, mie, imi” in conversatii?

Cat la suta nu m-am angrenat in conversatii inutile sau nu am mai dat ascultare celor care au venit spre mine ca sa barfeasca ori sa exprime cuvinte urate despre altii?

Cat la suta am considerat chiar si pentru o clipa ca doar eu am dreptate si ca ceilalti doar se afla intr-o grava eroare de interpretare a realitatii?

Cat la suta am reusit sa pastrez un limbaj pozitiv si o tonalitate placuta chiar si atunci cand in jurul meu au existat persoane care ma scoateau din sarite cu negativismul lor?

Cat la suta am reusit sa vad trasaturile pozitive dintr-o persoana inaintea celor negative?

Cat la suta nu m-am opus si i-am lasat pe ceilalti sa traiasca asa cum doresc conform liberului arbitru si a raspunderii lor asumate chiar si in conditiile unor alegeri mai putin inspirate ale acestora?

Cat la suta am reusit sa ma detasez de tot ce se intampla si sa nu ma pierd cu firea in fata stresului si agitatiei inutile?

Cat la suta mi-am constientizat gandurile, cuvintele rostite si actiunile intreprinse ? Mi-am sporit atentia fata de cum gandesc, vorbesc sau gesticulez?

Cat la suta am trait concentrandu-ma pe ce fac in momentul prezent sau atentia imi era distrasa mereu in alta parte, in trecut sau viitor? Cat la suta am trait autentic, fara masti si fara frica?

Aceste intrebari sunt necesare dar si raspunsurile sincere fara nici un fel de eschivare. Daca dorim sa progresam si sa nu mai ramanem la stadiul la care am fost pana acum, aceasta inseamna ca in fiecare an trebuie sa inaintam inca o treapta si inca o treapta pe calea devenirii noastre, ca fiinte spirituale.

Daca nu actionam prin vointa, ganduri bune si fapte bune ne indepartam si mai mult de scopul fiintarii noastre. Caci ce folos este in a munci si in a avea lucruri materiale sau confort material daca in lume ne comportam asemeni unor salbaticiuni fara constiinta?

Daca facem lucrurile fara sens si nu imbunatatim realitatea vietii cotidiene prin felul nostru de a fi, schimbandu-ne filozofia de viata pe principii altruiste, atunci suntem intr-o vesnica disputa cu noi insine si cu ceilalti, iar viata va fi in continuare searbada si plina de amaraciune.

Nu ceilalti ne fac viata amara ci noi, prin faptul ca nu privim realist la noi insine. Ne vedem asa cum am dori sa fim, nu cum suntem cu adevarat.

De aceea, sunt necesare intrebarile incomode si raspunsurile sincere.

Este timpul sa nu te mai minti si sa privesti realitatea direct in fata, adica realitatea ca esti mincinos, mandru, snob, arivist, barfitor, lipsit de compasiune, agresiv, ironic, nerecunoscator, capricios, vanitos, meschin, cartitor, cu negativitate dusa la extrem, vicios, galcevitor, EGO-IST, suparacios, sfidator samd.

Sa nu uitam ca avem cu toti O UMBRA  sau mai multe. Trebuie sa o (le) privim in fata si sa o (le) infruntam. Sa o(le) facem sa dispara pentru totdeauna.

Pentru aceasta trebuie sa nu te mai prefaci ca si cum nu ai avea asa ceva. Cu totii avem trasaturi negative dar ne facem ca nu le observam. In schimb LE VEDEM FOARTE BINE PE ALE ALTORA.

Astfel, viata este un sir intreg de contradictii si de greseli pe care le repetam la infinit si nimic in viata noastra si in lume nu se schimba daca NU NE SCHIMBAM NOI.

Sunt oameni care se cred spirituali, buni crestini, sau doar morali, dar care savarsesc grave erori de comportament. Ceilalti vad de la o posta ca gandurile si cuvintele acestora nu sunt aliniate cu faptele lor.

Sunt multi care doar spun ca sunt intr-un fel dar de fapt gandesc, vorbesc si actioneaza in alt fel.

Tocmai de aceea este indicat din cand in cand sa ne facem cate un test al sinceritatii si sa ne luam angajamentul de a actiona pentru transformarea noastra spirituala.

Eu personal am vrut sa celebrez venirea noului an intr-un mod mai special decat in anii precedenti, participand la o saptamana de scolarizare plina de invataturi spirituale ale unor intelepti din vechime, maestrii spirituali sau avatari.

A fost minunat sa inchei anul 2017 si sa incep anul 2018 in felul acesta, nu prin mancare si bautura sau distractie. Multi vorbitori au relatat din experientele lor si si-au exprimat constientizarile avute ca urmare a acestor experiente.

Si-au raspuns la intrebari precum cele de mai sus si la multe altele. Toti am avut de invatat si de reflectat, intrucat invatam unii de la altii.

Chiar daca nu am un raspuns afirmativ in proportie de 100 % la toate intrebarile de mai sus, ceea ce este important este ca am constientizat ca numai punandu-mi intrebari si monitorizandu-ma pe mine insasi si sporindu-mi atentia la ceea ce gandesc, vorbesc sau intreprind, prin trairea in momentul ACUM, numai asa pot sa spun ca am sanse sa evoluez tot mai mult si sa devin o persoana mai buna.

De asemenea, prin cunoastere, pot sa accesez informatiile de care am atata nevoie trecandu-le prin filtrul cercetarii si al discernamantului astfel incat mintea sa fie in acord cu inima.

Raspundeti testelor sinceritatii ca mai apoi, in urma analizarii raspunsurilor sa incepeti sa va monitorizati si sa deveniti mai atenti la gandurile, cuvintele, emotiile, sentimentele, persoanele din anturaj, altele.

Folosind testul sinceritatii, crezi ca te vei schimba in anul 2018? Crezi ca vei evolua putin mai mult ? Lumea va fi  mai buna pentru ca si tu esti acum o persoana mai bun(a)?

G.S.

www.eusuntdivin.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *