Cu fiecare zi de nastere, un bilant sufletesc

Cu fiecare zi de nastere, un bilant sufletesc

Aug 26
Apreciaza postarea si da mai departe...

 

Cu fiecare zi de nastere, un bilant sufletesc

Ziua de nastere, este o zi pe care o celebram an dupa an.  Acest fapt ne reaminteste ca suntem vii si ca cineva, de acolo, “sus” , la aceasta data, a hotarat ca noi sa ne nastem si sa traim experiente de viata minunate pentru evolutia sufletului nostru.

Nu conteaza cati ani trec , reflectandu-se pe fata sau prin intelepciune, insa, ceea ce este mai important este cum ne-am simtit dupa ceea ce am trait pana la acest moment.

Nu conteaza ceea ce am acumulat ca ” averi” sau ” bunuri materiale”, acestea oricum nu folosesc la nimic pentru evolutia noastra, insa, ceea ce cu adevarat conteaza, este bogatia interioara, pe care am acumulat-o, an dupa an, la nivel de suflet.

Aceasta este singura bogatie pe care o luam cu noi, mai departe, cand ne vom fi terminat viata in aceasta dimensiune, pe acest pamant.

Cum m-am simtit, ce am realizat, ce experiente minunate am trait si cum am evoluat, astfel incat sa imi strang acele comori la nivel de suflet pe care le iau cu mine si care ma imbogatesc din punct de vedere spiritual.

Este un prilej de bucurie si de auto observare a Sinelui. Este un moment cand facem un bilant al sufletului, in care readucem laolalta momentele fericite, de implinire si progres personal cu cele mai putin fericite si de regres, dar care, in mod cert, in egala masura, ne-au facut sa devenim persoana care suntem astazi.

Chiar daca rezultatul dupa ce am trasat linia de final este unul pozitiv sau doar satisfacator, nimic nu este inca pierdut, avem inca VOINTA si PUTEREA in noi de a face ceea ce este corect si frumos pentru viata noastra, de a trai exact pe ” frecventele” sufletului nostru si de a ne orienta in viata, de acum inainte, dupa aceste frecvente.

100_2620100_2645

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *