Curatarea mintii subconstiente

Curatarea mintii subconstiente

Mar 29
Apreciaza postarea si da mai departe...

Trecem cu toţii printr-o etapă dificilă din viaţa noastră, deoarece atât în ţara noastră cât şi pe întreg globul pământesc se întâmplă lucruri cu care noi nu ne-am mai confruntat până acum, iar până la un punct este firesc să fim cuprinşi de teamă, de stres sau emoţii negative.

Este vorba de această pandemie cu coronavirus, care opreşte lumea din cursul ei obişnuit de vieţuire, provoacă tulburări în economia mondială şi pe pieţele financiare, cresc preţurile la alimente, la facturile de telefonie, utilităţi, sau la alte servicii datorită deprecierii monedei naţionale sau din alte cauze, etc.

Indiferent de măsurile luate la nivel naţional sau mondial, blocajul economic şi din toate structurile societăţii este inevitabil.

În aceaste vremuri de criză suntem bombardaţi permanent cu ştiri negative de la televiziuni, din arena politică, de pe reţelele de socializare sau din alte surse, ştiri care sporesc neliniştea şi negativitatea oamenilor.

Datorită panicii generalizate, oamenii nu mai pot fi conştienţi în AICI şi ACUM şi nu mai pot avea claritate în gândire.

Influenţaţi de aceste ştiri negative care sunt propagate peste tot, ei ajung să-şi imagineze cele mai sumbre scenarii de viaţă, rămân blocaţi în frici şi negativitate şi îşi îmbâcsesc subconştientul cu tipare mentale şi emoţii negative.

Un om nu poate avea o viaţă fericită şi împlinită dacă mintea lui este încărcată în continuu cu reziduri mentale, sau gunoi mental (frici, obsesii, traume sufleteşti, gânduri rele, emoţii distructive de ură, de furie, resentimente, neiertări, etc.).

De fapt, nici nu se poate pune problema de fericire în cazul unui astfel de om, care acceptă de bună voie să preia astfel de gânduri sau emoţii negative din diferite surse.

La un moment dat, acestea îl vor îmbolnăvi, ori îi vor deveni fatale atât în ceea ce priveşte sănătatea cât şi în relaţiile sale.

Adevărul este că, nu poţi să accepţi la nesfârşit să stai lângă un om (indiferent cine ar fi el), care este veşnic nemulţumit, anxios, nervos, panicos şi care devine agresiv verbal şi chiar fizic, sau care ajunge să jignească cu uşurinţă din răutate, pentru că nu ştie să se protejeze şi să se iubească pe sine şi pentru că se consideră o victimă a vieţii sale.

Un astfel de om nu poate avea decât o minte şi o inimă bolnavă şi o sănătate precară. Se poate vindeca doar cu condiţia ca (de bună voie), să se cureţe de toate toxinele fizice, mentale, fizice şi spirituale.

Dragilor, este strict alegerea voastră ce introduceţi în corpul vostru ca şi alimente, ce gânduri acceptaţi în mintea voastră sau ce emoţii şi sentimente să aveţi în inima voastră.

Există un proverb care e valabil în toate timpurile: Destinul şi-l face omul cu mâna lui.

Chiar dacă trăim vremuri de criză:  AŞTEAPTĂ SĂ VEZI ÎNCOTRO MERG LUCRURILE ŞI NU TE PANICA!

ADAPTEAZĂ-TE DIN MERS LA SCHIMBARE!

Oamenilor dintotdeauna le-a fost teamă de necunoscut. Frica este o parte a evoluţiei.

Până la urmă trebuie să evoluăm într-un fel sau altul şi să devenim o specie superioară.

Până la acest stadiu doar am supravieţuit, am consumat în continuu, am adunat bunuri materiale, am distrus ecosistemul, am poluat cu bună ştiinţă aerul, am ucis animale şi păsări, am tăiat pădurile, oxigenul planetei, am făcut multe lucruri grave, noi ca specie.

Toţi suntem vinovaţi. Chiar şi noi cei care am rămas doar simpli spectatori la dezastrul planetei.

E timpul să ne revenim. Avem nevoie să fim în preajma oamenilor care au o gândire pozitivă şi progresistă, alături de oamenii cărora nu le este teamă de necunoscut, a celor care acţionează, chiar dacă nu cunosc încă paşii spre succes.

Totul are o rezolvare, însă rezolvarea nu vine dintr-o minte negativă şi un subconştient îmbâcsit, ci dintr-o minte limpede şi clară, pozitivă şi armonioasă.

De asemenea, rezolvarea vine şi dintr-o inimă plină de încredere şi credinţă.

Dragi oameni, indiferent cât de sumbră se arată conjunctura actuală, nu vă lasaţi cuprinşi de panică şi emoţii negative. Acestea nu vă ajută, dimpotrivă, vă fac cel mai mare rău.

Curăţaţi-vă subconştientul şi reprogramaţi-l cu gânduri pozitive. Ascultaţi muzică de vibraţie înaltă ( de exemplu Mozart), faceţi exerciţii de meditaţie, spuneţi rugăciuni, faceţi sport, sau rostiţi afirmaţii pozitive.

Găsiţi pe internet tot ce aveţi nevoie pentru a intra în starea de bucurie şi armonie.

Deconectaţi-vă de la orice sursă destabilizatoare. Chiar dacă trebuie să vă însuşiţi ştiri importante pentru ţară, mai degrabă, citiţi  ca să vedeţi ce aveţi de făcut, dar nu rămâneţi ancoraţi în ele.

Nu mai zăboviţi în faţa televizorului, chiar dacă sunteţi în izolare şi nu aveţi ce face. Ocupaţi-vă timpul liber cu ceva plăcut şi util pentru sufletul dvs.

Sunt timpuri de profunde transformări, iar transformarea noastră trebuie să se producă dinspre interior spre exterior.

Iubeşte viaţa şi bucură-te de ea!

G.S.

www.eusuntdivin.ro

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *