Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/wwweusd/public_html/wp-content/plugins/wordpress-firewall-2/wordpress-firewall-2.php on line 300

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/wwweusd/public_html/wp-content/plugins/wordpress-firewall-2/wordpress-firewall-2.php on line 300

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/wwweusd/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack/modules/aioseop_opengraph.php on line 825
Daca lupti cu viata, nu o sa obtii nimic! Doar vei fi sleit de puterile tale! Regandeste totul acum! | EU SUNT DIVIN
Daca lupti cu viata, nu o sa obtii nimic! Doar vei fi sleit de puterile tale! Regandeste totul acum!

Daca lupti cu viata, nu o sa obtii nimic! Doar vei fi sleit de puterile tale! Regandeste totul acum!

Sep 08
Apreciaza postarea si da mai departe...

Această lume nu ţi se oferă pur şi simplu, trebuie să o cucereşti. Dacă încerci să lupţi cu ea, nu vei rezolva nimic.

Dacă nu eşti mulţumit, înseamnă că nu eşti cum ar trebui să fii; înseamnă că, înainte de toate, ar trebui să te schimbi din temelii, ca mai apoi să poţi pretinde ceva de la această lume.

Fiecare om este liber să-şi aleagă propria soartă. Singura libertate dăruită omului de Dumnezeu este libertatea de a alege din multitudinea de variante ce apar în viaţa omului.

Cei mai mulţi oameni nu se gândesc la o asemenea posibilitate întrucât consideră soarta ca pe ceva implacabil, care nu poate fi influenţată de nimic şi, gândind astfel, îşi trăiesc viaţa întreagă în tristeţe şi resemnare.

Deoarece crezi că soarta este o fatalitate, ceva predestinat, nu intreprinzi nici o acţiune, accepţi că nu ai nici o şansă de a schimba ceva şi nu se găsesc căi de ieşire pentru tine.

Îţi rămâne doar protestul interior şi exterior ca forme de manifestare a nemulţumirii tale. Te vei considera mai puţin norocos faţă de alţi oameni şi vei accepta această explicaţie pentru “starea ta jalnică”.

Există şi oameni care nu cred că viaţa este plicticoasă şi că totul s-ar reduce la predestinare. Aceştia cred că doar ei sunt făuritorii propriei lor fericiri.

Însă, după cum se ştie, pentru fericire trebuie să lupţi. Nimic nu se obţine uşor pe lumea asta. Şi, ce să vezi, milioane de oameni luptă şi trudesc din răsputeri şi nu obţin fericirea.

Dacă eşti sărac, urât, nefericit înseamnă că eşti vinovat? E timpul să nu mai cedezi nervos şi  te rog să iei în considerare şi alte variante pentru tine.

Tot ce contează este să nu îţi laşi soarta în mâinile altora şi să fii ca o corabie rămasă în voia valurilor. Altfel, vei lupta mereu cu “valurile”, în timp ce doreşti să înaintezi cu corăbioara.

Alegerile noastre se realizează întotdeauna. Ce alegi, aceea şi primeşti. Oricare concepţie de viaţă ai avea, aceea se va realiza, chiar dacă ceilalţi te vor contrazice.

Realitatea poate avea infinite forme de manifestare. Orice eveniment, chiar şi de mică importanţă, poate să conducă la o cotitură în destin. Viaţa umană este un şir de cauze şi efecte.

Viaţa omului se desfăşoară uniform într-o anumită direcţie până când se produce un eveniment care îi schimbă scenariul şi decorul. Atunci soarta se schimbă şi se mută pe o altă linie a vieţii.

Realitatea se manifestă în diversitatea ei deoarece numărul variantelor este infinit. Orice punct de plecare este inclus în lanţul cauză-efect.

Într-un fel, conştiinţa omului îi formează soarta. Gândurile exercită o influenţă la fel de puternică asupra destinului cât şi faptele concrete.

O fiinţă are conştiinţă proprie şi reprezintă un strat al lumii. Altă fiinţă reprezintă alt strat…şi tot aşa şi toţi alcătuim această lume în care toţi trăim.

Spre exemplu, să presupunem că vă plimbaţi într-un oraş minunat. Admiraţi arhitectura caselor, obiectivele turistice, aleile parcurilor şi la un moment dat vedeţi un om al străzii rezemat de un tomberon. La fel ca şi voi, si el trăieşte în această lume, dar cu siguranţă el vede altceva faţă de ceea ce vedeţi voi. El vede o sticlă de suc pe jumatate plină şi o bucată de sandwich aruncate de cineva oarecare, mai vede poate alţi oameni ai străzii cu care el se află în conflict în delimitarea unui terioriu, etc.

Faţă de voi, omul străzii este pe o altă linie a vieţii şi la acest moment drumurile vi s-au intersectat.

Nu numai faptele creează circumstanţele vieţii ci şi gândurile. Dacă atitudinea voastră faţă de lume este una ostilă, atunci şi lumea va fi ostilă faţă de voi.

Dacă sunteţi în permanenţă nemulţumiţi, atunci în viaţa voastră vor apărea motive din ce în ce mai multe ca să fiţi nemulţumiţi.

Dacă sunteţi cu predilecţie negativişti, lumea înconjurătoare vă va arăta faţeta ei cea mai urâtă şi rea. Dimpotrivă, dacă începeţi să adoptaţi o atitudine pozitivă, lucrurile se vor schimba în bine.

Omul primeşte exact ce alege. Atunci când se schimbă atitudinea faţă de realitatea înconjurătoare, evenimentele urmează un alt scenariu, intrand pe o linie mai bună a vieţii.

Dacă reacţionezi negativ şi îţi exprimi nemulţumirea, străduindu-te prin luptă să schimbi situaţia, vor apărea şi mai multe piedici şi obstacole în cale. Sunteţi transferaţi pe linia vieţii corespunzătoare gândirii, emoţiilor, atitudinii şi faptelor voastre.

De aici rezultă că fiecare îşi face rău sieşi. Dacă alegeţi să luptaţi cu dificultăţile, atunci le veţi avea din plin. Dacă sunteţi copleşiţi de gânduri în legătură cu problemele de viaţă, atunci ele se vor manifesta mereu în viaţa voastră.

Încercând să schimbaţi un scenariu nedorit de viaţă, vă gândiţi exact la ceea ce nu vă place. Alegerea voastră se realizează cu succes şi obţineţi ceea ce doriţi.

Contează foarte mult calitatea gândurilor pe care le aveţi. Să lupţi cu lumea ca să îţi schimbi soarta este un lucru extrem de dificil. Nu trebuie să schimbi scenariile, ci pur şi simplu, îţi alegi varianta care îţi este pe plac.

Am fost mereu învăţaţi să ne supunem mereu unei voinţe străine, să ne îndeplinim obligaţiile, să servim patria, statul, firma, partidul, instituţia şi organizaţia, o idee, etc, să ne supunem oricui, mai puţin nouă înşine. Aceste structuri se nasc pentru că există mulţi oameni care aderă la ele, si care încep să gândească şi să acţioneze toţi în aceeaşi direcţie.

Ele capătă putere şi îi obligă pe membrii săi să respecte regulile stabilite şi în acest fel ajunge să îi subordoneze. Îsi iau energia din energia mentală şi intensitatea emoţională a membrilor ce le compun. Astfel, au o existenţă proprie şi încep să dea legi pentru subordonare.

Toate aceste structuri la un moment dat ajung să fie distructive întrucât se folosesc de energia aderenţilor săi şi îşi impun puterea asupra lor. Odată cu apariţia mijloacelor de informare în masă, metodele acestora de acaparare sunt tot mai rafinate.

Metodele de provocare sunt stirile negative ( catastrofe, crime, atacuri teroriste, conflicte armate, dezastre naturale, etc) care generează emoţii puternice precum nelinişte, frică, indignare, ură, răutate, învrăjbire. Dacă incepeţi să aveţi una sau mai multe emoţii negative de genul celor menţionate, înseamnă că aţi ieşit din starea normală de echilibru, aţi ajuns să emiteţi energie negativă şi să nu vă mai puteţi concentra pe lucruri pozitive. Aţi ajuns într-o relaţie de dependenţă, reacţionaţi negativ şi va pierdeti energia.

Psihicul omului este astfel alcătuit încât reacţionează mai puternic la stimulii negativi. De obicei omul poate conştientiza că gândurile, faptele negative nu duc la nimic bun şi, cu toate acestea, din obişnuinţă, face aceleaşi greşeli de fiecare dată.

Fiecare om se confruntă, din când în când, cu informaţii sau evenimente negative. Acestea sunt provocări din exterior. Şi totuşi omul reacţionează, deşi nu îşi doreşte ca acestea să vină în viaţa lui.

Dacă reuşeşte să nu se lase afectat de acestea, el nu le acordă nici o importanţă şi va uita rapid de ele.

Însă, dacă informaţiile provocatoare îl enervează, îl sperie şi îl nemulţumeşte, atunci energia sa este consumată, emite pe o frecvenţă negativă şi astfel este transferat pe o linie negativă a vieţii.

Dacă v-aţi confruntat cu o situaţie problematică, străduiţi-vă să vedeţi unde aţi exagerat, dacă aţi făcut o fixaţie şi cărui lucru aţi dat o prea mare importanţă.

Stabiliţi importanţa pe care aţi dat-o acelui lucru şi renunţaţi la ea.

Astfel obstacolul va dispărea şi problema se va rezolva de la sine. Coborâţi stacheta. Asta nu înseamnă să luptăm cu sentimentele şi să le înăbuşim.

Trebuie eliminată cauza-atitudinea noastră. Înainte de a rezolva o problemă, este necesar să îi diminuăm importanţa.

Întotdeauna există o soluţie şi nu doar una singură. Trebuie doar să nu faceţi gesturi forţate, fără să gândiţi.

Reacţionând negativ, omul devine inferior pentru că îşi pierde raţiunea. Lăsând la o parte importanţa unui eveniment sau a unei situaţii, raţiunea se uşurează, pentru că se eliberează de influenţele şi de presiunea problemelor create artificial.

De altfel, renunţând la a controla o anumită situaţie, veţi avea un mai mare control asupra ei decât înainte.

G.S.

www.eusuntdivin.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *