Datoria ta este sa traiesti, creindu-ti propria realitate asa cum iti doresti

Datoria ta este sa traiesti, creindu-ti propria realitate asa cum iti doresti

Nov 08
Apreciaza postarea si da mai departe...

Poate nu v-aţi gândit până acum că A TRĂI ESTE O DATORIE.  Da este, şi mi se pare firesc să vă reamintesc acest lucru, deoarece mulţi dintre voi aţi uitat să trăiţi în adevăratul sens al cuvântului.

Sunt din ce în ce mai mulţi oameni care îşi trăiesc vieţile într-un regret neîntrerupt, într-o permanentă frică şi suferinţă, aleg conştient sau inconştient să trăiască într-o nostalgie continuă după vremurile de demult, într-o stare de apatie şi parcă cer, într-un fel, îndurare, compătimire sau milă.

Viaţa lor pare că s-a terminat undeva în trecut, sau pentru unii, a rămas undeva proiectată într-un viitor incert, pentru că ei nu se află în momentul prezent.

Deşi aparent trăiesc, ei nu se află prezenţi în vieţile lor. Aşadar, ei nu trăiesc, DOAR VIEŢUIESC.

Ei nu au înţeles faptul că SE AUTOSABOTEAZĂ SINGURI. Ei nu au înţeles că de vină nu sunt vremurile grele, sau haosul pe care îl trăim acum; doar ei sunt de vină, prin credinţele lor limitative şi lipsa lor de viziune, care îi împiedică să meargă, cu optimism, mai departe.

Rămân blocaţi în mind set -ul lui “ce a fost nu o să mai fie” şi este dificil să accepţi “ceea ce este”.

Deşi suntem scântei divine, odată ajunşi aici, uităm că facem parte dintr-un joc. Venim aici in dimensiunea Terrei, ne angrenăm în tot felul de activităţi şi relaţii, avem tot felul de emoţii, sentimente contradictorii şi dorinţe pământeşti, stabilim obiective şi dorim rezultate precise, în urma cărora să obţinem prestigiu, bani, putere, ca să cumpărăm tot felul de bunuri, proprietăţi imobiliare, maşini, etc.

Ne străduim să câştigăm bani, ca rezultat al valorii jocului. Devenim parte integrantă în jocul 3D şi uităm că este doar un joc.

Ajungem să ne identificăm tot mai mult cu rolurile noastre pe care le avem aici pe Pământ şi vedem banii, proprietăţile, relaţiile, ca pe ceva real de care avem nevoie pentru fericirea noastră.

De fapt, dacă privim din afara jocului, acestea nu sunt reale, nu ne definesc şi nu au nici o valoare pentru împlinirea noastră, pentru Conştiinţa care suntem.

Aici pe Pământ, există reguli pe care trebuie să le respectăm atâta timp cât facem parte din joc. Aceste reguli sunt reale atât timp cât jucăm jocul vieţii. După ce terminăm de jucat jocul, însemnătatea lor dispare.

Deci, cât suntem în acest joc, ne conformăm şi respectăm regulile jocului, chiar dacă uneori sunt prea dure.

Să nu uităm faptul că în 3D, există dualitate, există bine şi rău, rai şi iad, pozitiv-negativ, adevărat-fals, toate în acelaşi timp.

De asemenea, noi ca oameni, pe lângă corpul fizic, avem minte (discernământ), avem suflet-dorinţe, emoţii, sentimente şi avem voinţă.

Nu trebuie să uităm niciodată cine suntem cu adevărat şi de aceea, vă îndemn să deveniţi centraţi în Sinele vostru mai înalt, care nu are nevoie de reguli ca să existe. Regulile sunt valabile cât timp suntem încarnaţi pe Pământ.

Deci, noi suntem cu mult mai mult decât o fiinţă încarnată temporar pe Terra.

O să întrebaţi cine a creat regulile pe Terra? Desigur, noi oamenii, mintea colectivă. Pentru că au existat judecăţi, interpretări de genul corect/incorect, cauză/efect (karma), au apărut regulile.

Aceste reguli, deşi par înţepenite în realitatea noastră, ele pot fi, de asemenea, rupte.

Dacă noi ca umani am creat regulile, tot noi putem să schimbăm aceste reguli. Mintea este deasupra materiei.

Tot noi, ne-am creat limite, deci cu mintea am creat totul.

Dacă am înţeles asta, acum, în al nouălea ceas, putem să regândim, să reconstituim o altă realitate pentru noi, însă, o realitate pe care o dorim. Pentru aceasta, trebuie să ne reconectăm cu puterea interioară pe care o avem în noi.

Dacă suntem acum implicaţi într-o “realitate” urâtă, cu anarhie, haos generalizat, la nivelul anului 2020, este pentru că majoritatea umanilor s-au concentrat pe aspecte negative, au avut emoţii, gânduri, prejudecăţi, care au creat această realitate.

Ce oferi, aia primeşti. Îţi poţi direcţiona cursul vieţii acolo unde doreşti, acolo unde îţi îndrepţi atenţia şi energia.

Dar câţi sunt conştienţi pe ce se duc energia şi atenţia lor? Îşi monitorizează ei gândurile, emoţiile, sentimentele negative? Le înlocuiesc cu cele pozitive?

Universul îţi oferă sugestii la ceea ce ai căutat. Sunt foarte adevărate citatele din Biblie: “Caută şi vei găsi”; “Bate şi ţi se va deschide”; “Cere şi ţi se va da”.

De exemplu, de câte ori caut o locaţie pentru cazare într-un anume oraş, pe booking, îmi apar tot felul de sugestii, de hoteluri sau pensiuni.

De asemenea, mi se sugerează şi alte locaţii potenţiale de vizitat, deoarece bookingul ţine minte că am fost interesată şi focalizată pe o anumită destinaţie.

Aşa este şi cu Universul: Îţi reflectă înapoi ce ai căutat, pe ce ţi-ai focalizat atenţia.

REGULA DE AUR ÎN 3D: Focalizaţi-vă intenţia, pe ceea ce doriţi să materializaţi, acolo unde doriţi să fiţi, pentru a recrea realitatea voastră în direcţia pe care o doriţi. NICIODATĂ INVERS!

Universul vă reflectă înapoi ceea gândiţi, ceea creaţi la nivel de cuvânt, gând, faptă, sentimente, emoţii, energie, pentru că aşa funncţionează el.

De aceea nu există vinovaţi în afara voastră, spre exemplu, alţi oameni.

Voi aţi adus în realitatea voastră, oameni, circumstanţe, situaţii, evenimente.

E valabil la nivel individual şi colectiv.

Asta înseamnă că aveţi mereu posibilitatea să reveniţi şi să vă recreaţi realitatea, schimbându-vă gândurile, emoţiile, atenţia, energia.

Tu singur creezi interpretări, judecăţi, preferinţe, preconcepţii, decizii, de-a lungul vieţii tale, care îţi folosesc în anumite momente. Însă tot tu decizi, dacă îţi servesc sau nu, mai departe.

De asemenea, FĂRĂ ATAŞAMENTE! Ataşamentele creează suferinţă. Nu judecaţi, doar observaţi! Nu vă ataşaţi de rezultate, nu vă ataşaţi de un rol anume!

Fiţi într-o stare a minţii care vă va permite să vedeţi şi alte perspective în acelaşi timp. Dacă sunteţi prea ataşat, nu le veţi observa. Asta înseamnă, mai multă viziune. O perspectivă mai înaltă la tot ce se întâmplă.

Dacă generezi mereu judecăţi şi interpretări, vei avea parte la rândul tău de judecăţi şi interpretări din partea altor oameni.

În starea de observator eşti neutru şi e mai bine să fii aşa. Nu te lipeşti de realitatea interpretată potrivit jocului.

În condiţiile COVID 19, oamenii sunt speriaţi şi emană foarte multă frică. Prin faptul că urmăresc ştirile negative mass media şi au o plăcere diabolică de a urmări statisticile negative “cu morţii de sau cu covid”, ei întăresc existenţa acestor stări negative de lucruri şi al egregorului planetar numit “coronavirus”.

Având în vedere că aceste persoane sunt paralizate de frică (şi se pare că sunt tot mai multe), acestea influenţează lucrurile în realitatea obiectivă în sens negativ, pentru că focalizarea atenţiei şi energia lor, duc la măsuri restrictive, oprelişti şi îngrădiri de libertăţi din ce în ce mai multe.

Deja aceste persoane, la acest nivel, nu mai pot spune că îşi trăiesc viaţa, frica le trăieşte pe ele şi e numai o chestiune de timp până la insturarea unei stări de cădere masivă a sistemului lor imunitar şi, dacă o ţin tot aşa, până la apariţia unui potenţial deces al acestora.

De asemenea, persoanele care nu sunt conştiente de ele, ca având un Sine mai înalt şi făcând parte din acest joc şi care trăiesc pe pilot automat, asemenea unor roboţi programaţi să îndeplinească anumite sarcini fizice aici pe Pământ, consider că îşi pierd sufletul, mai ales dacă tot ceea ce fac, nu le aduce fericire, ci fac totul din obligaţie.

Mă refer în special la acele persoane ultra disciplinate în a respecta regulile Matricei, la serviciile lor, în societate, sau în familiile lor, sacrificându-se pentru un ideal derizoriu, al altora, nu pentru fericirea şi împlinirea sufletului lor.

Din cauză că mulţi oameni nu ţin cont de inima, de sufletul lor, de dorinţele lor fireşti şi de fericirea lor, aceştia au parte de boli grave precum Cancer, Diabet, Alzheimer, etc.

Îmi aduc aminte de un film pe care l-am văzut mai de mult şi care se chema The Sea of trees, şi care se poate vedea pe internet, subtitrat în limba română.

Nu vă povestesc filmul, vă las pe voi să îl vizionaţi.

Cert este că oamenii, care se agaţă prea mult de viaţă şi de materie (posesiuni, muncă multă, notorietate, etc) ajung într-o stare de nefericire cumplită, care îi poate determina să îşi pună capăt zilelor şi să nu se bucure de jocul vieţii.

Nu uitaţi cheia este la voi, la noi toţi. Noi putem să schimbăm realitatea, dacă comutăm atenţia şi energia noastră de la lucrurile negative pe lucrurile dorite de noi toţi (lumină, iubire, armonie, pace, vindecare totală, libertate totală, prosperitate).

Haideţi să spunem cu toţii, din inimă, aceste cuvinte şi astfel egregorul fricii (al virusului) de deasupra României se va diminua în intensitate, până va dispărea.

G. S.

www.eusuntdivin.ro

Subscribe: youtube.com

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *