Despre detoxifiere si produse pentru detoxifiere

Despre detoxifiere si produse pentru detoxifiere

Dec 05
Apreciaza postarea si da mai departe...

Despre detoxifiere si produse pentru detoxifiere

Un vechi proverb chinezesc spune: Cauta-ti boala in farfurie!”

Filozoful si medicul arab AVICENNA spunea:

” Daca omul s-a imbolnavit, primul lucru pe care trebuie sa il faca este sa renunte la mancare ( adica sa tina post).

Al doilea lucru : sa faca proceduri de curatare a intestinului.

Al treilea lucru: sa isi schimbe alimentatia si sa spele” sistemele de drenare ale organismului” ( sistemul limfatic, renal si gastrointestinal).

Si daca toate aceste actiuni nu l-au ajutat, se poate adresa medicului”

 Aparitia unei boli e generata de cel putin 4 grupe  principale de cauze. 

“Cu exceptia maladiilor cauzate de accidente, de otraviri ( plumb, arsenic, etc), de microorganisme extrem de virulente, de malformatii congenitale, majoritatea bolilor cunoscute isi au originea, direct sau indiriect, in alimentatia dezechilibrata”. Dr.W. Kollath

In aceste timpuri, noi practic am renuntat sa mai intrebuintam in alimentatie produsele vii, necesare organismului.

Acestea sunt legumele, fructele, verdeata, fructele de padure, laptele proaspat, cascavalul de productie casnica, carnea proaspata, pestele, sucurile naturale, nucile, cerealele.

Intrebuintam unele din ele, dar prin procesarea lor prin tehnologii moderne, mai intai omoram produsul si apoi incercam sa mai asimilam ceva.

Chiar daca alimentele prin procesare capata un gust mai placut, nu inseamna ca sunt mai sanatoase.

Atacam produsele cu sare, zahar, otet, in exces, dar mai ales cu aditivi alimentari.

Astfel imbogatim alimentele cu substante artificiale-cauza 3 de mortalitate pe glob, dupa consumul de droguri, medicamente si accidentele de circulatie.

Dar si mai periculoasa este folosirea de alimente daunatoare, adica cele chimice ( conservanti, coloranti de sinteza, stabilizatori, inhibitori ai enzimelor, antibiotice, hormoni, acizi.

In urma consumarii unor astfel de produse, problemele de sanatate pot fi deosebit de grave, pentru ca fiecare aliment de zi cu zi poate contine E-uri.

Consumul indelungat al unor astfel de produse este adeseori cauza principala a aparitiei unor boli cronice, care nu pot fi tratate daca nu se incearca diminuarea din ratia zilnica a alimentelor aditivate.

NICIODATA NU CONSUMATI PRODUSE CARE AU TERMEN DE GARANTIE INDELUNGAT.

Atat alimentatia cat si hidratarea sunt incorecte.

Bem tot ce ne este la indemana, de obicei bauturi carbogazoase, cu potentiatori de aroma, care, chiar daca dpdv vizibil sunt mai atragatoare, ele sunt nocive organismului intrucat contin apa, zahar sau indulcitori, dioxid de carbon, coloranti, conservanti, arome de sinteza.

Organismul are nevoie ca de aer, de APA VIE cu PH ALCALIN.

De aceea, nu este indicat sa bem apa clorurata de la robinet.

Eventual prin fierbere, apa trebuie lasata 24 ore sa se odihneasca , amestecand-o regulat pentru a se evapora CLORUL.

Poluarea ecologica, este o alta cauza care distruge omenirea. Este vorba de substante toxice din lacuri, vopsele, dizolvanti, detergenti si alte substante de intretinere casnica, aer poluat si apa poluata cu poluanti toxici. Toate aceste substante patrund in organism prin respiratie, alimentatie si piele, se absorb in sange si astfel ne intoxica in fiecare zi, incet dar sigur.

O alta cauza este ca nu traim singuri in natura. Suntem agresati de multe specii de organisme vii, bacterii, ciuperci, virusi, paraziti, protozoare.

Aceste microorganisme patogene traiesc foarte bine in medii acide, datorita produselor artificiale, a alimentatiei incorente si a poluarii.

De multe ori ele sunt greu de depistat.

Asadar, este de o deosebita importanta CURATAREA ORGANISMULUI.

In perioada de curatare, organismul trebuie sa primeasca minimul de substante hranitoare si apa, in caz contrar, nu se vor elimina toate reziduurile si toxinele acumulate daca continuam sa mancam la fel de mult si dezechilibrat.

Va prezint UN PRODUS PERFORMANT DE CURATARE A ORGANISMULUI NUMIT COLO VADA PLUS.

Este un program bazat pe 3 etape:

1.O etapa de pregatire (7 zile)

In aceasta etapa se pregateste organismul in scopul realizarii operatiei propriuzise de curatare. Are loc eliminarea primara din organism a substantelor toxice, stimularea peristaltismului intestinal, curatarea de paraziti (protozoare si helminti), restabilirea florei intestinale, completarea necesarului de vitamine si minerale, protectia cu antioxidanti, inmuierea materiilor fecale acumulata pe o perioada lunga de timp.

2.Etapa 2-in aceasta etapa are loc curatarea efectiva cu ajutorul unui sorbent unic ( argila) , verificat timp de secole. In aceasta etapa este bine a se renunta total la consumul de alimente sau sa ne limitam doar la legume si fructe pasate.

Componentele sistemului de curatare absorb substantele toxice si refac mucoasa intestinala.

3.Etapa 3-refacerea si stabilirea digestiei la un nou nivel calitativ.

Vitaminele si mineralele vor putea furniza organismului energia necesara activitatii zilnice.

Inainte de inceperea programului, organismul trebuie pregatit suplimentar pentru curatare si cu cel putin 2 saptamani inainte trebuie schimbat regimul alimentar: se vor consuma portii mici de mancare de 4-5 ori pe zi, corespunzator grupei de sange; se vor bea obligatoriu 1-1.5 l de apa plata cu Coral Mine. Apa astfel tratata creste alcalinitatea organismului si il aprovizioneaza cu calciu in forma usor asimilabila, dar scade si tensiunea superficiala a apei,  favorizand transferul rapid al acesteia la celulele organismului, ajutandu-le sa se curete de produsele toxice provenite din metabolism.

In timpului utilizarii ( cele 7 zile de inceput)  programului Colo Vada se recomanda a se urma o dieta usoara ce contine legume crude,  fierte sau inabusite, cereale, fructe si salate, supe de legume cu apa, precum si peste fiert si inabusit, produse lactate fermentate degresate (chefir si iaurturi).

Salatele se asezoneaza cu ulei de masline sau de soia.

Se mai pot consuma fructe uscate, lamai, sfecla cruda, verdeata.

Pe parcursul oricarei zile se bea 1.5 l de apa cu Coral mine si sucuri proaspete din legume si fructe.

CE VETI OBTINE PRIN PURIFICAREA ORGANISMULUI ?

Se va asigura curatarea complexa : restabilirea functionarii ficatului, rinichilor, pancreasului;  curata pielea;  imbunatateste activitatea cardiovasculara;  scade greutatea cu minim 3 kg si mai mult;  improspateaza respiratia, scade sensibilitatea la factorii alergici, imbunatateste functionarea glandelor sexuale,  se elimina paraziti si protozoare;  se restabileste imunitatea;  se reduc durerile de cap, se imbunatateste functionarea articulatiilor, vedere clara, creste energia.

Acest produs poate fi procurat prin inregistrare on line pe www.coralorder.com, se introduce Id sponsor 3301782 si se  comanda on line;  se poate trimite prin curier sau se achizitioneaza personal la sediul clubului de sanatate Coral din strada Vrancei nr.5

www.eusuntdivin.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *