Despre Mine

Apreciaza postarea si da mai departe...

Eu Sunt Gabriela Stochian, un spirit tanar, jovial, dar profund.

Data de nastere este 24 August 1967, de unde rezulta varsta mea calendaristica. Daca fac un calcul, ies multi, multi ani, fata de cum sunt si ma simt eu cu adevarat. Oricum, nu prea dau importanta acestei varste. Doar aici pe Pamant exista factorul timp, care fura” din tinerete “.

La mine nu are ce sa” fure” pentru ca eu sunt “vesnic tanara”. Eu nu am cum sa schimb acest fel de a fi al meu.

Mai exista si varsta biologica, a corpului. Potrivit acesteia , conform unor masuratori cu aparatul de biorezonanta, as avea cu 11 ani mai putin decat varsta calendaristica, in jur de 33-34 ani. E mai aproape de adevar, dar nu foarte.

Insa varsta adevarata, este varsta sufletului, cea pe care o simt, in jur de 23-24 ani.

De profesie sunt economist, expert contabil, recent psiholog si tehnician nutritionist,cu diplome, dar lista poate continua. Cu siguranta am sa mai fac cursuri din diferite domenii doar pentru a-mi potoli setea de cunoastere.

Astrologic vorbind, eu sunt o ” mercuriana” , adica zodia mea este guvernata de planeta Mercur.

Mercurienii sunt insetati si tanjesc dupa cunoastere, ratiune si comunicare.

Cu ascendent in Scorpion, am capacitatea de a gandi si a actiona cu tenacitate si perseverenta,  vointa si dorinta de a-mi impune individualitatea, instinctul de conservare, respectul de sine. De asemenea, am  inclinatie spre tot ce e misterios, ocult, tendinta catre spiritualitate.

Incerc din rasputeri sa nu fiu o perfectionista ( extremele nu sunt tocmai ok), dar imi place sa realizez lucruri foarte bune si toate poarta amprenta si energia mea.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *