Despre paraziti si produse naturale antiparazitare

Despre paraziti si produse naturale antiparazitare

Dec 05
Apreciaza postarea si da mai departe...

Despre paraziti si produse naturale antiparazitare

Organismul uman este colonizat de o multime de paraziti care mananca din tine.

Toti avem in noi diferite specii de paraziti care ne consuma substantele nutritive si ne expun la tot felul de boli.

Toti avem paraziti….fara nici o exceptie !

Oamenii se impart in 2 categorii:

1.Oameni care se deparaziteaza (detoxifica ) de paraziti periodic deorece sunt constienti de cat rau pot face acestia corpului lor;

2.Oameni care Nu se deparaziteaza ( detoxifica).

Sumtem cu totii expusi, mult prea expusi in aceste timpuri cu aer poluat, mancare infestata, apa murdara, radiatii etc

Partea buna este ca… daca ai un stil de viata sanatos, echilibrat, iti poti crea un sistem imunitar puternic, capabil sa tina in frau actiunea parazitilor in corp; insa, daca nu ai grija de sanatate, ai toate sansele ca parazitii sa iti produca o gramada de boli.

Potrivit OMS 95% din boli sunt provocate de paraziti.

Parazitii colonizeaza in special intestinul subtire si colonul oamenilor, unde pot produce boala chron sau polipi, sau pot ramane inofensivi daca sistemul imunitar este puternic.

Partea rea este atunci cand parazitii reusesc sa treaca dincolo de intestine in restul organismului si se instaleaza in alte organe, incep sa apara bolile.

PROGRAMUL 100% NATURAL DE ELIMINARE A PARAZITILOR

Programul are la baza produse naturale pe baza din plante, usturoi, nuc negru, scoarta de stejar alb, pau d’arco, argintul coloidal etc, cel putin 3 saptamani.

Deparazitarea se face intensiv pentru a elimina parazitii si ouale acumulate.

Va prezint cateva produse miraculoase pentru efectuarea etapei de deparazitare , etapa care ar trebui sa urmeze initial dupa ce corpul a fost indeajuns de hidratat cu apa calitativa imbogatita cu Coral Mine, Microhidrina sau Hydracel de cel putin 2 sapatamani asa cum am aratat la articolul despre Apa si produse pentru o apa calitativa.

1. Produsul Black WalnutFRUNZE DE NUC NEGRU sub forma de capsule:

Ce contine:

Vitamina C, caroten, B1, B6, P, E

Calciu.

Plante si altele: ulei eterici, acizi organici, frunze de nuc negru

Efectele benefice:

Are un efect benefic puternic in invazii helmitice, in afectiuni ale tractului gastrointestinal, eczeme, curatarea organismului; are efect laxativ usor, in constipatii, impotriva bacteriilor, fungilor, helmitilor si antioxidant.

2.Produsul Combinatia nr 7-sub forma de capsule

Ce contine:

Usturoi de cultura, frunze de nuc negru, extract de seminte de dovleac.

Efectele benefice:

Efect impotriva helmintilor, si parazitilor care impiedica sistemul imunitar de la buna lui functionare.

Efect de curatare de bacterii patogene si helminti, ascaride, oxiuri, giardia; sporeste buna asimilare a hranei.

3.Produsul Garlic-USTUROI CONCENTRAT-sub forma de capsule

Ce contine:

Vitamina C, B, D, PP

Minerale: Seleniu, Potasiu, Calciu, Magneziu, Cupru, Fier, Mangan, Zinc, Crom, Brom, litiu, cobalt

Plante: ulei de usturoi-antioxidant, ulei de soia

Efectele benefice:

Are proprietati antibacteriene puternice, antimicrobiene, helmitice; stimuleaza sistemul imunitar, creste productia de anticorpi si fagocitoza, normalizeaza nivelul de colesterol din sange; de asemenea, in profilaxia tractului gastrointenstinal, ateroscleroza, gripei, meteorism, bronhopulmonare, protejeaza impotriva radicalilor liberi.

4.Pau-d-arco- scoarta arborelui de furnici-sub forma de capsule

Ce contine:

Scoarta din arborele furnicilor-supranumit arborele zeilor

Efectele benefice:

Efect de antibiotic natural, utilizat in afectiuni de natura infectioasa; mareste rezistenta organismului, intensifica rezistenta celulara, in afectiuni urogenitale, in leziuni ale pielii; este antibacterial, antiviral, antimicotic, antiparazitar ( virusi, ciuperci, paraziti).

5.Argintul coloidal sau SILVER MAX-sub forma lichida

Ce contine:

Argint purificat

Efectele benefice:

Ag este necesar in special pentru creier, in glandele de secretie interna, pentru ficat, rinichi, sistem osos, participa in procesul de schimb din metabolism, la sinteza multor vitamine si enzime.

De asemenea, are actiune antiseptica, antimicrobiana si antiinflamatoare, actiune asupra bacteriilor patogene,  se elimina rapid din organism, actioneaza in intoxicatii alimentare, eruptii cutanate, inflamatii ale articulatiilor.

Aceste produse nu au efecte adverse si pot fi comandate on line pe www.coralorder.com dupa ce in prealabil v-ati inregistrat si ati trecut la categoria Sponsor nr de indentificare ID: 3301782.

Ele pot fi procurate de la compania Coral Club de Sanatate pot fi comandate telefonic, on line si trimise prin curier sau achizitionate personal de la adresa str.Vrancei nr.5.

PS: Reduceti la minimum posibil actiunea acestor paraziti intrucat starea de sanatate interioara si exterioara nu poate fi restabilita atata timp cat ei exista si produc efecte nocive in organism. Nu se poate face detoxifierea partiala sa generala a organismului fara ca inainte sa se faca deparazitarea acestuia. In caz ca parazitii nu sunt eliminati inainte, detoxiferea care se face partial nula.

www.eusuntdivin.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *