Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/wwweusd/public_html/wp-content/plugins/wordpress-firewall-2/wordpress-firewall-2.php on line 300

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/wwweusd/public_html/wp-content/plugins/wordpress-firewall-2/wordpress-firewall-2.php on line 300
Deta Med Biorezonanta / Tratament inteligent fara dureri | EU SUNT DIVIN
Deta Med Biorezonanta / Tratament inteligent fara dureri

Deta Med Biorezonanta / Tratament inteligent fara dureri

feb. 01

Ce este Deta Med Biorezonanta?

Deta Med Biorezonanta este o terapie complementara ca si acupunctura si homeopatia, care este atestata ca o metoda eficienta, testata si regulatorie si care vine in sprijinul medicinei conventionale.

Ca sa intelegi cum functioneaza aceasta tehnologie este bine sa aflam cateva principii de baza.

Conform cu ce spunea Einstein, materia este energie condensata si care radiaza frecvente.

Corpul nostru, de asemenea este materie care radiaza frecvente.

Parazitii, bacteriile, microorganismele, toxinele, toate radiaza pe freventele lor vibrationale, pulsatorii. Particulele materiale in corp si celulele transmit si primesc frecvente intr-un proces de intercomunicare care are loc.

Aceasta are o deosebita importanta pentru restabilirea deplina a corpului nostru.

Imagineaza-ti ca o substanta daunatoare ca toxina sau un parazit intervine in aceasta comunicare.

Ce se intampla acum?

Aceasta substanta daunatoare transmite catre celula un semnal distorsionat care interfereaza in comunicarea intre celule ca o frecventa deranjatoare.

Aceasta distorsiune in comunicarea dintre celule conduce la fenomenul de functionare gresita a acestora. Daca aceasta functionare gresita persista, incepem sa avem simptome fizice in corp.

Prin tehnologia numita Deta Med Biorezonanta neutralizam frecventele deranjatoare transmitand frecventele opuse acestora.

Cu ajutorul  instrumentelor exogene transmitem frecvente care distrug substantele daunatoare si ajutam corpul sa intre in starea buna de sanatate avuta initial.

Putem face aceasta cu ajutorul aparatelor terapeutice portabile de marimea unui telefon mobil: DETA AP 20 antiparazitar, DETA RITM de restabilire a sanatatii si de preventie.

Deta Med Biorezonanta este un tip de tratament inteligent fara dureri.

Urmariti site-ul www.eusuntdivin.ro pentru mai multe informatii la meniul sanatate despre aceste aparate.

G.S.

www.eusuntdivin.ro

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *