Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/wwweusd/public_html/wp-content/plugins/wordpress-firewall-2/wordpress-firewall-2.php on line 300

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/wwweusd/public_html/wp-content/plugins/wordpress-firewall-2/wordpress-firewall-2.php on line 300
Esti suta la suta convins? | EU SUNT DIVIN
Esti suta la suta convins?

Esti suta la suta convins?

apr. 24

Ideea scrierii acestui articol mi-a venit de la o întâmplare petrecută recent şi în urma căreia mi-am dat seama că foarte multe persoane proaspăt vaccinate împotriva virusului şmecher C19, se tem să nu ia virusul, au  în continuare frică şi nesiguranţă, mai mult decât persoanele nevaccinate.

Am folosit cuvântul şmecher, deoarece potrivit „măsurilor” care se iau de către autorităţi, el continuă „să atace” după bunul plac, doar anumite persoane, cel mai adesea în funcţie de rang; doar anumite entităţi, oraşe sau comune; anumite ţări; este mai indulgent cu oamenii, spre exemplu, la noi în ţară, până la ora 20, după care devine dintr-o dată extrem de agresiv după această oră, nepermiţându-ne să mai ieşim din casă, sau în unele cazuri permite supraaglomerarea (în malluri, supermarketuri, avioane, unde oamenii stau unii lângă alţii) în alte cazuri, nu permite, şamd.

Pe scurt, o persoană vaccinată mi-a făcut observaţie că am tuşit, deşi eram poziţionată cu faţa la calculator, în timp ce lucram ceva, cu spatele la ea şi la o distanţă de cca 1,5m.

Aceasta este o întâmplare, dar sunt zeci de întâmplări cu oameni, care, deşi aceştia respectă regulile impuse de autorităţi şi trâmbiţate în mod agresiv de mass media, sunt totuşi cei mai nesiguri, sunt plini de traume emoţionale, mentale şi fizice nerezolvate, au frică cât cuprinde şi sunt tot timpul „în alertă”, ca nu cumva să scape vreunul care „să nu fie în rândul lumii”.

În timpurile bune, ehhhe, ce vremuri, când tuşai, ţi se ura de sănătate, ţi se ura să ai baftă, succes, iar oamenii erau OAMENI, în adevăratul sens al cuvântului.

Acum, asistăm la un fenomen foarte ciudat printre oamenii anului 2021: în majoritate, au devenit închistaţi, obtuzi, rigizi, irascibili, chiar cruzi, aş putea spune, în anumite situaţii, cu semenii lor.

Cei care au inventat Sindromul Divide et Impera (dezbină, divizează, distanţează şi stăpâneşte) sunt pe deplin satisfăcuţi că planul lor a reuşit şi chiar râd copios că situaţia a degenerat, chiar mai mult decât s-ar fi aşteptat ei să fie.

Revin acum la subiect, întrebându-mă:

-de ce oamenii continuă să ia decizii, fără o amănunţită documentare înainte?

-de ce oamenii nu sunt atenţi la ce se întâmplă în jurul lor, de ce nu renunţă, măcar pentru o clipă, la propriile lor frustrări şi prejudecăţi, de ce nu ies, măcar pentru un moment, în afara cadrului, ca să vadă situaţia în ansamblul ei, aşa cum se prezintă ea de fapt?

-de ce nu iau decizii, dar nu pe bază de păreri ale unora sau altora, indiferent cine ar fi aceştia, ci doar atunci când s-au lămurit pe deplin, iar părerile s-au transformat în convingeri?

-de ce aleg să creadă doar o anumită sursă de informare (mass media) şi nu acceptă şi alte surse, mai plauzibile, ştiinţifice, spirituale, de altă natură, dar care sunt „mai soft”, adică nu îţi sparg timpanele urechii aşa cum face mass media?

-de ce indivizii secolulul 21 aleg în continuare să meargă după cum dictează turma, adică masa amorfă de oameni zombizată, decât să îşi urmeze inima, intuiţia sau cel de-al şaselea simţ?

-de ce am devenit atât de comozi, încât să aşteptăm tot timpul să decidă alţii pentru noi, iar noi doar să executăm fără crâcnire, fără să ne punem capul la contribuţie?

-de ce să facem mereu şi mereu aceleaşi lucruri sperând că vom obţine rezultate diferite? Vezi definiţia nebuniei a lui Einstein.

-şamd.

Există o multitudine de DE CE-uri însă, numai un om trezit în conştiinţă îşi pune întrebări. Restul de oameni, dorm, pentru că au venit în această viaţă ca să nu facă nimic extraordinar cu viaţa lor. Au permis să decidă alţii pentru ei, indiferent cine ar fi aceştia.

Revenind la oamenii care încă se mai tem, după ce au luat o decizie (în cazul de mai sus vaccinul):

Omule, atunci când ai luat o decizie, unde erai prezent cu mintea? Dar cu ochii? Ce vedeai? Te uitai, cumva pe sus? Erai, după cum se spune în popor, cu capul în nori? Sau, vedeai cai verzi pe pereţi?

De auzit, ce auzeai? Auzeai doar ce îţi convine, luai doar frânturi din ce spuneau unii şi alţii şi îţi spuneai, cumva, asta vreau să aud, restul nu vreau să aud? Nu te aflai cumva în faza de negare?

Am observat că oamenii scot din context lucrurile neplăcute şi păstrează doar ce le convine. Cu alte cuvinte, se mint pe ei înşişi şi permit şi altora ca să îi mintă, doar să îi mintă frumos, adică, să le gâdile, auzul, simţul şi să le atragă privirea.

În concluzie, OAMENII VOR SĂ FIE MINŢIŢI, DAR SĂ FIE MINŢIŢI FRUMOS.

Adevărurile dureroase, chiar dacă sunt adevăruri, nu sunt acceptate, pentru că acestea sparg bula confortabilă în care ei se află.

De asta am ajuns în aceşti 30 de ani în aceste condiţii de haos total, de totală anarhie: pentru că oamenii nu au vrut să vadă, nu au vrut să audă, au acceptat tot ce se întâmplă rău în această ţară, şi-au astupat ochii şi urechile, spunând „lasă că merge şi aşa”, să facă alţii, mereu alţii, puţini la număr, ei să repare ce mai e de reparat.

Această laşitate trebuie să ia sfârşit. Noi toţi, trebuie să ne asumăm responsabilitatea vieţii noastre, nu numai la nivel personal, ci şi la nivel colectiv.

Să rămâi în turmă şi să faci ce iţi zice gloata zombizată nu este o soluţie. Trebuie să îţi foloseşti singur mintea, să apelezi la creativitate şi să faci DOAR CE ÎŢI SPUNE INIMA ŞI CONŞTIINŢA.

Altfel, rişti să devii un simplu pion, un instrument folosit de alţii, pentru propria lor satisfacţie.

Tu nu ai venit în viaţa aceasta să fii un robot, un pion, sau ceva de genul, ai venit ca să trăieşti liber şi suveran şi să iei propriile decizii, ÎN DEPLINĂ CUNOŞTINŢĂ DE CAUZĂ, fără prejudecăţi, frustrări, sau resentimente.

Lucrează cu tine, ca să devii un om mai bun. Transformarea ta, a noastră, a tuturor, se va vedea şi la exterior.

Este timpul să înlocuim expresia de mai sus, Divide et impera, cu Noi suntem Unul: Toţi pentru Unul, Unul pentru Toţi.

Ori de câte ori trebuie să iei o decizie importantă pentru tine, întreabă-te: Sunt 100% CONVINS că e o decizie bună?

Am 100% siguranţă că nimic rău nu se va întâmpla, dacă iau această decizie?

Am văzut tot ce era de văzut, am citit tot ce era de citit, am consultat tot ce era de consultat, am auzit tot ce era de auzit, am analizat tot ce era de analizat, înainte de a lua HOTĂRÂREA FINALĂ?

Am făcut precum fac croitorii, adică: măsoară de 3-4 ori o bucată de pânză, înainte ca aceasta să fie tăiată?

Am luat în consideraţie INIMA MEA, INTUIŢIA MEA, CONŞTIINŢA MEA?

Ei bine, OMULE, dacă ai făcut toate aceste lucruri, FELICITĂRI, să nu te îndoieşti nici o secundă, pentru că totul va fi bine.

Dacă nu, vei rămâne un om plin de amărăciune, trist şi frustrat, ranchiunos, sau plin de răutate, în sensul că vei pândi orice moment ca să-i faci şi pe alţii să se simtă precum te simţi tu (vezi cruzimea de care vorbeam mai sus), căci doar aşa te vei simţi şi tu „un pic mai bine”.

Dacă ai decăzut în halul acesta, sper din toată inima ca oamenii să te evite, să închidă toate relaţiile cu tine şi să facă doar precum vor ei, ca entităţi cu adevărat libere şi suverane ce sunt.

G.S.

www.eusuntdivin.ro

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *