Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/wwweusd/public_html/wp-content/plugins/wordpress-firewall-2/wordpress-firewall-2.php on line 300

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/wwweusd/public_html/wp-content/plugins/wordpress-firewall-2/wordpress-firewall-2.php on line 300

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/wwweusd/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack/modules/aioseop_opengraph.php on line 825
Expresia fetei ca o carte deschisa | EU SUNT DIVIN
Expresia fetei ca o carte deschisa

Expresia fetei ca o carte deschisa

May 09
Apreciaza postarea si da mai departe...

Dintotdeauna mi-a plăcut să “citesc” pe feţele oamenilor şi, dacă mă concentram mai bine, chiar reuşeam acest lucru. Desigur, dacă această citire era coroborată cu o cât de mică analiză comportamentală şi verbală, rezultatul citirii era mult mai aproape de realitate. Nu am pretenţia că sunt expertă în domeniu. Totul ţine de fler şi de un simţ de pătrundere a lucrurilor.

Fie că accepţi sau nu, faţa spune totul despre tine. O faţă are multe de dezvăluit decât pare la prima vedere; este un indicator semnificaţiv a ceea ce eşti; arată felul cum viaţa ta a lăsat semnele timpului pe chipul tău, prin trăsăturile tale; putem determina, intuitiv, caracterul unei persoane, emoţiile şi suferinţele acesteia.

Se spune că faţa este ca o “lume secretă” din care poţi extrage informaţii preţioase scrise într-un limbaj special, care trebuie decodificat. Poţi observa dacă persoana în cauză este o persoană virtuoasă sau perfidă.

Este cea mai importantă parte pentru că este ” la vedere”. Poţi să îţi faci o idee despre personalitatea unui om, chiar dacă nu îl cunoşti, accesând această” fereastră”; propriile caracteristici faciale şi corporale.

La fel cum în lume totul e supus schimbării şi feţele noastre suferă importante schimbări odată cu înaintarea în vârstă. Aş putea spune, că o faţă poate fi citită cel mai bine la o persoană vârstnică, trecută prin viaţă.

Odată cu mintea omului se schimbă şi fizionomia acestuia. Faptele şi intenţiile bune reflectate pe faţă, dacă sunt predominante, acestea aduc schimbări pozitive ale destinului, în timp ce faptele rele şi intenţiile maliţioase provoacă schimbări negative.

Şi în domeniul fizionomiei se aplică (ca în toate celelalte domenii) principul armoniei şi echilibrului , sau “calea de mijloc”, evitând extremele, adică nici prea mult, dar nici prea puţin.

Trăsăturile faciale aflate în armonie unele cu altele, sau în completare unele cu altele, arată un semn de prosperitate. Spre exemplu, un nas lung este considerat ca fiind o trăsătură favorabilă, numai dacă nu este aşezat pe un chip scurt; devine nefavorabil, în comparaţie cu restul feţei, pe o faţă mică.

Studiul acestui principiu nu se opreşte doar la trăsăturile feţei, ci ia în considerare şi alte caracteristici cum ar fi: mâinile, picioarele, timbrul vocii, felul în care mănâncă, merge, gesticulează, etc.

De exemplu, braţe extrem de lungi, ajungând aproape de genunchi; sau, vocea deosebit de agresivă, ca a unui lup, ce denotă o persoană extrem de mânioasă şi un semn de cruzime.

Diferenţele geografice afectează de asemenea anumite caracteristici ale trăsăturilor faciale.De exemplu:în nord, oamenii sunt mai robuşti, corpolenţi, cap mai mare, pomeţi bine conturaţi, bărbie pătrată; în sud, oameni subţiri, statură medie, frunte înaltă, sprâncene delicate, etc, în funcţie de grupul etnic specific şi de normele culturale.

Expresia feţei se referă la faţa unei persoane luată în ansamblu, revelată în principiu de ochi şi culoarea facială. O expresie bună este rezultatul energiei mintale puternice, ca şi al energiei fizice. Persoana cu o astfel de expresie este plină de energie, încredere în sine, entuziasm.

Dacă ochii unei persoane sunt întunecaţi (tulburi), ascunşi pe sub pleoape, chiar dacă nu a consumat alccol, are o expresie toropită, nefavorabilă, iar culoarea şi expresia au un impact semnificativ asupra reuşitei în viaţă.

O expresie senină dispune de claritatea minţii, persoana ia decizii bune în viaţă şi nu se pierde cu firea prea repede; dă dovadă de curaj şi stăpânire de sine.

Invers, dacă culoarea şi expresia nu sunt bune, persoana în cauză are obstacole de întâmpinat, datorită palorii, a  lipsei curajului şi inceritudinii din gânduri şi acţiuni.

Mintea persoanei-gândurile şi acţiunile sale pot influenţa culoarea şi expresia feţei. Faţa se schimbă în funcţie de minte. Dacă cineva nutreşte gânduri nu tocmai curate şi intenţionează să facă rău altora, are faţa întunecată şi ridată, iar acest fapt, va influenţa destinul prin tot felul de schimbări nefavorabile. O expresie a fetei nefavorabilă este considerată întunecată, îngheţată, superficială sau schimbătoare. Poate fi şi o persoană bolnavă, care are probleme. Boala în sine e o formă de ghinion. Când expresia feţei nu e favorabilă şi culoarea feţei este la fel.

Faţa strălucitoare, senină este caracteristică fiinţelor luminoase. Într-un sens absolut, am putea spune că, dacă vrem să anticipăm ce fel de destin vom avea, trebuie să vedem ce am realizat în această viaţă din punct de vedere moral.

Puterea de a ne face vieţile fericite sau nefericite ne aparţin în ultimă instanţă.

În plus, expresia se reflectă şi în felul în care o persoană se comportă-vorbeşte, râde, mănâncă, bea.  O persoană cu expresie bună, va fi plină de optimism, un glas sonor, stă dreaptă, merge vioi, cu paşi mari, siguri. Persoana cu expresia nefavorabilă este pesimistă, vorbeşte încet, stă rezemată de spătarul scaunului, merge greu, nu e sigură de paşii pe care îi face.

Culorile favorabile: violet, galben( la rasa galbenă) şi sangvin.Cele nefavorabile: culorile întunecate. Acestea sunt şi în funcţie de culoarea pielii şi zona geografică, vârsta şi anotimpul.

Fruntea la femei este favorabilă: dacă este netedă şi sangvină, uşor rotunjită, nici prea înaltă nici prea joasă, nici prea lată, nici prea îngustă. O femeie cu o astfel de frunte este inteligentă şi are o fire blândă, este iubită de familie şi apreciată de colegi, prieteni, etc.

O frunte înaltă este favorabilă la bărbaţi, dar nu şi la femei. Un bărbat cu fruntea înaltă, largă şi lată, este inteligent, ambiţios, îşi cunoaşte scopurile şi are o familie bună şi chiar se bucură de o carieră de succes.

Sprâncenele dese şi groase sunt preferabile celor subţiri, mai ales că ele simbolizează un grad mai mare de curaj, caracter, loialitate, corectitudine, senzualitate. Dar, ca aspecte negative, cei cu astfel de sprâncene pot avea un caracter exploziv, nu au răbdare şi au tendinţa de a fi excesiv de autoritari.

Oamenii cu sprâncene subţiri pot fi vicleni, mai conservatori, timizi, nu dau voie să se lase “observaţi”.

Se spune că sunt mai vulnerabili la boli decât cei cu sprâncene groase.

Ochii sunt ferestrele minţii. Ei sunt singura trăsătură foarte importantă în cititul feţei, mai ales în cazul în care se doreşte o relaţie cu persoana respectivă. De fapt, nici o altă parte a feţei nu poate să spună mai mult despre personalitatea cuiva decât ochii.

Spre exemplu, cei care au ochii mari au emoţii puternice şi talente artistice. Însă nu sunt atenţi îndeajuns în problemele pecuniare. Cei cu ochii mici sunt mai precauţi din acest punct de vedere. Ei cumpănesc mai mult până iau o decizie.

Felul cum ochii unei persoane iau contact cu ochii altei persoane ne dezvăluie informaţii despre personalitatea cuiva. Dacă priveşte pe deasupra capetelor celorlalţi, avem de a face cu un om orgolios şi arogant. Dacă priveşte mereu în jos, este o persoană timidă, precaută sau îşi face griji din orice. Dacă priveşte pieziş, persoana aceasta are ceva de ascuns, sau este perfid.

Persoanele care nu privesc direct în faţă, au ceva pe conştiinţă, se simt vinovaţi de ceva, sau au făcut ceva şi nu se simt prea confortabil.

Dacă o persoană priveşte direct în faţă, persoana este inteligentă şi curajoasă, are o conştiinţă curată. Are încredere în sine, mai puţin în cei din jur.

Dacă privirea e pătrunzătoare, persoana este logică, cu obiective clare, hotărâtă de acţiune şi lipsită de preconcepţii.

Este loială şi stabilă din punct de vedere emoţional şi va face carieră.

Ochii mai sugerează inteligenţă, nobleţe, longevitate şi autoritate. Dacă albul ochilor este gălbui, roşu, sau este prea întins, persoana are un caracter răutăcios, temperament exploziv, sau este timid, şters şi periculos pentru cei din jur.

La femei privirea trebuie să fie atentă dar blândă. Barbatul este bine să aibă o privire puternică şi pătrunzătoare.

Acestea sunt în linii mari câteva dintre caracteristicile feţei.

G.S.

www.eusuntdivin.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *