Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/wwweusd/public_html/wp-content/plugins/wordpress-firewall-2/wordpress-firewall-2.php on line 300

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/wwweusd/public_html/wp-content/plugins/wordpress-firewall-2/wordpress-firewall-2.php on line 300

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/wwweusd/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack/modules/aioseop_opengraph.php on line 825
H-500 antioxidant-recomandari practice | EU SUNT DIVIN
H-500 antioxidant-recomandari practice

H-500 antioxidant-recomandari practice

Feb 21
Apreciaza postarea si da mai departe...

Antioxidantii sunt extrem de benefici pentru sanatate.

Cantitatea de antioxidanti din corpul dvs.este direct proportionala cu speranta dvs.de viata” citat din dr.Richard Cutler-fost director al Institutului National de Gerontologie din Washington.

” Controland radicalii liberi, antioxidantii pot trasa o linie intre viata si moarte si pot influenta viteza si caracterul imbatranirii”-citat din dr.Lester Packer-directorul laboratorului Packer al Universitatii din California.

Cel mai cunoscut antioxidant este vitamina C.

Desi este o diversitate imensa de antioxidanti, toti au ca si caracteristica  comuna-continutul de ioni negativi de hidrogen care furnizeaza electronii necesari pentru neutralizarea radicalilor liberi.

Totusi exista 2 probleme in administrarea antioxidantilor obisnuiti.

In primul rand, substantele active de care sunt legati ionii negativi de hidrogen pot avea efecte adverse la administrarea in cantitati mari, deoarece activitatea antioxidanta a acestora poate deveni secundara in raport cu alta functie principala din corp.

In al doilea rand, antioxidantii obisnuiti  se transforma, la randul lor, in radicali liberi captatori de electroni, continuand, astfel, reactia devastatoare, descrisa mai sus.

De aceea antioxidantii performanti trebuie sa rezolve intr-un mod cu totul diferit problema radicalilor liberi din oxigen, evitand problemele antioxidantilor obisnuiti.

Raspunsul la aceasta problema este produsul H-500 care a fost dezvoltat special pentru a fi folosit ca antioxidant al urmatoarei generatii, asigurand un sistem performant de furnizare a hidrogenului incarcat negativ ( care e combustibilul natural al tuturor antioxidantilor obisnuiti ).

Produsul asigura energie vitala fara aport de calorii si neutralizeaza radicalii liberi, fara a crea lanturi de radicali liberi.

O capsula de H-500 contine cateva sute de trilioane de ioni negativi de hidrogen, cantitate care echivaleaza cu 10.000 de pahare de suc proaspat de fructe sau cu un miliard de pahare de apa minerala curativa.

Atunci cand cedeaza organismului electroni liberi, ionii negativi de hidrogen din H-500 se transforma in apa pura si benefica.

H-500 este un produs sub forma de pulbere pentru ca hidrogenul antioxidant “se activeaza” atunci cand ajunge in contact cu apa.

Astfel, incarcam apa noastra potabila cu trilioane de ioni negativi de hidrogen pentru a fi consumata imediat.

In prima saptamana, in fiecare dimineata, inainte de micul dejun, consumati un litru de apa filtrata si necarbogazoasa in care adaugati o capsula de H-500.

In cea de-a doua saptamana consumati doi litri de apa cu H-500, unul dimineata, inainte de micul dejun si unul seara, inainte de culcare, si, in mod corespunzator, doi litri de apa pe zi.

In cea de a treia saptamana efectuati un mic test prin intreruperea utilizarii produsului H-500 pentru o zi sau doua.

Veti simti o scadere a nivelului de energie si a capacitatii efortului intelectual.

Acest test va permite sa evaluati rezultatul pe baza propriei dvs.experiente, iar mai apoi veti putea relata aceste aspecte atat prietenilor, cat si rudelor dvs. Nu uitati sa notati in agenda toate rezultatele.

Persoanele care practica meditatia si au grija de sanatatea lor spirituala vor simti un aflux de energie spirituala si o crestere a senzatiei de liniste interioara datorita amplificarii protectiei spirituale a corpului cu ajutorul H-500.

Cercetarile arata amplificarea campului energetic, ceea ce conduce la imbunatatirea si extinderea aurei.

Daca v-am convins si doriti sa procurati acest produs deosebit, intrati pe urmatorul link:

https://www.coralorder.com/ro/registration/?REF_CODE=916246716958

va inregistrati gratuit sub acest cod si puteti comanda produsul la sectiunea hidratare , produse pentru apa; puteti citi informatii suplimentare sau puteti sa puneti intrebari.Transportul se face prin curier sau se poate ridica de la sediul Clubului de sanatate Coral.

 

 

2 comments

  1. MonicaSerdean

    Buna ziua,va rog sa-mi spuneti daca poate fi folosit de o persoana diagnosticata cu cancer de san. Multumesc.

  2. Bocsa Mircea Mihai

    tOT CEEA CE-I PREA FRUMOS , CREAZA UNEORI IDEEA DE IREAL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *