Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/wwweusd/public_html/wp-content/plugins/wordpress-firewall-2/wordpress-firewall-2.php on line 300

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/wwweusd/public_html/wp-content/plugins/wordpress-firewall-2/wordpress-firewall-2.php on line 300
Iesiti din zona de confort! | EU SUNT DIVIN
Iesiti din zona de confort!

Iesiti din zona de confort!

mart. 07

Iesiti din zona de confort!

Ce inseamna acest lucru?

Zona de confort este creata de acea parte din tine care este rezistenta la schimbare, care se complace in aceleasi stari de lucruri care desi nu duc nicaieri, te adancesc si mai mult in rutina si deznadejde.

Este locul in care te-ai obisnuit sa traiesti in fiecare zi, functionezi pe pilot automat si faci mai tot timpul aceleasi lucruri care nu iti aduc nici un fel de satisfactie.

Este Egoul tau bazat pe frica si negativitate, cel care te tine departe de trairea unor experiente magice de viata.

El nu face decat sa sporeasca starile de ingrijorare, panica si anxietate, toate acestea avand numai consecinte nefaste asupra sanatatii tale fizice, mentale si emotionale.

Pentru ca nu faci nimic sa iesi din aceste stari,nu faci decat sa le alimentezi continuu, sfarsind mereu prin lamentare.

De exemplu: esti stresat pentru ca te afli intr-o slujba plicticoasa si nu faci ceea ce iti place,sau, esti inconjurat de oameni toxici de care ai vrea sa scapi dar nu stii cum, sau, ai luat in greutate foarte mult si nu te mai placi tu pe tine, sau, ai vrea sa petreci mai mult timp cu familia dar nu ai timp suficient pentru ca esti prea mult solicitat la job, ai datorii financiare si nu vezi o cale de scapare din capcana acestora, si multe, multe alte scenarii posibile.

Ce e de facut?

Incepe prin a schimba ceva, putin cate putin, dar schimba ceva.

In primul rand, simplifica-ti viata; am aflat pe propia piele, ca noi o complicam prea mult, avem prea multe dorinte, ambitii, ne implicam in prea multe activitati deodata,exageram in multe lucruri si apoi nu mai vedem caile de iesire.

Toate trebuie luate pe rand si prioritizate! In functie de necesitatea fiecareia. Sunt multe lucruri inutile de care nu avem neaparat nevoie si care trebuie eliminate pentru a face loc lucrurilor care intr-adevar CONTEAZA pentru noi.

Incepe sa elimini rand pe rand timpii morti si putin cate putin incepe sa actionezi in directia dorita de tine.
Doar trebuie sa ai dorinta dar mai ales VOINTA. Nimic nu se face fara vointa.

Si apoi, urmeaza exemplul oamenilor care au reusit; nu este vorba aici doar de reusita financiara, ci de orice fel de reusita, oricat de insignifianta. O reusita mare este formata din mai multe reusite mici.

Vizualizeaza articole si video de dezvoltare personala, socializeaza, mergi la seminarii ( multe dintre ele nu costa nimic dar poti gasi acolo informatii pretioase pe care nu le-ai fi aflat daca ai fi ramas in zona de confort), adopta un stil de viata sanatos si fa exercitii fizice.

Sunt lucruri simple pe care le stim dar nu le aplicam.

Cel mai bine e sa fim in preajma unor persoane pozitive si motivate pentru ca acestea ne transfera din energia si pozitivismul lor.
Ne pot inspira sa trecem la actiune si sa schimbam acele lucruri de care ne temem cel mai mult.

Raul nu este in afara noastra, ci in interiorul nostru.

El este principalul sabotor.Este partea negativa ce trebuie suprimata in totalitate si redusa la tacere.

Si nu uitati:

Schimba-te pe tine si lumea se va schimba si ea!

G.S.

www.eusuntdivin.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *