Inainte sa-ti schimbi viata, schimba perceptia asupra realitatii

Inainte sa-ti schimbi viata, schimba perceptia asupra realitatii

Sep 12
Apreciaza postarea si da mai departe...

Am vorbit în articolul precedent despre SCHIMBARE, ca fiind singura cale de a merge mai departe în viaţă şi de a nu lâncezi în anumite stări de lucruri şi sisteme de convingeri.

Atunci când tu te schimbi, se schimbă percepţia ta asupra realităţii.

Însă, NU-ŢI SCHIMBA VIAŢA, ÎNAINTE  DE A TE PUNE ÎN ORDINE CU SINELE TĂU, CU DUMNEZEUL DIN INTERIORUL TĂU.

Sinele tău este adevăratul TU, este aspectul tău divin. Nu mă refer la EGO, care este Sinele uman, Fals, suprapus.

De la căderea omului până în prezent, noi am uitat să menţinem legătura cu Sinele nostru adevărat.

De atunci, am căzut în dualitate şi ne-am identificat doar cu corpul fizic şi cu dorinţele Egoului.

Conectarea cu adevăratul Sine ne va schimba complet percepţia asupra lumii, ceea ce înseamnă că vom trăi viaţa într-un mod total diferit faţa de cel în care trăim acum.

Asta înseamnă că ne vom reconecta cu propria noastră Esenţă Divină, cu Întregul. Sinele meu, Sinele tău, Sinele lui se reunesc, deoarece facem cu toţii parte din ÎNTREG.

Întregul e OCEANUL, iar noi toţi suntem picăturile din ocean, PĂRŢILE care formăm Oceanul.

De aceea se spune că atunci când judeci sau blamezi pe cineva, de fapt te judeci sau te blamezi pe tine.

Întregul este indisolubil legat de părţile sale, iar partea nu poate exista în lipsa întregului, desprinsă de acesta.

Să luăm un exemplu pentru a vedea când acţionăm după Ego, sau când acţionăm conduşi de Sinele nostru real:

Presupunem că suntem la o răscruce de drumuri şi trebuie să hotărâm în ce parte să o luăm: la dreapta sau la stânga.

Dacă ne luăm după Ego, care este raţional şi are motive pur raţionale, în mintea noastră apar gânduri de genul : Ia-o la stânga, pentru că…. uite drumul e drept, e mai nivelat şi mai uşor de parcurs (motive raţionale).

În schimb, dacă reducem mintea la tăcere (care bolboroseşte întruna) şi ne deschidem inima, atunci ne lăsăm ghidaţi intuitiv şi o luăm spre dreapta.

Întotdeauna Dumnezeu îţi vorbeşte doar atunci când faci linişte în tine, în mintea ta, pentru că el şopteşte cu glas blând, suav şi e posibil să nu Îl auzi, dacă vorbeşte neîncetat maimuţa (mintea).

S-ar putea ca drumul care duce spre stânga să ţi se pară mai uşor, dar în realitate să te ducă într-o fundătură, pe când cel din dreapta să fie mai anevoios, dar care să te ducă spre eliberare.

Avem nevoie să ne eliberăm copilul interior, inocenţa din noi, pentru că cele mai multe traume apar în perioada copilăriei când nu decidem noi asupra vieţii noastre, când suntem vulnerabili şi la dispoziţia celor care ne sunt părinţi, rude, etc. şi nu înţelegem de ce ni se întâmplă anumite lucruri.

Dintre dorinţele minţii şi ale inimii, corect este să alegem dorinţele inimii noastre. Dacă respectăm şi împlinim dorinţele inimii, viaţa devine mai frumoasă, mai înfloritoare, iar noi ne simţim vii cu adevărat şi plini de iubire.

În această stare, a inimii, comunicăm cu Natura şi cu Dumnezeu şi primim mesaje divine, fiecare în felul nostru, informaţii pentru creşterea spirituală a fiecăruia.

Poate unii primesc mesaje în vise, alţii prin numere, prin voci, prin forme geometrice, sau orice altă modalitate cu care rezonează în interiorul lui.

Spre exemplu, mesajele pe care eu le primesc de la Univers sunt prin intermediul numerelor, a combinaţiilor de numere succesive.

Însă, e nevoie să ne micşorăm egoul şi cu calm şi în tăcere să ne lăsăm în voia lui Dumnezeu, a Universului, ca să putem fi ghidaţi de îngeri, ghizi spirituali, maeştrii ascensionaţi, sfinţi, etc.

Puţini oameni au o percepţie clară asupra realităţii. Majoritatea oamenilor văd lucrurile după cum doresc ei să le vadă şi interpretează tot ce se întâmplă după bunul plac, după tipare de gândire învechite sau, după cum au fost programaţi să vadă şi să le interpreteze, nicidecum după cum sunt aceste lucruri, evenimente, situaţii, în realitate.

Din punct de vedere spiritual, totul este perfect, nimic nu este întâmplător, totul se petrece pentru că există un motiv şi nu există “accidente”.

Oamenii fac greşeli şi, la un moment dat, aceştia trebuie să înveţe din propriile greşeli. Dacă nu ar învăţa, ar repeta aceste greşeli la nesfârşit şi în viitor şi atunci, se întâmplă exact anumite situaţii şi evenimente care, la prima vedere, îi debusolează, îi precipită şi îi obligă să perceapă lucrurile din alte perspective, de pe un nivel de conştiinţă mai înalt.

Poate în prima fază trec prin negare, însă, în cele din urmă, ajung să înţeleagă ce vrea să le comunice Divinitatea.

La început văd o anumită nedreptate în lume (să luăm drept exemplu această pandemie) şi nu înţeleg faptul că totul se întâmplă cu un motiv şi toată lumea primeşte lecţiile perfecte pe care trebuie să le înveţe.

Ei încearcă să schimbe lumea dintr-o stare dezechilibrată a conştiinţei lor, care de obicei se întoarce împotriva lor şi a cauzei lor.

Deci, primul pas este să priveşti situaţia, evenimentul într-un mod eficient, nu după cum vrei tu să o vezi, ci după cum este de fapt.

După aceea, este responsabilitatea ta, ca fiinţă spirituală, să accepţi lucrurile aşa cum sunt şi să vezi în respectiva stare de lucruri un motiv întemeiat pentru care ea există.

Odată ce ai înţeles cauza spirituală a tuturor lucrurilor, după ce ţi-ai învăţat lecţiile şi toate testele spirituale şi le-ai trecut cu bine, de abia atunci te simţi ghidat de a trece, în schimbarea ta, spre un nivel mai înalt în evoluţie.

www.eusuntdivin.ro

www.youtube.com/Gabriela Stochian

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *