Luati tot ce se intampla ca pe un examen!

Luati tot ce se intampla ca pe un examen!

Aug 03
Apreciaza postarea si da mai departe...

Observăm pur si simplu sideraţi evenimentele ce se succed în faţa noastră şi felul periculos în care se proliferează răul în toate structurile statului.

În acest moment forţele răului deţin monopolul asupra planetei noastre, dar cel mai trist este faptul că tot mai mult aceste forţe obstrucţionează drepturile şi libertăţile ce le avem ca simpli cetăţeni în propria noastră ţară, în toate domeniile şi în toate structurile, de la baza piramidei până la vârful ei.

Caracatiţa răului s-a întins atât de mult încât foarte greu va mai putea fi eradicată vreodată. Trăim într-un stat de tip mafiot, care de foarte foarte mult timp nu mai e în slujba cetăţeanului. Oare statul a fost vreodată după revoluţia din 1989? Niciodată!

Mă întreb de ce acest rău a fost posibil să se extindă ca o cangrenă într-o ţară eminamente ortodoxă, cu oameni credincioşi, cu valori moral-creştine şi spirituale?

Ce legătură are întunericul cu lumina? Cum de a fost posibil ca energiile întunecate, negre, să impregneze o majoritate, astfel încât să ne aducă astăzi în faza de a constata că răul deţine controlul şi nici o cât de mică luminiţă nu mai pâlpâie?

Dacă într-adevăr noi românii ne considerăm nişte oameni paşnici, buni, cinstiţi, cu frică de Dumnezeu, de ce am lăsat să se ajungă până la cangrenă?

Suntem toleranţi prin credincioşia noastră sau TOLERANŢI ABSOLUT DIN PROSTIE?

Mulţi străini ne consideră pe noi românii IGNORANŢI, chiar mai rău, pentru că ei văd ce se întâmplă în ţara aceasta şi rămân absolut uimiţi de pasivitatea noastră, de lipsa noastră de reacţie şi de atitudine împotriva corupţilor şi a răului.

Şi ne mai mirăm de ce îşi fac de cap corupţii şi clanurile mafiote în ţara noastră!

“Un popor care alege politicieni corupţi, impostori, hoţi şi trădători, nu este victimă, ci COMPLICE!”.George Orwell

Suntem un popor de complici. Prin voia noastră tacită s-a ajuns aici şi datorită fricilor noastre. Mass media prin toate canalele nu ne-au informat corect despre ceea ce se întâmplă cu adevărat, ne-au manipulat prin ştiri negative, cu accidente, scandaluri private, certuri de faţadă între politicieni, morţi, agresori, victime, acestea nefiind ştiri importante de dat pe post la nivel de ţară şi, prin faptul că am ascultat toate aceste bazaconii, ne-am impregnat tot mai mult cu energie neagră, lasându-ne manipulaţi prin frică şi negativitate.

Fiecare dintre noi suntem vinovaţi pentru că nu am acţionat, atât cât a putut fiecare în comunitatea lui, ca o lumină pentru ceilalţi.

Astfel că, dintr-o ţară unde trebuia să predomine lumina, au început să domine forţele întunecate.

De ce s-a întâmplat aceasta? Simplu, pentru că ne-am pierdut CREDINŢA, care este o mare forţă de distrugere a răului!

Să nu mai spunem despre noi că avem valori moral-creştine solide, că suntem credincioşi, căci nu mai avem aşa ceva şi nici credincioşi nu mai suntem.

Dacă am fi fost aşa, altfel ar fi stat lucrurile la noi în ţară acum, la nivel generalizat.

Prea mulţi oameni s-au lăsat antrenaţi de întunericul lucurilor lumeşti, fără o valoare spirituală. Chiar nu vreţi să vă descoperiţi greşelile? Cercetaţi-vă şi vedeţi care vă este comportamentul faţă de toată Creaţia lui Dumnezeu, numai aşa veţi descoperi adevărul din faptele voastre.

Câţi dintre voi aveţi cu adevărat o viaţă cumpătată trăită în Lumină şi Adevăr?

Răspundeţi-vă vouă înşivă!

Omul a fost făcut perfect prin ceea ce i s-a dat încă de la crearea sa. El, omul, este ca un cristal care asteaptă să fie şlefuit.

Această şlefuire nu poate fi făcută decât prin evoluţie spirituală. Această evoluţie îl poate ridica pe o treaptă a cunoaşterii de unde se poate lumina şi îi poate lumina şi pe alţi oameni care sunt dornici de Adevăr.

Ce puteţi spune despre oamenii care se desfrânează, care fumează, beau alcool peste măsură, care se droghează, care se ocupă cu afaceri dubioase, trafic de persoane, magie neagră, etc, ce poate fi în aura ( învelişul energetic care înconjoară corpul ) lor? Ce “lumină” credeţi că lasă aceştia pe unde trec?

Energiile negre se mai răspândesc şi prin acele melodii lipsite de armonie şi care sunt foarte zgomotoase. Cât rău îşi poate face singur omul prin nesăbuinţa lui?

Un simplu telefon primit de la o persoană nervoasă poate acoperi un om curat, de la celălalt capăt al firului, cu energie neagră.

Pentru a nu avea de suferit de pe urma acestor energii negative, trebuie să ne facem protecţie. Cea mai bună protecţie este să facem voia Părintelui Luminii, Dumnezeu! El ne va binecuvânta oriunde vom merge şi va fi cu voi în tot ce vom face, dacă Îl implicăm pe El în activităţile voastre.

Tot ce vine în pasul vostru, în viaţa voastră, acceptaţi, căci tot ce vine, vine cu o lecţie, ca un examen spiritual pentru voi.

Evenimentele care se petrec acum în ţară au rolul să trezească conştiinţa adormită a acestui popor. Este un examen spiritual, pe care românii îl vor trece doar dacă se întorc la valorile moral-spirituale de mult uitate.

Dar, tot ceea ce va fi, să acceptaţi ca un examen al vieţii în sine. Tot ce faceţi pe acest Pământ să luminaţi cu Iubire, doar aşa se va trezi conştiinţa fiinţei voastre.

Pentru a avea o trăire cu adevărat spirituală, omul trebuie să cunoască adevăratul sens al vieţii sale pe Pământ, în acest trup material.

Omul nu a venit în viaţa aceasta să strângă putere, bunuri, case şi maşini, ci a venit să evolueze în plan spiritual.

Tot ce este de valoare se imprimă şi rămâne, prin non valoare omul se pierde, lăsând loc întunecat în conştiinţa fiinţei umane.

Prin evoluţia spirituală omul devine Fiu al Tatălui Ceresc pe Pământ-aceasta este de dorit! Tristeţea mare este că omul nu respectă întotdeauna Legea lui Dumnezeu şi apar tot felul de anomalii.

Ca să fi cu adevărat credincios va trebui să-ţi cureţi mentalul de gândurile murdare şi să le înlocuieşti cu gânduri de iubire.

Trebuie să-i ierţi pe oameni şi să-i iubeşti, chiar dacă ţi-au greşit.

Luaţi lucrurile aşa cum sunt. Nu degeaba s-a întâmplat ceva anume. Undeva s-a greşit, iar acum acel ceva trebuie corectat.

Trimiteţi doar iubire în jurul vostru, faceţi doar fapte bune, iubiţi totul, pentru că totul face parte din Creaţia lui Dumnezeu.

G.S.

www.eusuntdivin.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *