Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/wwweusd/public_html/wp-content/plugins/wordpress-firewall-2/wordpress-firewall-2.php on line 300

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/wwweusd/public_html/wp-content/plugins/wordpress-firewall-2/wordpress-firewall-2.php on line 300

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/wwweusd/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack/modules/aioseop_opengraph.php on line 825
M-am hotarat: Voi scrie o carte despre sanatate si prosperitate; in viziunea mea | EU SUNT DIVIN
M-am hotarat: Voi scrie o carte despre sanatate si prosperitate; in viziunea mea

M-am hotarat: Voi scrie o carte despre sanatate si prosperitate; in viziunea mea

Apr 24
Apreciaza postarea si da mai departe...

Dragi prieteni,

M-am hotarat sa scriu o carte despre sanatate si prosperitate.
La inceput va fi o carte electronica sau audio.

O voi scrie in termeni simpli, astfel incat toata lumea sa o inteleaga si sa acceada in mod foarte usor la informatii.

In primul rand o scriu pentru mine ca sa imi pun gandurile in ordine.
In aceasta era informationala, cand informatiile de toate tipurile si toate genurile dau navala peste noi, este foarte greu sa selectezi informatiile care intr-adevar conteaza pentru noi insine.

Mai mult, aceasta multitudine de informatii nu fac decat sa ne deruteze si mai mult.

Iar eu cred ca am aceasta capacitate de la Dumnezeu, de a-mi sedimenta si organiza foarte bine informatia in minte si apoi sa o exprim foarte bine in scris.
Prin aceasta, am convingerea ca voi ajuta foarte multa lume sa isi puna ordine in viata, ganduri, sentimente.

De fapt acesta e si scopul meu care mi s-a revelat de catre divinitate.

Sunt foarte multe carti pe piata, unele foarte scumpe, care abordeaza o tema, sau mai multe, unele complicate, scrise dezlanat, haotic chiar,
si nu stiu cate intr-adevar ajuta pe om sa isi imbunatateasca viata.

Din experienta mea, care am citit sute de carti (poate chiar sunt aproape de cifra 1000), sunt foarte putine care mi-au placut atat de mult incat, m-au convins sa pun in practica ce am citit.

De la foarte multe uitam continutul la scurt timp dupa citire, pentru ca erau placute dar greoi scrise, poate pentru ca erau simple dar nu scrise intr-o maniera “de traire omeneasca”, poate ca multe ma plictiseau pur si simplu pentru ca imi dadeau foarte multe reguli si principii, pe care , hai sa fim seriosi, cine le aplca?

Citesti, te bucuri, zici da, da, e super ce spune, dar ramai la aceasta faza in gandirea ta.

Pentru ca m-am framanat de cand ma stiu de sensul existentei mele ( mai mult insa, in ultimiii 14 ani) , voi stii acum sa structurez in asa fel informatia incat sa corespunda cu trairile si intelegerile generale ale unui om obisnuit, pentru ca eu sunt un om obisnuit, ca de altfel noi toti.

Cu atat mai mult, e mai bine sa vina cineva, care acum o viziune de ansamblu,dupa ce a trait cautand cu frenezie raspunsuri in viata proprie, decat cineva care exprima doar o fractiune din aceasta viziune.

Cu aceasta ocazie, imi voi da mie raspunsul, pe care il voi reciti de mai multe ori, caci un lucru scris, ramane scris, si nu zboara precum cuvintele in eter.

Imi propun ca intr-o luna si jumatate sa scriu intens aceasta carte, nu foarte mare, intr-un limbaj simplu si la obiect, despre ce ne preocupa pe noi oamenii, si mai ales, in ceea ce priveste sanatatea noastra si prosperitatea.

Este o provocare pentru mine, iar mie imi plac provocarile.

Va voi spune la momentul potrivit cum stau lucrurile.

De altfel, noi toti avem o menire, pe care toti va trebui mai devreme sau mai tarziu sa ne-o constientizam, caci altfel, vom sfarsi in nefericire.

Asa ca, cel putin, putem gasi, la inceput, prin alti oameni, raspunsuri la framantarile noastre.

Oamenii care scriu nu trebuie sa fie genii, scriitori, sau celebritati; pur si simplu, sunt oameni care au ceva de spus, de impartasit semenilor sai.
Si bucuria este cu atat mai mare, cu cat mai multi semeni isi gasesc raspunsuri sau isi formeaza convingeri pe care ei le cred sanatoase din cele citite.

Sa auzim numai de bine!

www.eusuntdivin.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *