Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/wwweusd/public_html/wp-content/plugins/wordpress-firewall-2/wordpress-firewall-2.php on line 300

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/wwweusd/public_html/wp-content/plugins/wordpress-firewall-2/wordpress-firewall-2.php on line 300

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/wwweusd/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack/modules/aioseop_opengraph.php on line 825
Medicamentele sunt droguri! Cand o sa pricepem asta? | EU SUNT DIVIN
Medicamentele sunt droguri! Cand o sa pricepem asta?

Medicamentele sunt droguri! Cand o sa pricepem asta?

May 08
Apreciaza postarea si da mai departe...

De curând am ajutat o prietenă, proaspăt mămică, la redactarea lucrării sale de diplomă necesară la sfârşitul şcolii de asistente medicale. Tema era despre astmul bronşic. Ce am putut citi despre tratamente, pur şi simplu, m-a înfiorat.

Eu nu am fost niciodată “fan” medicamente, întrucât de mult am conceput răul pe care îl fac acestea în ceea ce priveşte sănătatea oamenilor . Din anul 2007,  nu am mai luat nici măcar o pastilă de durere de cap, darăminte altceva.

Ba mai mult, de câţiva ani încoace, de când se cunosc tot mai multe tratamente noninvazive, bazate pe folosirea plantelor medicinale, cât şi vindecări pe cale spirituală, trebuie să fii un pic inconştient, ca să nu spun de-a dreptul “nebun” ca să îţi faci de bună voie rău propriului tău corp. Chiar şi suplimentele aşa zis “nutritive”, deţin şi ele o doză apreciabilă de substanţe chimice.

Cu toţii ştim, la modul general, că medicamentele mai mult strică decât fac bine, dar, pentru că nu suntem de specialitate şi pentru că niciodată nu ne-a picat în mână vreun manual de medicină şi farmacologie, nu putem avea o viziune de ansamblu asupra pericolelor la care suntem expuşi îngurgitând mereu substanţe chimice care dau dependenţă şi nicidecum nu ne pot face bine, decât aparent, ameliorând o durere din jurul unui organ dar stricând buna funcţionare a multor alte organe prin efectele lor adverse.

În corpul nostru celulele comunică unele cu altele şi totul are legătură cu totul. Dacă corpul este sănătos şi nimic nociv nu este introdus în el, atunci şi celulele sunt în armonie unele cu altele. În caz contrar, celulele bolnave preiau controlul şi au supremaţia asupra celulelor sănătoase, iar moartea poate să survină ca urmare a gradului de toxicitate avansată, întrucât organismul nu se mai poate apăra de “răul” introdus în corp.

Aşa se explică faptul că, de exemplu, tanti Florica, vecina de la parter, a început cu un tratament medicamentos pentru o boală sau o afecţiune oarecare acum 30 de ani şi, a ajuns acum la vârsta de 67 de ani, la peste 21 de boli şi afecţiuni mai mici sau mai mari enumerate de ea, pentru care înghite săptămânal, dacă nu zilnic, o pungă de medicamente.

Şi mă întreb eu :  Oare câţi oameni nu fac la fel ca şi tanti Florica şi tot aşteaptă să vină ziua când au să se însănătoşească ? De fapt, niciodată! Pentru că medicamentele dau adicţie şi sunt droguri!  Cine le ia, are numai de pierdut!

Sunt căi de vindecare pe cale spirituală dar “cine are urechi” pentru acestea? Chiar Isus spunea: ” Credinţa ta te-a vindecat!

Sau, aţi auzit de fenomenul BRUNO GRONING? Adică: Vindecare prin CREDINŢA ÎN DUMNEZEU, GÂNDURI LUMINOASE, DETAŞARE ŞI LIPSA FRICII. 

El a spus: ” PUTEREA DIVINĂ AJUTĂ ŞI VINDECĂ!” Dumnezeu este medicul minune! Dar câţi vrem să avem încredere în aceste fraze? Foarte puţini! Chiar şi cei credincioşi au probleme de interpretare şi pun la îndoială această afirmaţie şi, prin aceasta, dau “putere” medicamentelor, de fapt drogurilor şi celor care le prescriu.

Din nefericire, aceşti oameni sunt mulţi şi se pare că nu se simt responsabili pentru propria lor sănătate atâta timp cât au “pasat-o” pe seama medicilor alopaţi.

Deşi aceştia au depus un jurământ la începutul profesiei lor ( întrucât profesia lor este nobilă la fel ca cea de preot şi învăţător având de-a face cu sănătatea fizică, psihică şi sufletească a oamenilor), mulţi dintre ei nu exercită această meserie ca pe UN HAR DIVIN şi DIN IUBIRE FAŢĂ DE SEMENI, ci dimpotrivă ca o meserie oarecare pentru subzistenţă, acceptând să prescrie anumite tratamente dăunătoare pacienţilor doar pentru a se putea alinia regulamentelor şi politicilor medicale învechite şi aducătoare de profit din industria farmaceutică.

Din obişnuinţă, ca să nu spun din ignoranţă, nici nu vor să avanseze în profesie şi să recunoască ADEVĂRUL că medicina bazată pe tratamente chimice ESTE DE MULT EXPIRATĂ, iar sursele vindecării în zilele noastre sunt cu totul altele.

În era informaţiei nu poţi să nu te informezi sau să fii în urmă, pentru că rişti să rămâi închis în convingerile tale perimate iar, dacă nu te documentezi şi nu ţii pasul cu tot ceea ce este într-adevăr benefic pentru om, se va da socoteală pentru fiecare om care putea fi salvat şi nu a fost salvat pentru că au fost folosite practicile de vindecare cele mai riscante;  pentru că toţi cei care lucrează cu corpul şi sufletul uman au cea mai mare responsabilitate în faţa lui Dumnezeu; iar jurămintele care se fac nu sunt vorbe în vânt, sunt REALE şi nu e de glumit cu astfel de lucruri în faţa Divinităţii. Cine nu face faţă şi nu cunoaşte ADEVĂRUL, să se lase de meserie!

Încă aceste practici mai sunt încurajate de oameni. Deşi, trebuie să constat că foarte mulţi s-au trezit la realitate, procentul lor este încă foarte mic.

Constat cu tristeţe că, oriunde întorci capul, vezi numai farmacii, bănci şi case de pariuri sau de amanet. Toate sunt făcute să îţi ia banii şi să strice armonia fizică şi sufletească. Ele alimentează doar iluzia sănătăţii corpului fizic, iluzia abundenţei şi a banilor. Ele creează doar ILUZII. Iar oamenii încă se lasă angrenaţi în jocul lor. Şi, culmea, mai plătim şi contribuţii pe asigurările de sănătate de care nu beneficiem poate niciodată cât şi pentru bolile “induse de medicamente”. Adică, plătim bani pentru boli, nu pentru sănătate. Până la urmă avem ceea ce merităm. Avem ce alegem să avem.

Nu te poţi plânge că eşti bolnav şi falit dacă alegi să îţi distrugi cu bună ştiinţă corpul şi portofelul!

Încă mai poţi fi salvat! Cum? Prin conştientizare! Gândeşte logic! Dacă de ani de zile duci o boală “pe picioare” şi eşti mereu la limita dintre viaţă şi moarte, deşi ai luat medicamente, tot mai continui să faci aceleaşi alegeri având parte de aceleaşi rezultate?

E timpul pentru o schimbare în viaţă şi în mentalitate. Altfel, cu ce ne deosebim de alte vieţuitoare dacă nu avem discernământ?

P.S.Un mic pasaj din cartea de medicină ( Corneliu Borundel) pag 287- selecţie tratamente astm bronşic:

” Principalele droguri folosite sunt şi aici beta-adrenergicele, anticolinerigicele şi derivaţii metilxantinei. Beta-adrenergicele sunt derivaţi ai adrenalinei, care din cauza EFECTELOR SECUNDARE ( ca şi efedrina ) nu mai este utilizată astăzi. Din generaţia a doua se folosesc Isoprenalina ( Aludrin) şi Orciprenalina ( Alupent, Astmopent). Superiori acestora sunt derivaţii din generaţia a III a : Terbutalinul ( Bricanyl), Fenoterolul ( Berotec), Salbutamolul ( Ventolin şi Sultanol) şi Clenbuterolul ( Spiropent)…….”

Trageţi singuri concluzia!!!

G.S.

www.eusuntdivin.ro

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *