Metode de vindecare traditionale vs.metode de vindecare netraditionale si integrarea lor

Metode de vindecare traditionale vs.metode de vindecare netraditionale si integrarea lor

Oct 28
Apreciaza postarea si da mai departe...

Atunci când este vorba de vindecare, marea majoritate a oamenilor apelează la un medic de medicină tradiţională, în orice situaţie.

La noi în ţară este puternic înrădăcinată în mintea oamenilor vindecarea cu ajutorul medicilor sau terapeuţilor, prin tratamente medicamentoase, iar în cazuri extrem de grave, se recurge la operaţii chirurgicale.

Există această tendinţă ca, pentru orice boală, durere, sau suferinţă, trebuie să îţi spună medicul ce să faci şi cum să faci, adică dependenţa de cineva din exterior şi de medicina clasică (alopată).

În ultimii 30 de ani au luat amploare şi metodele de vindecare alternative şi complementare, însă, nu atât de mulţi oameni (ca în cazul medicinii alopate) apelează la acestea.

Există personal medical (medici, asistente, etc) care lucrează sau sunt implicaţi în medicina tradiţională și care resping vehement metodele de vindecare holistice, netradiţionale.

Totuşi, oamenii obişnuiţi au înţeles bine rostul medicinei holistice ( de integrare în vindecare a corpului fizic, cu sufletul şi spiritul), iar aceasta devine tot mai răspândită în ţara noastră şi pe plan mondial.

De fapt, MEDICINA HOLISITCĂ ESTE MEDICINA VIITORULUI, indiferent de faptul că vor exista unii care vor dori să conteste acest fapt.

Este timpul ca noi toţi să avem o minte deschisă şi să recunoaştem că, cel puţin acum, în aceste vremuri, este necesară o abordare comună a celor două tipuri de vindecare şi anume, clasică şi holistică.

Sănătatea holistică devine din ce în ce mai acceptată pe măsură ce avansăm în timp.

Importanţa unei gândiri pozitive, o viaţă emoţională sănătoasă, o dietă bună, vitaminele, mineralele, ceaiurile din plante, homeopatia, acupunctura şi alte modalităţi, au devenit tot mai obişnuite.

Există şi un al treilea val al modalităţilor de vindecare netradiţionale, care vine puternic din urmă şi anume modalităţile de vindecare pe cale spirituală faţă de care medicina tradiţională ar trebui să fie mult mai deschisă.

Medicina tradiţională sau alopată, deşi are importanţa ei, este mult prea îndepărtată de sufletul şi spiritul uman.

Puterea rugăciunii este incredibilă pentru vindecare. Toate bolile, de fapt, încep mai întâi în corpul eteric, mental şi astral şi acestea nu pot fi detectate de medicina alopată, pe baze “ştiinţifice”.

În ultimii ani, una din lozincile scandate de mulţimile de oameni a fost : Vrem spitale, nu catedrale!

Mulţimile, potrivit teoriei mulţimilor, pot fi mult mai uşor manevrate decât indivizii luaţi separat, iar discernământul acestora este foarte labil.

Cu siguranţă, mulţimile şi-au dorit “cu ardoare” să aibă spitale, iar dorinţa lor s-a materializat foarte repede.

Astazi, de când este situaţia cu virusul, ar fi foarte neplăcut, chiar degradant, să ajungi pe un pat de spital.

De fapt, ce ai putea vedea astăzi, spre exemplu, într-un salon de spital, ca să strigi în continuare, cu tărie, că vrei spitale, nu catedrale?

Într-un spital poţi vedea foarte multă suferinţă, o infrastructură precară, mai ales în spitalele vechi construite în zeci de ani, cu mobilier ruginit şi rupt, cu instalaţii sanitare defecte şi pline de rugină, cu gândaci ca musafiri, cu clădiri în paragină, neîntreţinute şi necurăţate, fără instalaţii, aparatura, ustensile medicale şi medicaţia neadecvată, aşternuturi murdare, mâncare proastă, unde microbii şi bacteriile sunt la ei acasă.

De ce şi-ar dori un om întreg la minte să pledeze pentru spitale, dat fiind faptul că acestea sunt instituţii ale groazei şi suferinţei, nicidecum oaze de sănătate şi eliberare psihică şi emoţională?

În zilele noastre, când spui “spital”, te gândeşti doar la o instituţie în care predomină, boala, suferinţa, deznădejdea, moartea şi nimic altceva.

Aşa că, aveţi grijă ce gândiţi şi ce vă doriţi. Deocamdată, când rosteşti cuvântul spital, nu este deloc bine, nu este un lucru bun.

În viitor, când toate aceste lucruri rele se vor fi terminat de mult şi va fi avut loc o schimbare în gândire şi în mentalitatea oamenilor, spitalul va fii un loc unde oamenii vor putea să îşi trateze nu doar corpul fizic, ci şi corpul mental, emoţional, dpdv.psihologic.

În viitor, oamenii vor veni de plăcere la spital, ca la un resort sau centru spa, unde pacienţii:

-vor fi întâmpinaţi cu vorbe frumoase, pozitive, de încurajare de către medici şi asistente;

-vor avea parte de cele mai bune condiţii şi tratamente neinvazive;

-psihologii spirituali şi consilierii vor ajuta oamenii să treacă peste fricile lor şi îi vor ajuta să îşi rezolve problemele mentale, emoţionale, spirituale şi psihologice;

-personalul medical va folosi mai mult ierburi şi produse homeopate şi nu vor mai utiliza medicamentele chimice, de sinteză;

-se va folosi terapia prin culoare, atunci când pacienţii vor fi trataţi în camere dotate cu lumini colorate potrivite nevoilor lor de vindecare;

-specialiştii în muzică şi sunet vor fi chemaţi să pună muzică care să corespundă nevoilor de vindecare ale pacienţilor;

-vor fi chemaţi în rugăciune Îngerii, Maeştrii Ascensionaţi, alte Entităţi de Lumină;

-tehnologiile avansate vor fi utilizate pentru a curăţa meridianele şi a echilibra chakrele;

-terapiile, precum Terapia Florală Bach şi Aromaterapia vor reprezenta o normalitate;

-vindecătorii spirituali vor instrui pacienţii să gândească corect şi să elimine emoţiile negative; pacienţii vor fi învăţaţi să folosească afirmaţiile pozitive, vizualizările şi rugăciunea;

-consilierii maritali vor învăţa oamenii cum să trateze relaţiile şi problemele din relaţii, cele familiale, etc;

-spitalele vor fi decorate cu picturi frumoase, mobilier frumos, imagini din natură, vindecătoare;

-oamenii aproape de trecerea lor în cealaltă dimensiune vor fi ajutaţi să facă această trecere în cel mai divin mod posibil.

Aşadar, prieteni, vedeţi cât de important este ca un spital să fie un loc de confort pentru vindecare şi nu de suferinţă?

Importantă este credinţa şi colaborarea cu Dumnezeu, Iisus Hristos, Duhul Sfant, Arhanghelii, Maeştrii Ascensionaţi pentru vindecare totală.

În acest fel, spitalele vor fi curăţate dpdv.spiritual şi fizic de medicii spirituali, pentru a păstra o atmosferă cât mai benefică şi energie divină.

În concluzie vă întreb: Cum pot spitalele de acum să vindece o persoană, când atmosfera şi pereţii lor sunt pline de boli şi suferinţe de orice fel?

În aceste condiţii, a merge la spital nu este o bucurie şi nici o necesitate, pentru că nu mergi ca şi când ai merge într-o staţiune balneoclimaterică. Nu vei putea beneficia de masaj, băi minerale, împachetări cu nămol şi saloane de înfrumuseţare.

În viitor, când o persoană va pleca din spital se va considera o persoană ce a renăscut dpdv.fizic, emoţional, mental, eteric, spiritual.

Cauza reală a bolii va dispărea sau va fi în proces de eliminare completă, ceea ce nu se poate spune de aşa ceva în condiţiile de acum.

Dacă nu puteţi beneficia acum de aşa ceva, aplicaţi toate aceste idei şi sugestii enumerate mai sus, la voi acasă şi vindecaţi-vă singuri sau cu ajutorul mentorilor voştri.

Sper să vă fie de folos în procesul vindecării voastre complete.

G.S.

www.eusuntdivin.ro

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *