HydraCel™

Apreciaza postarea si da mai departe...
hydroсelTensiunea superficială a apei deţine un rol important în procesele oxido-reducătoare din organism. O apă „mai lichidă” participă în mod mai activ la scindarea substanţelor biologice. Apa intracelulară şi intercelulară are o tensiune superficială destul de redusă. Pentru îmbunătăţirea caracteristicilor acesteia se utilizează „HydraCel™”.

 

Produsul „HydraCel™” reprezintă un concentrat mineral, care reduce tensiunea superficială a apei şi îmbunătăţeşte unele caracteristici ale lichidului intercelular, precum pH-ul şi conductivitatea specifică, creând, astfel, condiţii pentru o participare mai activă a lichidului în procesele biochimice.

 

Baza coloidală pentru construcţia cristalelor minerale o reprezintă sursele de ioni încărcaţi negativ. Acţionând ca nişte magneţi minusculi, aceştia atrag către suprafaţa lor moleculele de apă, formând cristale lichide. Sarcina electrică, care apare pe suprafaţa acestor cristale, modifică proprietăţile apei.

 

Dioxidul de siliciu are forma unor micro-sfere cu diametrul de aproximativ 5 nm, care se grupează, formând structuri mai mari. Astfel de particule au o mulţime de sectoare încărcate electrostatic, se leagă uşor de apă şi substanţele liposolubile deţin şi au proprietăţi fizice, necaracteristice pentru alte forme ale dioxidului de siliciu. Substanţele nutritive, trebuie dizolvate înainte de utilizarea lor de către organism. Una din proprietăţile importante ale substanţelor hidrosolubile este tensiunea superficială critică (TSC). Aceasta este tensiunea superficială limită, la depăşirea valorii căreia substanţa nu se mai umectează.

 

Apa umectează suprafaţa datorită prezenţei legăturii de hidrogen. Atomii de hidrogen, care intră în componenţa moleculei de apă , sunt purtători de încărcătură pozitivă. Pentru a fi umectabilă, suprafaţa trebuie să fie purtătoare de sarcină negativă.

 

Sarcina electrică a particulelor coloidale depăşeşte cu mult sarcina legăturii de hidrogen. La adăugarea în hrană, particulele coloidale se lipesc de suprafaţa substanţelor nutritive, mărind-o şi creând un număr imens de sectoare, unde are loc combinarea prin intermediul legăturilor de hidrogen în întregul volum al lichidului. Ca rezultat, este asigurată umectarea de 100% a produsului.

 

Substanţele nutritive liposolubile nu se umectează cu apă. La încapsularea particulelor de ulei în structura coloidală, se creează o micro-sferă minusculă, care în exterior se leagă cu apa, iar suprafaţa interioară este legată cu ulei, purtând la suprafaţă sarcină negativă. Ca atare, această sarcină condiţionează absorbţia particulelor nutritive de către mucoasa intestinului şi asimilarea ulterioară a acestora.

 

Consumul produsului „HydraCel™” permite:
• îmbunătăţirea proprietăţilor biologice ale apei;
• asigurarea unei hidratări de 100% a celulelor;
• creşterea calităţii asimilării substanţelor nutritive şi transportul acestora către celule.

 

Compozitie:

  • Apă purificată, dioxid de siliciu, carbonat de potasiu, hidroxid de potasiu, sulfat de magneziu, ulei de floarea-soarelui.

 

Sursa – CoralOrder.ro

Link Recomandare Comanda


minicurs-sageata-inapoi