Misteriosul destin al sufletelor animale

Misteriosul destin al sufletelor animale

Feb 24
Apreciaza postarea si da mai departe...

Misteriosul destin al sufletelor animale

Rostul oamenilor pe langa animale ar trebui sa fie dat de iubire. Oamenii ar trebui sa le arate animalelor ce este Iubirea, pentru ca, atunci cand vor trece la ciclul  urmator, acest lucru le va fi de mare ajutor.

Animalul se va incarna in om la sfarsitul ciclului sau animal; daca acest animal a suferit din cauza omului, cand va deveni la randul sau om, va fi rau si crud; pe cand, daca i-ati aratat multa dragoste unui animal, cand el va ajunge la forma umana, va stii ce inseamna Iubirea.

Bineinteles, ca ii ramane sa strabata tot drumul evolutiei, dar il va parcurge in cele mai bune conditii.

Trebuie sa manifestati un respect total fata de animale, pentru ca ele sunt parti divine ca si voi.

Trebuie un respect total pentru Natura, pentru ca, in tot ce traieste pe planeta noastra exista acea Scanteie Divina, bineinteles, infinit mai mica decat a noastra, a omenilor,  dar trebuie sa aveti un respect total fata de tot ce va inconjoara.”

“Orice faptura de pe Pamant este Iubire Intrupata, expresia Iubirii Divine, care se manifesta in toate fiintele”; aceeasi Iubire ar trebui sa o manifeste omul fata de animale.

Maestrul Phillippe din Lion spunea: “Animalele sunt pazite, ca si oamenii, de fiinte nevazute care le urmaresc zamislirea, nasterea, care sunt aparatorii lor si pe care ii intristam cand  noi le chinuim”.

Astfel, animalele au si ei Ingeri pazitori… Dar sufera neincetat, si adesea, intr-un mod intolerabil.Daca am sti, ne-ar fi mila de ele.”

Karma platitoare ii loveste precis pe cei ce fac animalele sa sufere: “Daca chinuiti un animal, vi se va intampla intr-o zi, cand veti avea un animal la care tineti mult, sa vedeti cum este chinuit fara sa-i puteti veni in ajutor”.

Asa se intampla cu orice, pentru ca trebuie sa invatam sa iubim totul si sa respectam totul-caci totul a fost creat de Dumnezeu.

Maestrul Phillippe din Lyon mai spunea: “Il plang pe cel ce face rau unui animal. Credeti ca animalul nu mai are nimic in afara de trup? Ei bine aflati, si tineti minte, ca ne va veni randul sa fim animalele unei alte planete, mai evoluate.” (extras din cartea Viata si cuvintele maestrului Phillippe)

De acum inainte, ar trebui sa se renunte complet la principiul uciderii. Vorbind de ucidere, ne referim la tot ce inseamna acest cuvant. Nimic din tot ceea ce a prins Viata pe Pamant, nu trebuie ucis vreodata, cu nici un pret.

Nici chiar in scopul de a-si procura hrana, cum a facut omul pana acum. In ochii lui Dumnezeu, totalitatea vietii si fiecare viata reprezinta ceva sfant, caci tot ce e viata a fost creat de Dumnezeu.

Si ceea ce creeaza Dumnezeu, este tributar clipei.” ( Mesaj dictat la Borup in Danemarca-Scoala Spirituala de la Borup)

Respectul fata de mediul inconjurator trece prin respectul fata de animal la toate nivelurile, este o conditie a supravietuirii speciei umane.

Deci, sa nu asteptam pana cand se vor intoarce asupra noastra propriile greseli.  Stim cat de “mici” suntem in fata Naturii dezlantuite ( furtuni, inundatii, cutremure, etc).

“Trebuie sa fim buni cu animalele, pasarile, plantele. Cel care n-a facut niciodata rau vreunui animal, care n-a distrus, nici ranit vreodata vreo planta, fara o cauza cu adevarat utila, este ocrotit la randu-i, de animale si plante: daca e pe marginea vreunei prapastii si cade, va gasi imediat o radacina de care sa se agate; daca un animal feroce trece pe camp si il intalneste, animalul va veni catre el sa-l mangaie, sau nu il va vedea.”

(Maestrul Phillippe).

Extras din cartea Universul lui Edgar Cayce

 

G.S.

www.eusuntdivin.ro

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *