Mit si adevar despre relatii si iubire

Mit si adevar despre relatii si iubire

Feb 21
Apreciaza postarea si da mai departe...

Mit – Avem nevoie de altcineva pentru a fi completi.
Fapt – Suntem completi în interiorul nostru. Sa simti asta inseamna sa fii constient.

Mit – Trebuie să îi iubim pe ceilalti mai mult decât ne iubim pe noi însine.
Fapt – Trebuie să ne iubim mai întâi pe noi pentru a-i putea iubi pe ceilalti. Si nu-i putem iubi mai mult decat pe noi insine.

Mit – Avem nevoie de relatii intime pentru a experimenta dragostea.
Fapt – Lumea e plină de oameni si creaturi si cauze care vor primi dragostea noastră si care ne vor permite să experimentăm bucuria de a iubi.

Mit – Există o limită la cât de mult poti iubi.
Fapt – Dragostea este în expansiune – cu cât oferi mai mult, cu atât esti mai capabil să iubesti. Limita esti tu.

Mit – Dragostea poate răni.
Fapt – Doar egoul nostru poate fi rănit. Sufletul nostru nu poate fi rănit atunci când oferă dragoste, chiar dacă această dragoste nu ne este împărtăsită. Cand te simi ranit nu dragostea te-a ranit, nu iubirea ci neintelegerea Ei. Ceilalti nu sunt posesiunea noastra.

Mit – Dragostea neconditionată înseamnă să stai cu cineva chiar dacă acea persoană îti face rău.
Fapt – A părăsi o relatie care îti provoacă durere este tot un act de dragoste. Trebuie să te iubesti pe tine însuti suficient de mult pentru a iesi dintr-o relatie care nu merge. Aceasta e cea mai bună dovadă de dragoste pe care o poti face pentru binele tuturor celor implicati.

Mit – Există doar o persoană si numai una perfectă pentru noi.
Fapt – Dacă acceptăm acest mit, ne punem singuri piedici. Prin această convingere îi asezăm pe altii pe un piedestal. Adevărul e că fiecare dintre noi suntem capabili să avem relatii fericite si împlinite nu doar cu un singur tip de persoană. Dacă se termină o relatie, lasă loc pentru o alta. Maestrii spirituali se apropie de perfectiune, dar ei nu au nevoie de iubirea ta ci tu de a lor. Ei sunt in armonie cu intreg Universul, primesc si ofera dragoste neconditionat, natural.

Mit – Când o relatie se încheie, dragostea se sfârseste.
Fapt – Chiar dacă o relatie se termină, dragostea pe care ai dăruit-o ti-a îmbogătit sufletul si a făcut o diferentă în lume. Acea dragoste a avut un impact care va dăinui pentru totdeauna. Dragostea nu incepe si nu se sfarseste cu o relatie. Ea se experimenteaza, se eleveaza, se rafineaza pe sine prin relatii si este aceeasi in legatura cu toate: cu partenerul de viata, cu animalul favorit, cu serviciul, cu natura, cu muzica, cu dansul…Iubirea, in functie de nivelul de constiinta al persoanei, se manifesta ca dependenta, independenta sau interdependenta. Numai interdependenta este iubire adevarata, divina.

Gândeste-te putin, când vei pleca din lumea aceasta, tot ce iei cu tine este iubirea si întelepciunea.

Iar pentru a avea ce lua trebuie sa traiesti in prezent in dragoste si intelepciune. TRAIESTI?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *