Nebunia prezicerilor astrologice si de tot felul

Nebunia prezicerilor astrologice si de tot felul

Jan 02
Apreciaza postarea si da mai departe...

În goana noastră după senzaţional societatea ne oferă, aţi ghicit, SENZAŢIONALUL!

Întrucât oamenii vremurilor noastre sunt descumpăniţi şi nu au nici cea mai vagă idee încotro să-o apuce, apelează la ghicitori, la cititori în stele, la horoscop, la feng shui, tarot, rune, sau alte forme de manifestare ale ghicitului.

Cei mai mulţi le consideră ca fiind nişte forme de înţelepciune şi ajung să îi înnobileze pe cei care practică astfel de forme de prezicere cu titlu de oameni foarte importanţi fără de care nu ne putem lipsi.

Gândiţi-vă, oameni buni, numai un minut, chiar e atât de important ce ne spun aceste personaje? Spun ei, astrele sau runele, sau feng shui, predispun sau dispun nişte lucruri pentru noi, iar dacă noi nu vom avea precauţia necesară, am îmbulinat-o!

Neapărat trebuie să ştim ce ne aşteaptă în 2019 sau în oricare an ar urma acestuia, altfel o să fie vai de noi!

Şi de ce, mă rog, trebuie să ştim? Ca să ne copleşească frica, ori resentimentele şi mai tare?

Ca să nu mai pot dormi liniştit(ă) ca urmare a născocirilor cuiva? Ca să îmi pierd libertatea prin programarea în subconştient a unor gânduri, emoţii sau cuvinte negative sau să mă umflu în pene dacă ele vor fi pozitive?

În vremuri tulburi cum sunt cele de acum şi în acest an cu alegeri prezidenţiale sau parlamentare, mulţi consideră că “avem nevoie” să ştim şi noi ce va fi cu destinul nostru sau cu al ţării în care trăim.

Am dori să ni se spună dinainte cine ne va fi preşedintele, primul ministru, ce va face Udrea sau Bica, dacă vor rămâne ele în Costa Rica sau pe unde or fi ele, ori vor fi aduse în ţară şi judecate în continuare pentru fapte de corupţie; de asemenea, ce va fi cu Dragnea, cu Iohannis sau cu premiera Viorica Dăncilă?

Vom scăpa de ei, sau vor veni alţii muuult mai buni conducători de ţară, care să fie muuult mai responsabili şi să reaşeze Romania noastră la nivelul maxim de prosperitate şi de frumuseţe pe care le-a avut anterior?

Oare ce va fi? Oare ce va fi? Şi uite aşa, aşteptăm cu înfrigurare ceea ce ne spun alţi oameni, spunem noi, calificaţi să facă lucrurile acestea. Şi neliniştile cresc.

În vremuri de criză, tot oamenii paralizaţi de frică apelează la măsuri ciudate, extreme, de cunoaşterea viitorului.

Tot în vremuri de criză, se înmulţesc ghicitorii, astrologii, feng shui-işti, alţii, ca să satisfacă nevoia de “cunoaştere” a populaţiei fricoase şi fără credinţă în Dumnezeu.

Eu consider totuşi că poporul nostru e un popor inteligent şi nu are timp de predicţiile unora sau altora, oricât de calculate şi măsurate ar fi acestea.

Şi nu înţeleg ce calculează sau măsoară fiecare, deoarece niciodată aceşti prezicători nu se potrivesc în previziuni. Te gândeşti că ştiinţa e una singură, calculele sunt calcule şi totuşi sunt sute de interpretări, să spunem, la o astrogramă generală.

De aici rezultă că fiecare astrolog, numerolog, feng shui-ist, tarotist îşi pune amprenta personală asupra fiecărei astrograme, numerograme, sau ce o fi ea, câte bordee atâtea obicee; dacă mergi la mai mulţi astrologi sau numerologi sau feng shui-isti o să realizezi că nici o predicţie nu seamănă cu alta şi poţi să-ţi pierzi minţile, neştiind pe care din ei să îi crezi.

M-am îngrozit să văd câte predicţii au fost spuse în noaptea de anul nou! În special, la o televiziune aşa zis spirituală (nu e vorba de Trinitas TV sau de la alte culte).

Cei care au urmărit toate predicţiile de la toţi astrologii sau feng shui-işti sau numerologi (mi-ar fi imposibil să cred că au existat totuşi oameni care să facă aşa ceva) înseamnă că aceste persoane sunt din aceia care nu au încredere în ei, nu pun preţ pe ce le spune interiorul lor, ci pe lucrurile exterioare.

Posibil că sunt oameni care stau în derivă şi nu îşi urmează inima şi propria intuiţie.

Însă, ca să fii sigur pe tine şi să nu mai depinzi atât de ce se spune în exterior, trebuie să faci linişte în interiorul tău şi să-l descoperi pe Dumnezeu în tine. Numai într-o perfectă linişte El te va putea ghida, altfel, te va ghida ştii tu cine…celălalt, egoul tău.

De aceea oamenii sunt descumpăniţi şi caută colacul de salvare în exterior, pentru că nu sunt în stare să îşi facă curăţenie în interiorul lor, în trupul, mintea şi emoţiile lor.

Pot face aceasta doar dacă l-au găsit pe Dumnezeu in ei. Altfel, vor orbecăi mult şi bine şi de acum încolo. Nu există mai mulţi Dumnezei cârmuitori ai Universului, ci un singur Dumnezeu.

Să nu facem din superstiţie ceva ca venind din partea Lui. Mergem la clarvăzători, astrologi, numerologi, doar, doar, ne vor spune ceva ce va fi pe placul nostru. Şi dacă nu va fi, atunci să te ţii bine. Te vei gândi mereu la acel aspect şi îţi vei pierde liniştea. Şi poate nici nu este adevărat. Atunci de să-ţi cauţi singur motivul de a muri puţin câte puţin din cauza veştii proaste?

E doar o supoziţie de care nu ai nevoie, ci doar de încrederea în Dumnezeu Atotputernic, care îţi vrea binele şi ştie ce e mai bine pentru tine.

La un moment dat, am fost şi eu o împătimită a cunoşterii zodiilor, dar acum mi-a trecut, PENTRU CĂ MI-AM DAT SEAMA CĂ ESTE DEŞERTĂCIUNE.

Drumul spre iad este pavat cu intenţii bune. Nimeni nu poate să-mi dicteze mie ce să fac, ci propria mea conştiinţă. Dar pentru asta, trebuie să discern bine către ce anume mă îndrept.

A fost un moment când judecam oamenii după zodii. Chiar şi oamenii născuţi în acelaşi an, în aceeaşi lună, în aceeaşi zi sunt diferiţi şi mai depinde şi de educaţia primită, de nivelul de evoluţie spirituală şi de abilităţile cu care sunt înzestraţi.

Pur şi simplu, IL IEI PE OM AŞA CUM ESTE EL ŞI NUMAI JUDECI DUPĂ ZODII.

Spre exemplu, ce-aş putea spune eu, care de câţiva ani încoace, am tot întâlnit personaje născute in zodia Balanţă, care pur şi simplu, mi-au creat ceva dificultăţi în activitatea personală şi profesională. Au fost vreo 3 sau 4 astfel de personaje.

Acum să cataloghez toate persoanele pe care le-am cunoscut din această zodie, că fiind persoane conflictuale?

Ca să nu fiu ispită să cred despre toate persoanele aşa ceva, am cunoscut şi alte persoane din zodia Balanţei, tot în aceeaşi perioadă, care erau opusul celor patru de mai sus si tot 4 persoane am cunoscut, de data aceasta pozitive.

Deci, am învăţat să iau persoanele ca atare şi am tras concluzia că trebuie să încerc să le iubesc şi să le apreciez mai mult.Cu siguranţă conflictul dintre oameni apare, atunci când unii strigă către tine cu scopul de a-i accepta şi de a-i iubi mai mult şi îmi fac mea culpa, nu am auzit strigătul lor interior sau m-am făcut că nu-l aud.

Acum când ţipă cineva sau are nervi sau mai ştiu eu ce, ştiu că vine dintr-o nevoie imperioasă de iubire.

Şi atunci, nu e mai bine să respectăm prima poruncă a lui Dumnezeu “Iubeşte pe Dumnezeu cu tot sufletul tău şi cugetul tău, şi pe aproapele tău ca pe tine însuţi”, întrucât rezolvarea nu se află în zodii sau în alte preziceri? E greu, dar cu ajutorul Lui vom putea să reuşim.

Cine poate şti dinainte viitorul? Nimeni! Sunt fiinţe cărora li s-a dat darul prorociei, dar aceştia sunt foarte puţini şi nici ei nu ştiu clipa când se va produce un eveniment sau altul, dacă nu le este revelat de Dumnezeu. Şi acest dar trebuie utilizat pe măsura credinţei lor.

G.S.

www.eusuntdivin.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *