Neitronik MG-03 si MG-04 dispozitive care neutralizeaza efectele radiatiilor electromagnetice.Promotii in decembrie!

Neitronik MG-03 si MG-04 dispozitive care neutralizeaza efectele radiatiilor electromagnetice.Promotii in decembrie!

Dec 06
Apreciaza postarea si da mai departe...

Cu toţii ştim cât de nocive sunt radiaţiile electromagnetice asupra sănătăţii noastre. Aceste radiaţii electrogmagnetice sunt date de dispozitivele cu care intrăm zilnic în contact, de diverse gadgeturi, de antene de telefonie, GSM, etc.

Cu siguranţă că în ziua de astăzi, nu mai există nici măcar un singur om care să nu deţină un TELEFON MOBIL, UN TELEVIZOR, O ANTENĂ PE CASĂ sau pe BLOC; dimpotrivă, acestea au devenit indispensabile pentru omul modern.

La cele de mai sus se mai adaugă şi o TABLETĂ, un CALCULATOR, un CUPTOR CU MICROUNDE, sau alte aparate nocive.

Ok, am stabilit că nu putem trăi fără ele ( trebuie să fim cu toţii în pas cu progresele societăţii în care trăim), însă cum vom putea să luăm MĂSURILE DE PRECAUŢIE împotriva efectelor lor nocive asupra sănătăţii noastre?

Ei bine, la asta nu prea ne-am gândit!

Ne-a cam luat cu asalt tehnologia, iar noi o lăsăm să ne domine, fără a ne proteja deloc.

Or fi ele importante pentru lumea modernă, dar mai importantă este SĂNĂTATEA NOASTRĂ!

Cum putem să evităm aspectele negative ale acestor dispozitive cu care ne confruntăm zilnic ăn viaţa noastră?

Cum ne putem apăra de nocivitatea lor? La aceaste întrebări putem răspunde că ne putem proteja cu Neitronik MG-03

(pentru telefoane mobile) şi MG-04 ( pentru calculatoare şi televizoare).

Cei mai expusi radiaţiilor sunt copiii şi tinerii care lucrează în mediul urban. Ei sunt de obicei cei care stau cel mai mult la calculator, sunt cei care vorbesc cel mai mult la telefonul mobil, sunt cei care stau cel mai mult pe internet şi care folosesc si alte dispozitive de ultimă generaţie, dar nu numai ei.

Cei mai sensibili la aceste radiaţii sunt copiii, femeile însărcinate, persoanele în vârstă, persoanele cu diverse maladii si cele electrosensibile.

Tehnologia bazată pe unde radio (electromagnetice) generează poluare electromagnetică şi este cea mai perfidă formă de poluare cunoscută până în prezent.

E adevărat că tentaţia de a avea produse cu noile tehnologii încorporate în ele este foarte mare, ofertele sunt foarte atrăgătoare din punct de vedere al costurilor şi al eficienţei, însă economiile de acum vor fi regăsite în afecţiuni ale aparatului cardiovascular, ale sistemului nervos, pentru a căror ameliorare se vor cheltui sume foarte mari.

Calculaţi si dvs. şi vedeţi dacă se merită să nu faci nimic pentru sănătate şi să nu iei nici o măsură de precauţie.

Neitronik este un dispozitiv de protecţie individuală folosit împotriva emisiilor electromagnetice. Este destinat pentru calculatoare, televizoare, telefoane mobile, plasme, cuptoare cu microunde, etc.

Este o antenă specială de dimensiunile 30x30x0,6 mm.Arată ca o bandă aurie pe care o asezi, spre exemplu, pe spatele carcasei telefonului mobil.

Matricea de cristal a antenei absoarbe energia electromagnetică.

Dispozitivul scade până la un nivel inofensiv acţiunea emisiilor electromagnetice asupra organismului uman.

Aceste dispozitive le găsiţi de comandat şi de cumpărat de pe site-ul ro.coral-club.com la preţ de membru cu tot cu reducerea de 30% inclusă, după cum urmează:

MG-03 preţ 47,24 lei

MG-04 preţ 47,24 lei

MG-04 M (pentru televizoare) 47,24 lei.

Ca să beneficiaţi de reducere şi să puteţi cumpăra la preţ de membru, vă puteţi înregistra on line gratuit completând câţiva paşi obligatorii:

1,codul de membru al celui care v-a recomandat si numele acestuia: 3301782 Gabriela Stochian

2.completarea Numelui dvs., Prenumele dvs. , adresa domiciliu, email, telefon si urmaţi pasii ceruţi. La sfarşit veţi primi un cod de membru iar parola vi-o stabiliţi dvs.

Cu codul şi parola puteţi intra ori de câte ori veţi dori să cumpăraţi ceva de pe acest site, întrucât pe ro.coral-club.com se găsesc produse naturale de calitate pentru sănătate (suplimente naturale enumerate pentru sănătatea fiecărui organ în parte), frumuseţe (cosmetice naturale), detergenţi naturali , etc.

Produsele sunt descrise în detaliu, iar dacă aveţi întrebări suplimentare, le puteţi pune pe ro.coral-club.ro sau la rubrica comentarii pe acest site.

De asemenea, pentru că suntem în anotimpul detoxifierii, veţi găsi aici un concept de sănătate inedit şi eficace în tratarea oricărui tip de boli şi afecţiuni în 4 paşi HIDRATARE, DEPARAZITARE, DETOXIFIERE, PROTECŢIE, iar dacă vreţi să aflaţi despre acest concept de sănătate revoluţionar, vă rog să îmi scrieţi la rubrica comentarii şi stabilim o întrevedere, pornind de la diagnosticul dvs. propriu zis.

LA MULŢI ANI ! Darul cel mai de preţ pe care vi-l puteţi face dintotdeauna va fi SĂNĂTATEA şi PREVENŢIA!

G.S.

www.eusuntdivin.ro

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *