Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/wwweusd/public_html/wp-content/plugins/wordpress-firewall-2/wordpress-firewall-2.php on line 300

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/wwweusd/public_html/wp-content/plugins/wordpress-firewall-2/wordpress-firewall-2.php on line 300

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/wwweusd/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack/modules/aioseop_opengraph.php on line 825
O poveste de vindecare prin puterea mintii | EU SUNT DIVIN
O poveste de vindecare prin puterea mintii

O poveste de vindecare prin puterea mintii

Sep 15
Apreciaza postarea si da mai departe...

În foarte multe articole, am scris despre puterea subconştientului de a conduce corpul fizic.

Bine sau rău, oricum l-ai programa, subconştientul va avea un impact bun sau rău asupra corpului fizic. O să vedeţi cât de mult înseamnă tiparele şi programele pe care le avem în subconştient.

Dacă programezi subconştientul să creeze o sănătate perfectă, atunci el va face acest lucru pentru tine şi vei avea o sănătate foarte bună.

Însă, dacă permiţi gândurilor negative să îţi pătrundă în minte şi implicit în subconştient, acestea îţi vor crea probleme de sănătate.

Una din poveştile remarcabile ce merită reamintite, este o poveste reală, pe care am găsit-o scrisă într-o carte despre sănătatea privită din perspectiva sufletului a dr. Joshua David Stone.

Pe scurt, este vorba despre un om care fusese diagnosticat cu cancer în fază terminală.

Acesta s-a dus la un prieten oncolog specialist, care i-a recomandat să îndepărteze cancerul, printr-o operaţie chirurgicală în măsura în care se putea.

În ziua operaţiei, i s-a făcut anestezia şi când l-au deschis, spre stupoarea medicului, cancerul era atât de extins şi generalizat încât l-a cusut la loc, spunându-i soţiei acestui om că, dacă ar fi încercat să scoată tumorile, acest om ar fi murit pe masa de operaţie.

I-a spus că ar fi mai bine să trăiască câte zile mai are. Însă, dintr-un motiv sau altul, soţia acestui om nu a transmis soţului ce i-a spus medicul.

Omul a plecat acasă, crezând că tumorile au fost extrase chirurgical. Trei luni mai târziu, omul s-a întors la medic pentru un control, a făcut o radiografie şi, ce să vezi, nici urmă de cancer în corpul său.

Medicul era uluit. L-a întrebat ce făcuse, pentru că nu mai văzuse o astfel de vindecare remarcabilă.

Omul l-a întrebat: “Despre ce vorbiţi? Aţi îndepărtat cancerul acum 3 luni”.

Doctorul a răspuns: ” Nu v-a spus soţia dvs.? Nu am făcut absolut nimic! Cancerul era atât de extins, încât v-aş fi omorât dacă aş fi încercat să scot tumorile din corp.”

Pacientul a răspuns: “Vreţi să spuneţi că nu aţi scos tumorile în urmă cu trei luni?” Raspunsul medicului a fost nu.

Trei luni mai târziu, omul s-a îmbolnăvit din nou de cancer şi a murit.

Aceasta este puterea minţii. Orice crezi, orice îţi imaginezi, vizualizezi sau imprimi asupra subconştientului, se va manifesta în corpul tău fizic.

Atunci când te autosugestionezi sau te laşi sugestionat, subconştientul acceptă sugestia, aşa s-a întâmplat în cazul acesta.

O persoană în stare de conştienţă, nu ar fi putut să facă aceasta.

Auzim poveşti remarcabile despre oameni care păşesc pe cărbuni încinşi, prin forţa minţii. Sau, sfinţi care stau culcaţi pe paturi din cuie şi nu păţesc nimic.

De asemenea, sunt persoane care pot trăi fără mâncare mai multe zile la rând şi care se hrănesc cu prana, sau Lumina lui Dumnezeu.

S-a demonstrat ştiinţific că mintea te poate vindeca sau nu, în funcţie de sugestia sau programele pe care le inoculezi sau care îţi sunt inoculate.

Aţi auzit desigur, de efectul Placebo sau Nocebo.

La efectul Placebo, unui om i se dă o pastilă din zahăr, crezând că este medicament. Subconştientul va determina corpul să se facă bine, chiar şi cu o pastilă de zahăr, deoarece omul crede că pastila este medicament.

La efectul Nocebo, apare sugestionarea negativă, deci e inversul efectului Placebo.

Un alt exemplu, este cel al unor medici din Japonia, care nu spun pacienţilor de ce boli grave suferă aceştia.

Îi tratează cu remedii corespunzătoare, însă, nu le spun cât de gravă este boala lor.

Fac aceasta pentru că ei realizează că, dacă pacientul păstrează această imagine negativă sau gând, tot ajutorul pe care îl dau pacientului va fi inutil.

Dacă o persoană este diagnosticată cu o boală gravă, însă nu are de fapt această boală, poate dezvolta toate simptomele acelei boli, doar prin puterea de sugestionare.

De aceea, nu vă lăsaţi sugestionaţi negativ de mass media, de doctori, de familie, de cunoştinţe etc, mai ales în această perioadă în care se vorbeşte neîncetat de virusul Covid 19, ci dimpotrivă, nu mai ascultaţi ştirile, nu deveniţi temători şi nu credeţi tot ce spun agitatorii de profesie în goana lor după macabrul senzaţional.

Dacă o persoană crede că va muri la o anumită vârstă, probabil aşa se va întâmpla, chiar dacă organismul său poate trăi mai mult.

Dacă o persoană este negativistă şi nu are voinţă mare de a trăi, niciun medicament nu o va face bine.

Deci, nu subestimaţi puterea minţii la nivel subconştient. Cheia sănătăţii perfecte este folosirea corespunzătoare a afirmaţiilor, vizualizarea pozitivă, autosugestia, conversaţia pozitivă cu Sine şi rugăciunea.

Desigur, este important să aveţi o dietă echilibrată, să faceţi exerciţii fizice, să staţi mult în Natură, la aer curat, să vă odihniţi, etc.

Aşadar, aveţi grijă ce gândiţi şi ce cuvinte rostiţi, pentru că gândurile şi cuvintele au puteri foarte mari.

Multă sănătate vă doresc şi evitaţi conversaţiile şi informaţiile negative pentru că pot afecta subconştientul.

G.S.

www.eusuntdivin.ro

www.youtube.com/Gabriela Stochian

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *