Prenumele de inger sau arhanghel

Prenumele de inger sau arhanghel

Nov 08
Apreciaza postarea si da mai departe...

La multi ani dragi “ingeri intrupati” care va sarbatoriti azi onomastica! Purtati nume de arhanghel iar acest nume poate spune multe despre voi.

Nu intamplator numele de botez este Mihail, Mihaela, Gabriel, Gabriela, Rafael, Rafaela. Semnificatia numelui este deosebit de importanta, deoarece intre numele si caracterul vostru exista o stransa legatura.

Romanii din vechime spuneau : Nomen est omen-numele este destinul. El reveleaza latura personalitatii unui om, inzestrarile si menirea in viata.

Uneori, cand nu stii prea multe despre un om, incepi sa cercetezi numele sau. Oare ce vrea sa insemne? La nivel subconstient asociem numele celui pe care dorim sa il caracterizam cu personajul mistic de la care deriva numele acestuia.

Numele nostru este cel mai drag cuvant pe care am dori sa il auzim rostit tot timpul cu placere. Este acea unda melodioasa care poarta o reverberatie divina.

De fapt, la nivel constient si subconstient ne comportam ( sau tindem sa ne comportam)  asa cum sugereaza numele nostru de sorginte divina.

Atunci cand auzim rostirea calda si suava a numelui nostru, ne simtim in pace si armonie cu noi insine si cu cei din jur, ne simtim bine.

Chiar daca parintii au ales pentru noi nume de arhangheli sau de personaje biblice insemnate, aceasta nu a fost deloc intamplator, intrucat ei au fost cumva indrumati, ghidati din planul astral ca sa purtam astfel de nume.

Prenumele ne va arata cu predilectie spre ce drum ne vor purta pasii si cu ce menire.

Daca ai nume de inger este foarte bine sa te comporti asemeni unui inger.

Ingerii sunt fiinte nemuritoare care implinesc voia lui Dumnezeu si la randul lor sunt meniti sa faca cunoscut oamenilor voia Tatalui Ceresc si implinirea legilor Lui.

Chiar daca pe taramul vietii materiale facem greseli, important este sa invatam din ele si sa ne pastram mereu telul de purificare a mintii, sufletului si a trupului.

Purificandu-ne pe noi, se purifica treptat tot ce e in jurul nostru; lumina alunga intunericul iar binele triumfa.

Daca esti Mihai sau Mihaela, probabil ai observat ca ai in mod natural tendinta de a-i proteja pe cei din jur, fie ca este vorba de copii, tineri sau adulti.

Consideri ca este de datoria ta sa ii ajuti pe cei slabi, ai verticalitate si iti place adevarul. Esti un parinte responsabil si in general adeptul(a) ca nici un sacrificiu nu este prea mare pentru copii. Iti poti alege in viata ca profesii: cea de invatator (profesor), medic veterinar, intrucat iubesti si iti place sa ai grija si de animale.

Libertatea ta este extrem de necesara in viata cat si intr-o relatie, intrucat esti un spirit liber: este vorba de  libertatea de a fi tu insusi (insati).

Iti face o deosebita placere sa fii de ajutor, sa ghidezi, sa coordonezi, sa lupti cu curaj impotriva raului, fiind intr-o stare de “erou spiritual”.

Arhanghelul Mihail este un arhanghel puternic si un invingator in lupta cu fortele raului. Astfel, purtatorul numelui de Mihail este si el un invingator, atunci cand isi foloseste abilitatile in slujba dreptatii si adevarului.

Sabia Arhanghelului Mihail este simbolul puterii, fortei binelui care invinge intotdeauna raul, intunericul si transforma energiile negative in energii pozitive.

Mihail este un conducator/lider puternic si sufletist in acelasi timp, caci ii protejeaza cu caldura pe toti cei din subordinea sa.

Poate fi un lideri spiritual, ca si arhanghelul, care este un ghid al sufletelor umane catre Divinitate.

Daca esti Gabriel sau Gabriela ai un caracter puternic si o mare capacitate de acumulare a cunostintelor; poti  lucra in aproape toate domeniile, mai ales in cele manageriale in care se lucreaza cu cifre si estimari.

Arhanghelul Gabriel este cel care aduce mesajele divine.  Mai este si Arhanghelul Bucuriei Divine. Se presupune ca si tu aduci celor din jur bucurie, optimism, incurajari prin vesti bune si cuvinte intelepte.

Arhanghelul Gabriel este recunoscut pentru revelatiile sale divine. Tu, Gabriel sau Gabriela, este foarte important ca sa devii ambasadorul lui Dumnezeu, aducand la cunostinta oamenilor cuvantul tainic si mesajele divine.

Poti sa fii un ghid spiritual foarte implicat in lucrarea sa si plin de compasiune.

Arhanghelul Gabriel ne ajuta sa traim starea profunda de copil divin avand ganduri inocente, pline de iubire si tandrete. El este protectorul copiilor si patronul nasterilor.

Gabrielii pot fi copilarosi, idealisti sau visatori, dar totodata profunzi si plini de intelepciune. Pentru ca sunt mesageri, ei au inzestrari in ceea ce priveste scrisul si comunicarea.

Arhanghelul Gabriel este prezentat in mod simbolic tinand in mana o calimara si o pana de scris; sau o trambita-semn al trezirii spirituale, pentru a ne manifesta spiritual in tot ce realizam in realitatea cotidiana.

Mai este reprezentat ca avand in mana un crin, simbol al starii de puritate si simbol al adevarului.

Energia arhanghelui Gabriel este o energie feminina; de aici rezulta, gingasia, voiosia, frumusetea, delicatetea Gabrielilor.

G.S.

www.eusuntdivin.ro

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *