PURIFICAREA ORGANISMULUI

PURIFICAREA ORGANISMULUI

May 30
Apreciaza postarea si da mai departe...

DETOXIFIEREA-CEA DE-A TREIA ETAPA A CONCEPTULUI DE SANATATE

 

Cand corpul da senzatia de oboseala generala, inseamna ca stilul de viata al omului este unul sedentar.

Un om lenes oboseste mai mult decat un om muncitor.

Tot asa, o persoana care lucreaza la birou e mai obosita decat cea care lucreaza in miscare.

Si daca comparam o persoana care mananca mai mult cu una care mananca mai putin, prima este cea care oboseste.

De asemena, daca sangele nu e fluid, purificat, el irita creierul, tesuturile se dilata, comprimand terminatiile nervoase  din creier si apar durerile de cap.

Analgezicele, pe care le iau de obicei bolnavii, nu inlatura cauza durerilor.

Durerile de cap dispar numai dupa purificarea intestinelor si dupa aducerea la normalitate a alimentatiei.

Micsorati sau indepartati din dieta produsele nocive, purificati si sustineti o activitate normala a intestinului.

Daca nu sunt luate masuri de purificare, rezidurile din intestine se intaresc formand chisturi, lipoame, fibroame, adenome, litiaze, etc.

Trebuie sa spalam si sa purificam corpul sa aducem in regula sistemul nervos central, sa optimizam alimentatia lui.

Astazi, alimentatia este baza proceselor degenerative din organism.

Daca nu avem puterea sa schimbam stilul de viata si alimentatia in mod fundamental, nu ne vor salva nici institutele de cercetare , centrele oncologice, cabinetele medicale, deci nimeni.

Dupa ce am restabilit echilibrul hidric al organismului, l-am protejat de paraziti, este timpul sa-l purificam in interior.

Daca corpul uman ar deveni transparent, iar omul s-ar uita inauntru, el ar intelege de indata cauza starii sale de sanatate.

Multi dintre  noi am vedea pe peretii intestinului sau 10 kg de reziduuri de mancare invechita, mucozitati, in care s-au adapostit parazitii.

Pe colon sunt asezati polipii.

In cavitatea abdominala ar vedea, mai ales in partea inferioara a abdomenului, o acumulare de mucozitati de forma sticloasa.

Ar fi socati de cum arata ficatul lor, impanat cu pietricele de diferite dimensiuni si culori, rinichii astupati cu nisip si plamanii incarcati cu mucus.

Oamenii ar observa ca 1/3 din celulele lor au imbatranit, si nu isi mai pot exercita functiile.

O parte din ele au murit si prin descompunere, otravesc organismul.

In afara de aceasta ar observa un sange murdar, inchis la culoare, depuneri in articulatii, ligamente, etc. ceea ce i-ar ingrijora foarte mult.

Observand toate acestea in organismul sau, omul ar intelege de indata, ca, inima il doare din cauza sangelui otravit,  procesul digestiv deficitar din cauza ficatului impur,  pierderea vazului si auzului- din cauza acumularii in creier a puroiului,  herniile si impotenta din cauza mucusului adunat in partea abdominala inferioara.

Singuri provocam bolile prin modul de a gandi, prin stilul de viata, alimentatie, distrugandu-ne organismul.

Toate acestea nu se pot trata medicamentos,  este necesar sa eliminam murdaria energetica si fizica din organism si sa ne restabilim.

Pentru aceasta, ar trebui analizate, toate metodele de purificare si selectate cele mai eficace.

Multi se gandesc ca dietele, terapiile cu sucuri, alimentatia unilaterala, clismele si alte metode asemanatoare ar fi niste programe de purificare.

Dar nu este asa.

Ele pot da efecte de scurta durata,  pe baza micsorarii in dieta a alimentelor calorice,  sau prin limitarea in alimentare,  iar daca am adauga si exercitiile fizice, am fi fost satisfacuti.

Micsorarea cantitatii de hrana nu este un mod de purificare, ci doar schimbarea regimului de alimentatie.

Ce anume este necesar pentru purificare?

Imaginati-va ca aveti o farfurie in care aveti o salata.

Daca peste un timp vom inlatura salata din farfurie si vom pune alta, credeti ca aceasta farfurie ar deveni mai curata? Nu!

Farfuria va deveni mai curata doar daca nu vom mai pune nimic pe ea si o vom spala cu apa si apoi o stergem cu un servetel.

Acesta e procesul!

Astfel pentru a purifica organismul, celulele lui,  tractul gastrointestinal,  sangele,  limfa,  rinichii,  ficatul,  vezica biliara,  pielea, sunt necesare doar 2 conditii:  apa curata, biologic activa si  lipsa mancarii pentru o perioada de timp.

Doar atunci am creat conditii pentru purificare.

Ce este de facut?

Omul de stiinta Albert Zehr, fondatorul companiei Pure Life, care mai tarziu a intrat in componenta Coral Club International, timp de 30 de ani s-a ocupat de studiul diverselor metode de purificare a organismului, care se practicau in toata lumea si a descoperit formula unica , care permite fiecarei persoane, fara cunostinte speciale si efort,  sa faca purificarea multifunctionala a organismului cu luarea in considerare a factorilor predispozanti ai purificarii- apa si foamea.

El a conceput cel mai bun program de detoxifiere COLOVADA PLUS  de 2 saptamani care cuprinde 3 etape:

1.Prima etapa este de pregatire in vederea purificarii-7 ZILE

2.Etapa propriuzisa de PURIFICARE( 4 zile)

3.Restabilirea florei intestinale ( 3 zile)

Ultilizand pachetele din programul COLOVADA impreuna cu CORAL MINE SI HIDRACEL, veti ajuta organismul sa spele depunerile din celule si spatiile interstitiale si sa le adunati pe mucoasele intestinale,  pentru a fi inlaturate in continuare in etapa a doua.

Programul contine plante naturale antiparazitare si culturi probiotice,  vitamine si microelemente, care pot suprima activitatea parazitilor si pot sustine microflora intestinala in timpul purificarii.

La etapa a doua,  care este si cea mai insemnata,  este necesar sa ne abtinem de la mancare, si sa folosim pachetele pentru etapa doua si mixul Colovada.

Mixul este un praf special,  niste absorbenti naturali,  pe baza de argila alba de Peru, care amestecata cu apa si la patrunderea in interior, ele se umfla in tractul gastrointestinal, absorbind toate depunerile ca un burete, eliminandu-le apoi din organism.

Se pot pierde de la 2 pana la 23 kg de balast, mucus, toxine care otraveau organismul, creind predispozitii pentru aparitia multiplelor afectiuni.

La etapa a treia se declanseaza procesul de digestie,  se vor utiliza pachetele nr.3 pentru restabilirea microflorei intestinale.

 

Dupa aceasta, procesul de purificare este finalizat.

Ce ati reusit?

S-a reusit purificarea tractului gastrointestinal, a sangelui, celulelor, limfei, pielii, lichdului interstitial, vezicii, ficatului, rinichilor.

Dupa purificare, se va schimba culoarea pielii, calitatea parului, unghiilor, coloana vertebrala si articulatiile vor deveni mobile, se va schimba mirosul corpului, auzul si vazul.

Programul permite intinerirea si regenerarea organismului.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *