Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/wwweusd/public_html/wp-content/plugins/wordpress-firewall-2/wordpress-firewall-2.php on line 300

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/wwweusd/public_html/wp-content/plugins/wordpress-firewall-2/wordpress-firewall-2.php on line 300

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/wwweusd/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack/modules/aioseop_opengraph.php on line 825
Recunoasteti vremurile | EU SUNT DIVIN
Recunoasteti vremurile

Recunoasteti vremurile

Oct 04
Apreciaza postarea si da mai departe...

În urmă cu 2000 de ani, la ieşirea din templu, Iisus Hristos le-a spus ucenicilor Săi, că într-un viitor nu prea îndepărtat, aveau să se petreacă nişte lucruri abominabile, care vor preceda cea de-a doua venire a Sa. El le-a spus:

“Băgaţi de seamă să nu vă înşele cineva. Fiindcă mulţi vor veni în Numele Meu şi vor zice: “Eu sunt Hristosul”!

Şi vor înşela pe mulţi. Veţi auzi de războaie şi veşti de războaie: vedeţi să nu vă-nspăimântaţi, căci toate aceste lucruri trebuie să se întâmple.Dar sfârşitul nu va fi atunci. Un neam se va scula împotriva altui neam şi o împărăţie împotriva altei împărăţii; pe alocuri vor fi cutremure de pământ, foamete şi ciumi. Dar toate aceste lucruri nu vor fi decât începutul durerilor.

Atunci vă vor da să fiţi chinuiţi şi vă vor omorî; şi veţi fi urâţi de toate neamurile pentru Numele Meu. Atunci mulţi vor cădea, se vor vinde unii pe alţii şi se vor urî unii pe alţii.

Se vor scula mulţi prooroci mincinoşi şi vor înşela pe mulţi. Şi, din pricina înmulţirii fărădelegii, dragostea celor mulţi se va răci.

Dar, cine va răbda până la sfârşit, va fi mântuit.” ( ev.Matei cap.24)

Se pare că noi, cei care trăim în timpurile acestea, suntem la începutul acestor vremuri de pe urmă.

Din ce a spus Iisus Hristos, putem deduce că, până la revenirea Sa, noi trăim într-o epocă sau o lumea rea, care  îşi va găsi sfârşitul după ce un şir lung de evenimente negative şi situaţii malefice vor fi avut loc.

Epoca de pace sau Epoca de Aur va începe odată cu instaurarea Împărăţiei domnului nostru Iisus Hristos, însă, până atunci avem de ispăşit, de conştientizat, de recunoscut multe lucruri şi de învăţat lecţii.

Aici, pe Pământ, sunt în esenţă, două energii: lumină şi întuneric.

Lumea întunecată este formată din acele părţi întunecate care obstrucţionează evoluţia naturală a omului şi iluminarea sufletului său. Aceasta este preponderentă şi face ca orice sistem de gândire, de cunoaştere sau activitate să îngreuneze conştientizarea că sufletului omului este o creaţie perfectă şi infinită a lui Dumnezeu.

Deşi răul (întunericul) nu este real, pe Pământ el este foarte real, atâta timp cât omul nu transcende întunericul din interiorul său şi până nu va şti cum să reacţioneze faţă de acesta, pe măsură ce se trezeşte dpdv. spiritual.

Totul depinde de noi, de cine credem noi că suntem, iar imaginea de sine va determina reacţia noastră faţă de întuneric.

Deocamdată, această lume pământeană este condusă de o ocultă întunecată, care are drept scop principal, controlul informaţiilor vehiculate prin mass media şi controlul sistemului de sănătate şi educaţie, în principal.

Vedem acest control care se exercită asupra noastră pe toate canalele de TV, radio, internet, etc., care transmit, 99% informaţii negative, pentru a propaga şi instaura frica în lume, în populaţie.

La bază sunt ştiri care produc teamă, dezinformare, violenţă, victimizare. Educaţia este într-o categorie asemănătoare. Scopul educaţiei este să pregătească copiii, adolescenţii şi tinerii de acum, să se încadreze perfect în acest sistem defect, să fie lucrători cuminţi şi loiali, care să sprijine starea actuală de lucruri.

Societatea este formată din păpuşari (guvern, stat, autorităţi, etc) şi păpuşi (marionete) care execută ordinele păpuşarilor.

De asemenea, mulţi se vând păpuşarilor reprezentaţi de corporaţii.

Această parte întunecată îşi menţine puterea prin dictonul “Dezbină şi cucereşte”, determinându-i pe oameni să vadă duşmani unii în alţii, făcându-i neputincioşi şi divizaţi, pentru a nu avea putere proprie.

Nu e nici o noutate, se vede foarte clar, că au reuşit să dezbine naţia română, asmuţindu-i pe români unii împotriva altora, aducându-i în frică şi promiţându-le iluzii deşarte.

Dacă oamenii nu ar fi fost atât de naivi şi nu s-ar fi lăsat aşa de uşor cuprinşi de teama dată de instinctul de supraviţuire, lucrurile ar fi stat mai bine în ţara noastră.

În schimb, ca să fie distraşi de la lucrurile reale şi care necesită o atenţie maximă, le-au oferit emisiuni de divertisment ieftin, care tembelizează, multă mâncare şi produse de tot felul (a se vedea multitudinea de supermarketuri şi malluri), tehnologie-gadgeturi, un fel de pâine şi circ, ca în timpul imperiului roman.

De asemenea, li se vând iluzii, că ei sunt proprii stăpâni, ca pot să aibă case, maşini, câte vor ei, cu bani din împrumuturi financiar-bancare şi sunt la cheremul monopolului corporaţiilor medicale.

Înainte, medicina era alcătuită din două entităţi: doctorul şi pacientul. Veneai la doctor, sau doctorul venea la tine, apoi plăteai cu numerar pentru serviciile prestate (pentru medicamente) şi asta era tot până la următoarea vizită.

Astăzi, îmbolnăvirea a devenit o afacere. Au apărut tot felul de intermediari, fiecare având şi el o parte din plăcinta financiară.

Sunt tot felul de organizaţii “de menţinere a sănătăţii” (OMS), diferite companii de asigurări de sănătate, reţele de medici, companii farmaceutice, avocaţi, agenţi şi autorităţi de reglementare guvernamentală, comercianţi, oameni de publicitate şi marketing, lobbişti, etc.

Dacă nu vrei şi nu ştii cum să-ţi protejezi sănătatea de bună voie, rişti să intri în acest labirint (încrengătură) de activităţi, din care nici Dumnezeu nu mai poate să te scape.

Acum, este o problemă cu vaccinurile. Înainte, vaccinurile erau preparate cu atenţie şi cercetate bine. Ele erau practic creditate cu eradicarea unor boli şi afecţiuni.

Din nefericire, a apărut motivul profitului şi a fost compromisă sever siguranţa şi eficienţa vaccinurilor.

Folosirea conservanţilor precum mercurul şi aluminiul, despre care se ştie că provoacă Alzheimer şi demenţă, este iresponsabilă şi folosite cu premeditare.

De asemenea, defrişarea pădurilor, poluarea apei, a stratului de ozon, a solului şi subsolului, pulverizarea cu “dâre chimice” în atmosferă, sunt alte măsuri care pot provoca îmbolnăvirea intenţionată a oamenilor.

Şi totuşi, oamenii sunt tot mai nepăsători şi laşi. De când a apărut internetul şi reţelele de socializare, îşi varsă amarul prin postări negative şi comentarii acide.

Cumva, ei se simt “îndreptăţiţi” să comenteze, uneori, chiar pe lângă subiect, potrivit frustrărilor şi resentimentelor acumulate, iar alţii trebuie să le “îngurgiteze”.

E plin internetul de negativitate şi de energii toxice, venind din partea unor astfel de postaci.

În loc să se vindece pe ei în interior, împroşcă venin şi negativitate şi îi îmbolnăveşte cu ura lor şi pe alţii.

Aveţi grijă ce citiţi şi cu ce “prieteni” virtuali vă asociaţi. Nu mai acordaţi atenţie oamenilor negativi, negativităţii în general.

Aveţi liberul arbitru şi puteţi accepta doar ceea ce vă face bine şi nu vă îmbolnăveşte. Viaţa în aceste vremuri e destul de stresantă ca să îi mai ascultaţi şi pe alţii care nu vă învaţă nimic bun.

Aveţi grijă ce fel de informaţii acceptaţi în viaţa voastră. Multe sunt ştiri false, neverificate şi au un substrat profund imoral.

Recunoaşte-ţi vremurile! Nu vă lăsaţi cuprinşi de frică şi incertitudine. Mai bine să ştiţi dinainte ce se va întâmpla, iar atunci când aceste timpuri vor veni, să ştiţi să discerneţi bine totul şi să staţi liniştiţi.

Fiecare pasăre pe limba ei piere. Îngrijiţi-vă de voi şi nu încercaţi să îi convingeţi pe cei care spun că toate aceste lucruri, profeţii, sunt prostii.

Nu reacţionaţi faţă de întuneric şi nu îi daţi putere, dar nici nu intraţi în starea de negare cu privire la existenţa acestuia în Creaţie.

Găsiţi-vă echilibrul fizic, psihic perfect în aceste vremuri. Rămâneţi cu atenţia la Lumină. Unui om care rămâne în lumină, forţele întunecate nu îi pot face viaţa nefericită.

Nu permiteţi fricii să vă copleşească şi nici gândurilor sumbre să vă asalteze mintea. Emanaţi iubire din centrul fiinţei voastre, pentru că doar aşa puteţi transcede tărâmul dualităţii.

G.S.

www.eusuntdivin.ro

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *