Resetarea fiintei in contextul noii etape

Resetarea fiintei in contextul noii etape

Dec 14
Apreciaza postarea si da mai departe...

Nu mai este timp. Trecerea spre o nouă etapă de transformare a fiinţei este iminentă.

Pur şi simplu, o fiinţă umană nu mai poate trăi foarte mult timp în condiţiile actuale. Răul a ajuns la apogeu, iar prejudiciile de toate tipurile (fizice, morale, emoţionale, spirituale, etc) sunt maxime.

Ea nu a fost creată pentru a abuza planeta după bunul plac şi fără să-i pese de viaţa care i s-a dat şi de urmările comportamentului său abuziv.

În clipa de faţă, majoritatea covârşitoare a oamenilor trăiesc doar pentru satisfacerea nevoilor lor egoiste, fără dragoste necondiţionată faţă de semeni, de natură, faţă de ţara unde s-au născut, faţă de comunitatea din care fac parte, faţă de planetă ca întreg.

Ciclul vechi de zbucium, de războaie, de exploatare a statelor mici de către cele mari, lupta pentru supremaţie în conducerea centralizată a statelor şi guvernelor de către o minoritate ocultă, abuzurile de tot felul, distrugerea omului pe toate planurile şi a ecosistemului în care acesta trăieşte, toate acestea trebuie să se încheie cât mai curând, deoarece toate aceste stări de lucruri rele, care există de mii de ani, nu mai pot fi tolerate de Planetă şi de Creatorul Însuşi.

Oamenii nu s-au trezit deoarece sunt în continuare nechibzuiţi, merg pe un drum care nu duce nicăieri în evoluţia lor şi trăiesc în acelaşi vechi mod materialist de viaţă, nu se cunosc pe ei înşişi, nu-şi mai înţeleg rostul şi sensul existenţei, nu mai susţin Binele şi idealurile divine şi nici nu le trece prin minte ca să trească printr-o transformare interioară.

Puţini sunt cei care au înţeles rostul schimbării lor interioare în contextul lumii actuale şi mult mai puţini sunt cei care au căpătat o nouă viziune şi un scop mai înalt, privind în adâncul fiinţei lor.

În curând oamenii noi, vor lua locul celor vechi şi vor contribui la Marea Resetare.

În foarte puţin timp, vom asista la o mare resetare a umanităţii, la o curăţare a planetei de tot ceea ce este impur, iar oamenii vor fi obligaţi să facă această muncă de curăţire de bună voie.

Pur şi simplu, în următorii ani oamenii obişnuiţi trebuie să uite de felul în care au fost obişnuiţi să gândească, să acţioneze, să se comporte şi vor trebui să îşi transforme modul de reacţiona la ceea ce li se întâmplă, într-un comportament superior.

Dacă până acum ei s-au condus în deciziile lor după mintea raţională şi egoul negativ, de acum înainte vor trebui să se lase ghidaţi doar de inima şi de sufletul lor, care le va spune cum să reacţioneze la evenimentele şi situaţiile din viaţa lor, cum să cumpănească mai bine lucrurile, înainte de a spune, de a gândi cu regret, sau de se arunca cu capul înainte în acţiunile lor.

Dacă până acum au gândit şi acţionat în virtutea inerţiei, sau s-au lăsat manipulaţi de stat, guvern, instituţii, alţi oameni, crezând tot ce le-au spus aceştia, ei vor trebui să analizeze vorbele şi faptele acestora într-un mod cuprinzător şi se vor pune pe ei pe primul plan, căci nu vor mai face jocul nici uneia din aşa zisele puteri pământene.

Vor trebui să aibă deziderate înalte, vor analiza adânc tot ceea ce fac şi vor cumpăni bine direcţia în care vor dori să se poziţioneze.

De asemenea, ei vor şti cine sunt cu adevărat, nu se vor mai lăsa înşelaţi de dogmele religioase şi vor lua doar ce e bun din aşa zisele credinţe religioase.

Îşi vor atinge visurile şi idealurile pentru care se află aici, îşi vor înţelege misiunea spirituală şi mai ales îi vor sprijini şi pe ceilalţi ca să le înţeleagă şi să lupte pentru ele.

Acestă curăţire va avea loc în mai multe etape mici, până când se va termina perioada de selecţie, de cernere.

Va urma o perioadă tumultoasă. După rău, urmează un mare bine, când totul va fi repus în poziţia în care ar fi trebuit să fie după atâtea mii de ani.

Deocamdată, oamenii trăiesc în frică, deznădejde, furie, nesiguranţă şi se lasă afectaţi de ele.

Omul de tip nou nu va mai avea această problemă, nu se va mai simţi afectat de ele, pentru că va conştientiza că frica (toate celelalte derivând de aici) este doar o iluzie.

Prin felul nou de a trăi, de a gândi şi de a simţi, având doar gânduri de iubire, de pace, de armonie, de abundenţă, vor intra pe o linie temporală favorabilă vieţii lor.

Acestea ar trebui să constituie obiectivul vieţii, indiferent că eşti medic, scriitor, inginer, muncitor, etc, prin munca şi prin crezul tău le vei susţine şi sprijini pentru a le realiza.

Pacea, dragostea, echilibrul, cooperarea şi înţelegerea ne vor ghida şi ne vor spijini pentru a păşi într-o nouă etapă a vieţii noastre, către un alt mod de gândire şi de acţiune.

Schimbându-ne din interior spre exterior şi nu invers, vom redeveni cu adevărat fiinţe divine, vom simţi dragostea necondiţionată pentru toată Creaţia, vom simţi iubirea Universului.

Ori de câte ori vom avea mici îndoieli, ne von reconecta imediat la ceva mai mare, mai puternic şi strălucitor din inima noastră, la Dumnezeul interior.

Noi suntem schimbarea şi facem parte acum din ea. Eu şi cu tine, noi toţi, putem schimba lucrurile din jur şi putem prin gândurile, sentimentele şi acţiunile noastre frumoase să schimbăm linia temporală a noastră şi a întregii naţiuni.

Eu, doar Eu sunt Creatorul din sufletul meu, care m-am vindecat de tot ce e urât şi rău în inima mea, care am înţeles, am simţit cum trebuie să reacţionez şi să acţionez şi cum să răspândesc dragostea, bucuria şi armonia.

Eu sunt!

G.S.

www.eusuntdivin.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *