Rugaciunea corecta TATAL NOSTRU

Rugaciunea corecta TATAL NOSTRU

Jul 08
Apreciaza postarea si da mai departe...

Sambata 07.07.2018 ora 12 am participat la sfintirea Troitei Credintei Crestine a Bucuriei din Valea Macrisului judetul Ialomita.

Este cea de-a opta Troita ridicata din cele 17 Troite ce i-au fost comunicate de catre Divinitate doamnei Georgeta Florea din localitatea Drajna de Jos jud.Prahova.

Troitele sunt construite pe baza de donatii de la credinciosii romani din tara si strainatate. Cei care au donat au primit diplome si le-au fost pomenite numele pe Troita.

Pentru cele 9 Troite care au mai ramas de construit va rog sa va interesati pe blogul dnei Georgeta Florea cum puteti sa contribuiti si dvs. in continuare.

De fapt, toti cei care am participat la sfintire ne-am legat cu un fir de lumina de aceasta Troita si vom beneficia de Bucuria Divina.

Aceste Troite sunt mai speciale, au aspect diferit de Troitele din lemn pe care le vedem noi in diverse locuri, la rascruce de drumuri.

Ele sunt construite din metal, sunt inalte, in varf se afla o piramida si arata ca o sageata spre cer, catre Dumnezeu.

Au rol de protectie si de ajutor pentru Romania, pentru oamenii care locuiesc in jurul acestora, sau a celor care vin si se roaga la Dumnezeu.

D-na Georgeta Florea este clarvazatoare si a primit harul de a transmite mesajul Divinitatii catre toti romanii.  Are 29 de carti scrise pana in momentul prezent, cu informatii pentru sanatate, diverse invataturi spirituale si profetii.

Dupa cum spune d-na Georgeta traim vremuri grele, dar vor veni timpuri si mai grele.

Al treilea razboi despre care stim cu totii ca va veni, va fi diferit de cele doua razboaie mondiale precedente, in sensul ca va fi un razboi spiritual, mai subtil si mai greu.

Dansa spune ca acest razboi este in plina desfasurare (de fapt cu totii ne dam seama de acest fapt) si este denumit Razboiul Crestin Cernerea.

Cititi cartile dansei si veti afla mai multe detalii sau urmariti video-urile de pe youtube cu inregistrarile d-nei Florea.

Interesant este faptul ca fiecare Troita are cate o denumire (tematica). Cele 8 Troite ridicate pana acum sunt denumite astfel:

Prima Troița a Credinței Creștine – ”Simbol al Dreptății lui Dumnezeu”, care se află construită în localitatea Drajna de Jos, Jud. Prahova, în curtea gospodăriei doamnei Georgeta Florea;

– Troița Familiei – localitatea Ungureni, Comuna Dragomirești, Jud. Dâmbovița;

– Troița Iubirii – localitatea Gogoșari, Jud. Giurgiu;

– Troița Alungării relelor – localitatea Peciu Nou, Jud. Timiș;

– Troița Păcii – localitatea Gura Ocniței, Jud. Dâmbovița;

– Troița Credinței – localitatea Crețeni, lângă Drăgășani, Jud. Vâlcea. 

– Troița Fraților – localitatea Nojorid, lângă Oradea, Jud. Bihor.

-Troita Credintei Crestine a Bucuriei -in Valea Macrisului , la 23 km de Urziceni.

Aceste Troițe ale Credinței Creștine, reprezintă săgeata către Dumnezeu, cu rugăciunile credincioșilor care se roagă la aceste Troițe și credincioșii care se vor ruga vor primi ajutor Divin.

Ex. Cine se va ruga la:

Troița Credinței Creștine – ”Simbol al Dreptății lui Dumnezeu”, pentru a i se face dreptate, Dumnezeu ii va face dreptate dacă a fost învinuit pe nedrept;

Troița Familiei lui Dumnezeu, persoanele care nu au familie, Dumnezeu le va dărui o familie;

Troița Iubirii lui Dumnezeu – persoanele care nu au fost iubite de familie și se vor ruga la Troiță vor primi Iubirea lui Dumnezeu;

Troița Alungării relelor – persoanele care se vor ruga la această Troiță, Dumnezeu va alunga raul de la ele și le va ocroti de tot răul care este în jur;

Troița Păcii va aduce pace și liniște în Țara Românească și în familie;

Troița Credinței – va uni toți credincioșii.

Troița Fraților – va uni frații în credință și va face ca toți vecinii țării noastre sa fie frați cu Țara Românească.

Troita Credintei Crestine a Bucuriei-unde cei ce se vor ruga vor avea o mare bucurie.

Eu am aflat de curand de aceste troite si am fost la sfintirea celei de-a opta Troite, cea a Bucuriei.

A fost un timp inaltator, mi-a placut mult. Au sfintit Troita 4 preoti, au luat cuvantul primarul localitatii Valea Macrisului, cineva de la Consiliul Judetean Ialomita, au primit binecuvantare toti participantii. A luat cuvantul si d-na Florea ca reprezentanta Asociatiei Crestine Filantropice Sfantul Gheorghe si a premiat pe toti aceia care au contribuit dupa posibilitatile lor la construirea acestor Troite, fiind coparticipanti cu dna Florea la indeplinirea acestei importante misiuni spirituale de protectie si ajutor divin.

Eu am urmarit emisiunile d-nei Florea pe youtube. In repetate randuri, ea a spus (si are foarte mare dreptate) ca nici preotii nici credinciosii nu rostesc corect rugaciunea Tatal nostru.

Eu stiam dinainte acest lucru, astfel ca, atunci cand ma rugam, nu spuneam niciodata “sfinteasca-se numele tau” ci “sfant este numele tau”, “nu ne duce pe noi in ispita” ci “nu ne lasa pe noi in ispita” samd.

Aceeasi greseala au facut si preotii cand au inceput sfintirea cu rugaciunea TATAL NOSTRU.

Se pare ca toti, atat preotii cat si oamenii credinciosi, s-au obisnuit sa spuna ca pe o poezie aceasta rugaciune, fara sa se mai concentreze asupra cuvintelor pe care le rostesc si asupra semnificatiei acestor cuvinte.

Asta este marea noastra greseala a oamenilor ca NU NE CONCENTRAM ASUPRA A CEEA CE GANDIM SI ASUPRA A CEEA CE ROSTIM.

Lipsa atentiei sau lipsa observarii pe ceea ce gandesti, spui sau infaptuiesti in momentul prezent iti aduce foarte mare suparare, probleme de tot felul, esecuri si stagnare in evolutia ta spirituala.

E posibil ca aceasta rugaciune spusa gresit de catre oameni nici sa nu fie ascultata de Dumnezeu.

Multi o sa spuneti ca asa scrie in Biblie, numai ca si aceasta Carte Sfanta a fost tradusa tot de catre oameni si poate chiar in mod voit s-au tradus eronat mai multe pasaje, sau au fost scoase tot in mod voit anumite pasaje.

Ganditi-va ca sunt la ora actuala foarte multe subdiviziuni ale crestinismului in lumea intreaga.

Tocmai de aceea, cand citesti, trebuie sa cercetezi indelung, sa ai un bun discernamant spiritual si nu sa iei ca atare NIMIC din ceea ce citesti, doar pentru ca asa scrie in Biblie.

Aceasta nu este o justificare buna pentru un om puternic ancorat in credinta crestina, in spiritualitate.

Spre exemplu, la un moment dat am luat si eu “de buna” fraza ca Iisus prin jertfa Lui a sters pacatele noastre; insa, gandindu-ma mai cu atentie am observat ca nu e deloc corecta aceasta afirmatie.

Asta inseamna, ca hotii, criminalii, agresorii, pedofilii, obsedatii sexuali, avarii, si multi altii cu vicii rele, pot sa stea linistiti si sa continue activitatile lor rele, pentru ca sangele lui Iisus i-a spalat de pacatele lor si ii mai spala inca o data si inca o data si tot asa.

De asta exista credinciosi care nu se schimba niciodata cu adevarat in bine pentru ca “stau linistiti” ca daca au zis o data “Doamne iarta-ma”, atunci Dumnezeu ii iarta, inca o data si inca o data si tot mereu.

Dumnezeu iarta doar celor care au facut fara o intentie o greseala, dar daca acestia continua in greseala respectiva si nu au invatat nimic din ea, a doua oara nu ii mai iarta.

De aceea, FITI ATENTI LA NON-SENSURI SI NU ACCEPTATI ORICE VINE SPRE VOI, FARA O TALMACIRE CORECTA!

Mai cititi si alte carti ca sa va iluminati.

Iata rugaciunea corecta TATAL NOSTRU:

Tatal nostru care esti in Ceruri

Sfant este Numele Tau

Vie e Imparatia Ta

Pe Pamant fie Voia Ta

Precum in Cer asa si pe Pamant

Painea noastra cea de toate zilele 

Da-ne-o noua astazi si mereu

Si ne iarta noua greselile noastre

Si ajuta-ne sa iertam si noi

Greselile gresitilor nostri

Si fereste-ne pe noi de ispita.

Si indeparteaza pe cel rau de la noi.

Amin!

G.S.

www.eusuntdivin.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *