Schimbi gandirea, iti schimbi viata!

Schimbi gandirea, iti schimbi viata!

Feb 16
Apreciaza postarea si da mai departe...

Suntem un popor care gândeşte eminamente negativ. De 30 de ani încoace, acest popor nu a reuşit să-şi vindece rănile şi a rămas bântuit de trecutul său.

Tristeţea de pe chipul oamenilor e un semn că noi românii nu am putut trece uşor peste ce s-a întâmplat în urmă cu 30 de ani, când ne-a fost confiscată aşa zisa libertate câştigată cu pierderi de vieţi omeneşti la revoluţia din 1989.

De atunci, lucrurile au luat o întorsătură neaşteptată pentru noi şi, de unde credeam că o să fie mai bine, dimpotrivă, ele s-au înrăutăţit în toate domeniile de activitate.

Au trecut 30 de ani şi, cu toate acestea, noi ca popor nu am reuşit să ne revenim. Doar ne-am resemnat cu gândul că nici ce-a fost nu o să mai fie şi înaintăm prin viaţă cu paşi greoi, ducând în spate o grea povară, alcătuită din gândurile, emoţiile şi sentimentele noastre negative acumulate de-a lungul anilor.

Când mă refer la poporul român, nu mă refer la ceva abstract, banal, ci la o entitate colectivă, reală. El este un organism viu, reprezintă un TOT şi este format din celule vii, adică noi oamenii, care locuim în acest spaţiu numit România.

Noi suntem interconectaţi între noi, pentru că, de fapt, nu putem fi separaţi, aşa cum vor unii să ne facă să credem, ci toţi suntem UNUL.

Cu siguranţă, fără să vrem, din necunoaştere şi dintr-un exces de zel de a afla adevărul, ne-am făcut mai mult rău nouă înşine şi ţării din care provenim prin gândurile negative pe care le-am avut, cuvintele de ocară pe care le-am rostit împotriva ţării, a politicienilor şi a celor ce locuiesc în ea, reacţionând şi criticând vehement tot ce mişcă şi producând haos şi instabilitate prin acţiunile noastre.

Cu toate că atât ştiinţa cât şi tehnologia au avansat atât de mult, deşi avem acces la informaţii prin internet, avem mass-media, cărţi, cursuri de dezvoltare personală şi terapii de vindecare gen NLP, tetha healing, psihologie, metoda Silva, etc, noi continuăm să gândim defectuos, să rostim cuvinte care rănesc şi acţionăm haotic, fără discernământ.

Cu toţii am auzit vorbindu-se despre Legile Imuabile ale Universului, despre Legea Atracţiei, Legea Cauză-Efect, Legea Oglindirii, despre faptul că GÂNDURILE şi CUVINTELE sunt PUTERI CREATOARE, însă nu le-am dat importanţă, crezând că sunt pure invenţii şi astfel, nu am ţinut cont de ele şi avem astăzi aceste stări de lucruri după cum a gândit, a vorbit şi a simţit poporul.

Oameni buni, citiţi, documentaţi-vă şi schimbaţi-vă gândirea! Efectele dezastruoase ale gândirii şi ale emoţiilor şi sentimentelor negative le vedem peste tot în ţară şi printre români.

Citiţi cărţile doctorului Joe Dispenza. Dânsul s-a vindecat, după un accident în urma căruia a avut coloana vertebrală grav fracturată, printr-o metodă “neobişnuită” de vindecare, şi anume vindecarea prin gândire, cu puterea minţii şi a meditaţiei, fără operaţie.

Cărţile sale vă vor schimba total paradigma asupra vieţii, în sensul că veţi iubi viaţa, veţi trăi cu entuziasm orice provocare va veni în pasul vostru şi veţi scăpa definitiv de negativitate sub toate aspectele sale.

Odată cu anul 2020, am intrat într-un nou ciclu şi nu mai putem continua cu vechea paradigmă, nu mai putem trăi în modulul vechi de supravieţuire specific animalelor adică: FUGI!LUPTĂ!REACŢIONEAZĂ!ASCUNDE-TE!

Până acum am reacţionat, am protestat (fără nici un rezultat), ne-am ascuns capul în nisip ca struţul (sau în spatele tastaturii unui calculator), însă, ar fi cazul, noi ca umani SĂ EVOLUĂM, adică să folosim gândirea şi cuvintele în avantajul nostru, al tuturor.

Schimbând gândirea, cuvintele şi modul de a discerne şi de a acţiona îţi schimbi viaţa! Astfel, nu mai eşti la cheremul mediului exterior, adică nu mai trebuie să te potriveşti realităţii înconjurătoare, pentru că tu îţi creezi şi manifeşti propria realitate.

Asta înseamnă să lucrezi cu tine mereu şi să nu mai permiţi, conştient fiind, ca anumite gânduri, emoţii, sau sentimente rele, să pătrundă în subconştientul tău.

În vremurile acestea haotice nu mai merge să trăim separaţi, în competiţie unii cu ceilalţi, întrucât rezultatele de pe urma cât am fost aşa, au fost dezastruoase pentru toţi.

Să lucrăm împreună pentru Binele nostru Comun, întrucât toţi suntem Copiii aceluiaşi Creator, al unei Conştiinţe Înalte, care, dacă îi dăm voie şi nu-i îngrădim accesul, lucrează prin noi, ca să ne transforme realitatea potrivit dorinţelor noastre de bine, de sănătate şi prosperitate.

Asta înseamnă să ne retragem atenţia de la lumea exterioară ( evenimente, circumstanţe, catastrofe de tot felul, ştiri negative,etc) şi să ne concentrăm pe lumea noastră interioară ( gânduri, emoţii, sentimente, traume, frici, furie, gelozie, agresivitate, etc) să ne iertăm pe noi înşine şi pe ceilalţi, să uităm trecutul dureros şi astfel să eliberăm subconştientul de vechile traume care ne ţin imobilizaţi în vechea paradigmă a gândirii şi a simţirii.

Omul se află la mijloc între Spirit şi Materie. Deşi Sufletul şi Spiritul sunt invizibile, ele sunt mai puternice decât corpul fizic (material).

Spiritul stăpâneşte materia, nu invers. Un om trebuie să încline pentru trecerea sa către Suflet în interiorul căruia se află Scânteia Divină şi mai puţin către materie (corpul fizic, instincte, dependenţa de cele 5 simţuri, posesiuni, etc).

În societatea de astăzi vedem exact contrariul. Oamenii sunt preocupaţi “să stăpânească materia” risipindu-şi energia pe dobândirea de posesiuni materiale de tot felul, pentru plăceri iluzorii, exagerează în privinţa corpului fizic, în bine sau rău, folosesc metode de control uman, reacţii nepotrivite, dominare, etc şi ajung să se îmbolnăvească deoarece legătura cu Sufletul şi Esenţa vieţii este practic închisă, mai mult sau mai puţin, în funcţie de cazul fiecăruia.

Aşa se explică existenţa bolilor foarte grave, precum cancerul, diabetul, etc, întrucât cauzele acestor boli sunt mult mai subtile şi nu se referă doar la stilul de viaţă şi de alimentaţie al persoanei în cauză.

Oameni care au mers pe firul vieţii lor şi au aflat cauza spirituală, emoţională şi şi-au îmbunătăţit stilul de viaţă, s-au vindecat imediat, chiar dacă scepticilor şi negativiştilor nu le-a venit să creadă.

Degeaba tratezi efectul, prin medicamente şi operaţii de tot felul, dacă nu identifici cauza, care a dus la boală. Motivul este cel de mai sus: omul este atât de ataşat şi înglobat în materia temporară, astfel încât, el nu mai poate primi îndrumare şi vindecare de la Sursa lui Divină, decât în momentul în care conştientizează această ruptură şi îşi întoarce faţa spre Divin.

Altfel, rămâne aşa cum a spus Iisus Hristos un “mort viu”, un trup umblător, un zombi prin viaţă.

Experienţa vieţii ne dă şansa de a ne descoperi şi a ne transforma pe noi înşine, de a evolua ca Spirit şi a contribui la rândul nostru, cu ce putem mai bun atât pentru noi, cât şi pentru ceilalţi.

Scopul vieţii pe Pământ constă în înţelegerea şi depăşirea diferitelor întâmplări prin care am trecut sau trecem, în acelaşi timp, fiind conectaţi cu Sursa noastră interioară, pentru a face alegeri bune şi de a învăţa să discernem corect lucrurile.

G.S.

www.eusuntdivin.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *