Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/wwweusd/public_html/wp-content/plugins/wordpress-firewall-2/wordpress-firewall-2.php on line 300

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/wwweusd/public_html/wp-content/plugins/wordpress-firewall-2/wordpress-firewall-2.php on line 300

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/wwweusd/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack/modules/aioseop_opengraph.php on line 825
Trezirea spirituala si vindecarea in Noua Energie | EU SUNT DIVIN
Trezirea spirituala si vindecarea in Noua Energie

Trezirea spirituala si vindecarea in Noua Energie

Apr 17
Apreciaza postarea si da mai departe...

Modul de viață în Noua Energie este total opus celui din Vechea Energie și se bazează pe Acceptarea totală, a ta, a lumii văzute și nevăzute și a tuturor situațiilor care apar în viața ta.

Potrivit noului mod de viață, accepți tot ce apare în viața ta și privești orice situație sau eveniment ivit, într-un mod cu totul nou, ca și cum acestea au apărut ca să te învețe ceva, să-ți spună ceva sau să te facă să schimbi ceva la tine, în comportamentul tău, în gândirea ta, în relațiile tale, în viața ta.

Acest principiu al Acceptării Totale este tocmai cel al Iubirii Necondiționate. Știința forței fără forță.

Modul de viață în Vechea Energie se manifestă acum și, din cauza acestui fapt, lucrurile par să se miște cu greutate, sunt tot mai dificile, există contradicții, tensiuni, agresivitate, etc.

Acest mod de viață în Energia Veche se bazează pe dualism, adică pe lupta dintre bine și rău, dintre întuneric și lumină, dintre minciună și adevăr, etc, iar caracteristicile acestui mod de viață sunt: Tristețea, Durerea și Suferința.

Dualitatea apare atunci când te opui cuiva, la ceva. În momentul când vrei să schimbi ceva, sau pe cineva, instantaneu acel ceva, cineva, îți răspunde cu o forță de sens contrar, pentru a-ți anihila dorința de schimbare.

Ce trăim noi acum sunt manifestări ale Vechii Energii care se opun instaurării Noii Energii.

Este o luptă continuă între Vechi și Nou, între Întuneric și Lumină, între Bine și Rău, între Tânăr și Vârstnic, între Adevăr și Minciună, etc.

Din acest conflict etern nu poate rezulta decât tristețe, suferință, durere, care toate sunt consecințe ale dezechilibrului, lipsei de iubire și de armonie.

Se întâmplă așa în Energia Veche:

-tu vrei să schimbi pe cineva (să zicem soțul, soția, copilul, prietenul, etc)  și concomitent el caută să te schimbe pe tine.

– noi, ca oameni de bine, să zicem progreșiști și patrioți, dorim să schimbăm guvernul, politicienii corupți, președintele, tot sistemul mafiot, adică pe reziști, prin proteste de tot felul, prin petiții, prin revolte, etc, însă concomitent reziștii se opun prin forță sau prin legi anti-cetățenești schimbării lor, din scaunele lor si zona lor de confort, sau din puterea lor confortabilă care le-a adus un statut privilegiat, multe relații și avantaje financiare.

-șamd.

Nimeni nu vrea să renunțe la confortul cu care s-a obișnuit, la lâncezeala în care s-a complăcut, la putere, la avantajele materiale și pecuniare pe care le-a dobândit, chiar dacă acestea au fost obținute prin fraudă și înșelăciune, ori pe alte căi neloiale.

În aceste condiții ale Vechii Energii, în care domină concurența neloială, nedreptarea și discriminarea pe diferite criterii, mulți ar spune, ceva de genul:  “De ce să fiu prost să renunț, la tot ce am agonisit, sau la zona mea de confort? Mai bine lupt, ca să îmi mențin siguranța dobândită, cu eforturi supranaturale! După mine, potopul!

Ce dacă unii nu au ce le trebuie și stau în sărăcie? E pentru că aceștia nu au știut să dea din coate și să meargă potrivit curentului. Eu m-am adaptat și am reușit. Cu siguranță nu mă las până nu îmi apăr tot ce am dobândit și nu renuț la puterea care mi-a deschis drumul către așa o avere.”

Observați, aceasta este gândirea de bază în Vechea Energie. Nu există nici urmă de compasiune, empatie sau de Iubire Necondiționată. Nu, în nici un caz.

Există luptă pentru posesie, pentru material, pentru supremație, pentru confort, pentru exagerare, nicidecum pentru echilibru.

Vedem cum Vechea Energie se manifestă în politică, la nivel de instituții, în parteneriate, în propriile familii, peste tot.

Unde credeți că vom ajunge cu acest mod de viață al Vechii Energii bazat pe luptă permanentă, dușmănie, agresivitate?

Desigur, la exterminare sau distrugere, PENTRU CĂ RĂUL MANIFESTAT TREBUIE SĂ AIBĂ UN SFÂRȘIT.

De aceea, UMANITATEA TREBUIE SĂ CUNOASCĂ ȘI UN ALT MOD DE A FI, DE A EXISTA ÎN ACEASTĂ VIAȚĂ, ÎN ACEST CORP.

ACEST NOU MOD DE VIAȚĂ ESTE CEL AL NOII ENERGII.

Moarte înseamnă distrugere, iar omul este format din materie și energie, respectiv este trup și spirit și nici una dintre acestea nu pot fi distruse.

Materia (corpul) reintră în pământ, descompunându-se în substanțele organice din care a fost alcătuit, iar spiritul este veșnic și merge în lumea de dincolo și se așează acolo unde îi permite nivelul de evoluție la care a ajuns.

NOUA ENERGIE SE BAZEAZĂ PE IUBIRE NECONDIȚIONATĂ.

Va trebui să trecem treptat la IUBIREA NECONDIȚIONATĂ.

Iubirea necondiționată înseamnă să accepți totul, fără a pune nici o condiție, iar în acel moment nu ți se va mai opune nimic și DEVII O FIINȚĂ LIBERĂ.

Exemplu de libertate în Univers este APA. Apa nu se opune la nimic, pe unde este dirijată, acolo merge: ocolește stâncile, stă la baraje, face absolut tot ce îi “comandă” natura sau omul, fără a se împotrivi.

Însă, apa este cel mai puternic element din natură. Tot apa, prin acțiunea ei, distruge metalul, dar, mai presus de toate, în momentul când inundă, nu te poți apăra din calea ei, înecând tot ce este viu.

Ființa umană al cărei mod de viață este cel al apei, adică acceptă totul, neîmpotrivindu-se la nimic, niciodată nu poate fi înfrântă de nimeni, fiindcă ea nu are nici un obstacol, este o FIINȚĂ LIBERĂ, armonizata și echilibrată.

Caracteristicile Iubirii Necondiționate sunt următoarele:

1.să-l accepți pe aproapele tău așa cum este, din toate punctele de vedere;

2. să nu cauți sa îl schimbi pe aproapele tău;

3.să îl ajuți pe aproapele tău, cum poți tu;

4.să nu îi ceri răsplată, dacă l-ai ajutat.

Dacă vrem să ne vindecăm, trebuie să ieșim din dualitate. Să ne iertăm pe noi înșine și pe ceilalți. Așa ne-a transmis și Domnul Iisus Cristos.

Pământul este școala evoluției. Fiecare dintre noi avem un scop al vieții pe care trebuie să îl îndeplinim.Deci, viața noastră, nu este întâmplătoare, sau fără rost.

Scopul nostru este EVOLUȚIA. Noi suntem obligați să ne iertăm pe noi înșine și pe toți cei care ne-au făcut viața imposibilă, indiferent dacă sunt aici pe Pământ, sau au trecut dincolo.

Să nu uităm că totul s-a întâmplat cu voia noastră și spre binele nostru, adică spre evoluție.

Deci, aveți obligația, atunci când veți fi treji în Noua Energie să îi ajutați și pe alții să se trezească, adică să fiți învățătorul, îndrumătorul acestora.

Noi suntem Ființe Divine și nu trebuie să ne confundăm cu actorii, care am venit să interpretăm aici pe Pământ un rol, sau roluri, să urmăm anumite scenarii, pentru a evolua.

Trezirea spirituală înseamnă să ne eliberăm de toate traumele, sau karmele vieții noastre și să ne întâlnim cu noi înșine, cu Divinul din noi, cu acel Chip și Asemănare a lui Dumnezeu pe care el a sădit-o în noi, dar care până acum a fost învăluită, pur și simplu, de energiile vechi, care nu i-au permis să se manifeste.

Aceasta este Trezirea Spirituală în Noua Energie: Să îl lăsăm pe Dumnezeu din noi, Sinele nostru Superior, acel Chip și Asemănare a lui Dumnezeu, să ne conducă, acesta fiind Marele Salt.

În Vechea Energie a condus Materia, însă acum, în Noua Energie, prin saltul pe care îl facem, fiecare individ în parte, Umanitatea, admite să fie condusă de Dumnezeul interior.

Este ceva fantastic. Este așa cum spune Biblia: “Ce pot să îți facă ție oamenii, când tu îl ai pe Dumnezeu?”

Răspunsul este: NIMIC!

G.S.

www.eusuntdivin.ro

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *