Un vis de ziua nationala

Un vis de ziua nationala

Dec 03
Apreciaza postarea si da mai departe...

La multi ani dragii mei romani de ziua noastra! 1 decembrie 2016 este o zi speciala pentru noi toti, romani din tara si de pretutindeni!

De ziua noastra am un mare vis : Sa ne iubim, sa fim uniti, sa fim fericiti si sa ne recapatam locul de merit, onoarea si respectul pe care l-am avut odinioara, in special in perioada interbelica, printre popoarele lumii.

Pamantul Romaniei a dat pe langa multiple bogatii, atatia oameni speciali care au influentat umanitatea in diferite etape istorice.

Sa scapam de atitudinea de resemnare si de mentalitatea de saracie care ne-au tras in clasamentul cel mai de jos al tarilor Europei !

Nu ne convine aceasta imagine pentru ca stim ca NU ESTE REALA!

Intr-o tara bogata precum este ROMANIA (poate cea mai bogata din Europa), singura care are toate formele de relief, o natura diversificata si multiple bogatii ale solului si subsolului, este practic imposibil,ca tu, romane, sa nu fii prosper si sa nu te bucuri de minunata abundenta pe care Dumnezeu ti-a daruit-o!

De ce? Pentru ca DUMNEZEU IUBESTE ROMANIA! Vedem acesta iubire a Sa peste tot unde pasii ne poarta prin tara.

Romania este o TARA DE VIS, o tara DIVINA! Daca inversam literele din ROMANIA , nu intamplator iese propozitia: OM DIN RAI!

Pentru cei plecati care inca simt romaneste, dorul dupa raiul de aici este chinuitor.

Nu as parasi acest colt de rai pentru nimic in lume!

Aici imi sunt radacinile iar menirea mea tine de acest tinut si acest popor. Suntem un popor sacru, un popor crestin care la un moment dat a trecut printr-o rascruce.

Este timpul sa redevenim ceea ce suntem si anume copiii iubiti ai Tatalui Ceresc care traiesc in raiul creat de El, special pentru noi.

Sa ne recapatam constiinta prosperitatii! Intr-o tara bogata nu pot locui oameni saraci, decat daca ei se vad pe sine insisi in acest fel.

Nu poti impune unui om ce si cum sa gandeasca, ce si cum sa traiasca! Numai de el depinde SCHIMBAREA MAJORA pe care o poate face in CONSTIINTA SA.

Daca toti ne-am innoi mintea si  am schimba modul cum gandim, ne privim sau ne comportam, am schimba in mod radical destinul nostru ca popor.

Saracia sau abundenta este o STARE DE SPIRIT pe care o alegi deliberat.  De noi depinde ce alegem.

Saracia nu este numai una financiara ci o saracie a mintii care duce inevitabil la o saracire a Spiritului.

Dumnezeu este cu noi si e pro abundenta in viata noastra. Un om care evolueaza spiritual isi da seama ca doar el are oportunitatea de a alege in viata sa si nimeni altcineva.

Daca ne pastram constiinta bogatiei si pastram valorile materiale, culturale, moral-spirituale ale acestui popor, avem totul din belsug caci totul este al nostru.

Insa, noi  sa nu renuntam la aceste valori de buna voie si sa cedam altora din bogatiile noastre.

Bunastarea economica si financiara este rezultatul mentalitatii superioare a cetatenilor, a unui stil de viata sanatos si responsabil care ne priveste pe toti, fapt ce instaleaza tara in randul tarilor de top de pe intregul mapamond.

TOTUL DEPINDE NUMAI SI NUMAI DE CETATENI!

In loc sa ne consideram saraci, mai bine sa ne asumam responsabilitatea pentru eradicarea saraciei: invatandu-i pe saraci sa nu mai fie saraci intr-o tara bogata.

Asta inseamna mai multa EDUCATIE in ceea ce priveste LIBERTATEA SI ABUNDENTA FINANCIARA.

Schimbarea destinului tarii incepe cu schimbarea fiecarui individ in parte. Altfel, nu vom putea stopa mentalitatea generala.

Totul incepe MAI INTAI CU O ATITUDINE;  apoi, cu GANDURI SI ACTIUNI POZITIVE in DIRECTIA BUNASTARII PERSONALE.

Visul meu este sa nu mai fim un popor de resemnati ci un popor puternic, care se mobilizeaza si isi pune in aplicare inzestrarile si creativitatea sa dand tot ce are el mai bun pentru propria prosperitate.

Inchei cu un citat care sa ne puna putin pe ganduri:

Nimic nu-i poate opri pe oamenii cu atitudine pozitivă; nimic nu-i poate ajuta pe cei cu mentalitate greşită. ”Thomas Jefferson”

Asadar,  sa avem drept unic tel: sa scapam de mentalitatea gresita care ne-a dus spre esec si sa renastem ca popor din propria cenusa.

G.S.

www.eusuntdivin.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *