Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/wwweusd/public_html/wp-content/plugins/wordpress-firewall-2/wordpress-firewall-2.php on line 300

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/wwweusd/public_html/wp-content/plugins/wordpress-firewall-2/wordpress-firewall-2.php on line 300
Uneori platim mai mult pentru lucrurile care vin gratuit | EU SUNT DIVIN
Uneori platim mai mult pentru lucrurile care vin gratuit

Uneori platim mai mult pentru lucrurile care vin gratuit

mart. 05

Uneori platim mai mult pentru lucrurile care vin gratuit

Cat este de adevarat si de cele mai multe ori nu ne dam seama de acest MARE adevar.

Dar nici nu apreciem ceea ce Dumnezeu ne-a dat CU ADEVARAT gratis cand am venit in lumea aceasta: Insasi viata.

Ce ne-a dat gratis Dumnezeu si noi am stricat?

AERUL ! Este gratis, dar…este din ce in ce mai poluat.
Padurile care ar trebui sa asigure stratul de ozon, sunt defrisate, ca sa faca unii constructii mari, cat mai mari, cat egoul lor, sau sa vanda lemnul cat mai ieftin la straini, aproape pe nimic;

APA! Este gratis, dar…cum este ea? E tot mai murdara, toxica, pentru ca se deverseaza in rauri, fluvii, mari si oceane, produsi toxici, chimici, gunoaie, si alte substante daunatoare.
Cat din ea a ramas neinfestata? Nu se stie acest lucru, dar nici nu ne obosim sa o pastram curata oridecate ori avem ocazia si avem aceasta resursa nepretuita langa noi.
Si culmea ironiei! SUNTEM 70% APA! Oare ce fel de apa introducem in corpul nostru acum? Cat din apa pe care o bem este o apa vie, pura, de baut?

SOLUL! Si el este gratis, dar … cum este in zilele noastre? Cat din pamantul roditor, granarul Europei ,mai reprezinta el ACUM?
Cate la suta din el mai este cultivat asa cum se cuvine, fara poluare, fara infiltratii cu deseuri de tot felul care il degradeaza si il face nefertil?
Cati oare din agricultori mai respecta Pamantul si il trateaza cu bunatate si dragoste, recunoscatori fiind pentru hrana cea de toate zilele pentru ei si semenii lor?

ALIMENTELE! Cat dintre ele mai sunt cu adevarat nutritive? Cat la suta din hrana vegetala si animala a ramas netratata cu E-euri, pesticide, coloranti, aditivi, conservanti, hormoni, si tot felul de chestii din astea, si cat au mai ramas cu adevarat nutritive pentru om ?
Ele nu mai hranesc, doar imbolnavesc, iar supermarketurile abunda in astfel de alimente!
Si totusi, este foarte curios, ca lumea inca isi umple cosurile cu astfel de alimente in loc sa caute hrana curata, din piete, de la tarani, caci, surpriza, inca mai exista o sansa pentru noi ca mai exista bunicii care inca nu si-au stricat solul si mancarea cu buna stiinta.

ANIMALELE! Da si ele, ne-au fost date pentru protectie si ca sa nu ne simtim singuri atunci cand alti semeni de-ai nostri ne deceptioneaza.
Atat pisicile cat si cateii, caii, pasarile si alte animalute ne sunt date pentru a fi o incantare si o bucurie , parteneri de joaca si de ajutor , vesnic loiali si plini de afectiune pentru noi.
Dar ce am facut? I-am abandonat pe strazi si i-am lasat la voia intamplarii ca sa se inmulteasca “animalic” cum stiu ei, fara stapani, infometati si insetati, iar acum ne plangem ca multi dintre ei s-au salbaticit si s-au facut rai.
Ce masuri am luat noi, ca sa ii ocrotim si sa ii facem sa ne fie in continuare de ajutor si culmea, le spunem copiilor sa se fereasca de ei ( “fugi ca te papa cutu”) in loc sa ii invatam sa iubeasca animalele si sa aprecieze si sa respecte tot ce reprezinta creatia lui Dumnezeu.

-Las lista aceasta deschisa si va rog sa continuati cu alte lucruri pe care omul le-a stricat.

Este timpul sa ne intoarcem la NATURA si la adevarata creatie a lui Dumnezeu.

Ne-am stricat sanatatea cu buna stiinta. Platim acum pentru ca nu am cautat alternativele cele mai favorabile pentru viata noastra.
Incercam sa reparam intr-o zi ceea ce s-a stricat intr-o viata.
Si pentru aceasta trebuie sa platim pretul nesabuintei noastre.

Spunem ca sanatatea acum costa, dar la un moment dat a fost gratis.
Este o tendinta acum generalizata de a alerga dupa gratuitati, dupa tot ce se ofera gratis sau la cel mai mic pret.
Depinde si ce calitate, acum, vrei sa obtii.
Informeaza-te ! Si repara ce se mai poate repara!
O natiune este alcatuita din indivizi. Daca indivizii sunt sanatosi si integrii, respecta natura si intreaga creatie si natiunea va renaste.

Va indemn la schimbare si la trezirea constiintei.

G.S.

www.eusuntdivin.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *