Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/wwweusd/public_html/wp-content/plugins/wordpress-firewall-2/wordpress-firewall-2.php on line 300

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/wwweusd/public_html/wp-content/plugins/wordpress-firewall-2/wordpress-firewall-2.php on line 300

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/wwweusd/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack/modules/aioseop_opengraph.php on line 825
6 caracteristici ale oamenilor de succes | EU SUNT DIVIN
6 caracteristici ale oamenilor de succes

6 caracteristici ale oamenilor de succes

Feb 20
Apreciaza postarea si da mai departe...

6 caracteristici ale oamenilor de succes

Care este diferenta dintre cei care au succes financiar si cei care traiesc de la salariu la salariu? Nu este vorba doar despre norocul chior. Exista la mijloc cateva caracteristici care-i separa de restul turmei, pardon, al societatii, caracteristici care le ofera „betia” necesara depasirii mediocritatii si mentinerii primei pozitii.

1. Cumpatare.

Adica tendinta de a achizitiona bunuri si servicii cumpatat si folosirea ingenioasa a celor deja detinute pentru a atinge un obiectiv pe termen lung. Bogatii stiu ca a investi in „imagine” nu este o investitie desteapta. Nu traiesc dincolo de ceea ce-si permit si nu au nevoie de bunuri materiale pentru a se afisa cu valoarea lor.

Este prosteste sa vrei sa tii pasul cu o oarecare vedeta. Va fi intodeauna cineva mai bogat ca tine. Banii din banca pot face investitiile mai aproape de realizabil.

2. Optimismul.

Cand te plangi constant sau iti spui ca nu meriti sa fii bogats au sa ai succes, te inchizi in fata oportunitatii si atragi si m ai multa negativitate in viata ta. Bogatii stiu ca a fi pozitiv te ajuta sa solutionezi mai eficient problemele, fara a fi distras de inevitabile bariere. Mai multi bani nu inseamna mai multa fericire, dar a fi o eprsoana fericita te ajuta mereu sa te emntii pe drumul spre succes.

3. Consecventa.

Bogatii sunt in  masura sa accepte esecul ca parte a succesului si multi imbratiseaza esecul ca pe lectii care ii imping inspre varf. Poti ajunge la Evrica dupa ce toti ceilalti au renuntat sa mai incerce. Thomas Edison spunea „Nu am esuat, am dat doar peste 10.000 de moduri care nu functioneaza”.

4. Conexiunile sociale.

Bogatii au relatii. Sunt pentru socializare, pentru ca sunt constienti ca niciodata nu stii cine iti va schimba viata.

Este important sa-ti faci timp pentru oameni si sa le faci favoruri, pentru a construi o retea care te poate ajuta, acum sau intr-o zi, in cariera ta. In  plus, daca-ti petreci timpul cu alti oameni de succes, ramai motivat si gasesti surse de inspiratie.

5. Pasiunea.

Pasiunea este acel lucru pe care bogatii il detin si care ii face sa creada ca imposibilul este posibil. Este motorul a ceea ce-i face ce-i mai buni in domeniul lor si, prin urmare, bogati. Cand nu iubesti ceea ce faci, nu vei fi la fel de bun in performarea activitatii si plata va reflecta acest lucru.

6. Intuitie.

Bogatul isi asculta instinctul cand vine vorba de luarea deciziilor. In loc de a rationaliza lucruri, daca ceva pare bun, ei se arunca asupra lui. Chiar daca toata lumea le spune ca nu merge, oamenii de succes isi urmeaza intuitiile. Ceea ce merge mana in mana cu a fi neinfricat si a nu te indoi de tine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *