Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/wwweusd/public_html/wp-content/plugins/wordpress-firewall-2/wordpress-firewall-2.php on line 300

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/wwweusd/public_html/wp-content/plugins/wordpress-firewall-2/wordpress-firewall-2.php on line 300

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/wwweusd/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack/modules/aioseop_opengraph.php on line 825
A fi om -o grea incercare? | EU SUNT DIVIN
A fi om – o grea incercare?

A fi om – o grea incercare?

Jul 31
Apreciaza postarea si da mai departe...

A fi om-o grea incercare? Suntem cu totii fiinte umane.

Viata noastra este asa cum este.

Cu bune si cu rele; momente vesele si triste; suisuri si coborasuri; ispite si incercari; alegeri inspirate vs.alegeri mai putin inspirate; relatii care ne implinesc sau care doar ne aduc suferinta; entuziasm si slabiciune; frica si iubire; munca imbucuratoare sau care ne imbolnaveste sufletul; si multe altele.

Asa este Viata! Mereu intre  extreme.Viata nu stagneaza.

Ea este intr-o continua miscare si transformare.

Important pentru noi este sa ne dorim aceasta transformare, dar o transformare interioara. Cu cat ne transformam in interiorul nostru, cu atat mai mult se vor transforma lucrurile, oamenii si situatiile din exteriorul nostru.

Intotdeauna trebuie sa existe un echilibru intre fortele binelui si fortele raului.

Toti avem in noi o parte buna si una mai intunecata. Ca sa putem sa accedem si sa revelam partea cea buna din noi, ne trebuie ani de zile de framantari, zbateri interioare , raspunsuri la intrebari existentiale  si despre noi insine.

Raul a existat, exista si va exista atata timp cat oamenii alimenteaza partea intunecata din ei insisi si nu pe cea buna, adevarata, conform cu natura lor divina.

Noi, suntem la fel  ca structura fizica ;  avem un unic Creator, dar suntem totusi diferiti: avem meniri diferite, situatii si povesti de viata diferite. Evoluam fiecare in felul propriu.

Evolutia este necesara pentru ca sa invingem partea intunecata din noi. Evoluam, pentru ca sa ajungem la adevarata esenta a sufletului : Iubirea! Iubirea divina, nu cea lumeasca .

Iubirea Creatorului pentru Creatia lui. Pentru ca toti suntem intr-un proces de evolutie mai mult sau mai putin constient, este bine sa ne ajutam unii pe  ceilalti pe drumul acestea evolutiv al nostru, care este foarte anevoios.

Doresc sa scriu o carte cu studii de caz si exemple despre cum sa evoluam pe cale, evident fiecare in felul sau personal. Daca doriti sa faceti marturii de felul cum v-ati autodescoperit pe dvs.insiva sau daca aveti ispite si incercari pe calea evolutiei personale pentru care nu gasiti rezolvare, va rog sa le relatati succint pentru a gasi impreuna solutiile la problemele pe care le traversati acum.

Va rog sa postati la sectiunea de comentarii marturia dvs. ( cat mai concis si la obiect) sau problema cu care  va confruntati si de care credeti ca va este imposibil sa aveti scapare. Asta ma ajuta, pe mine, sa vad in mare, cam care sunt situatiile cele mai dificile care ne impiedica sa inaintam pe calea evolutiei spirituale.

Gabriela Stochian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *