Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/wwweusd/public_html/wp-content/plugins/wordpress-firewall-2/wordpress-firewall-2.php on line 300

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/wwweusd/public_html/wp-content/plugins/wordpress-firewall-2/wordpress-firewall-2.php on line 300

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/wwweusd/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack/modules/aioseop_opengraph.php on line 825
Atitudinea fata de hrana | EU SUNT DIVIN
Atitudinea fata de hrana

Atitudinea fata de hrana

Apr 04
Apreciaza postarea si da mai departe...

Cand vine vorba de mancare, atitudinea cea mai potrivita este echilibru.

Hrana este combustibilul corpului, de  aceea este important cat mancam, ce ii place corpului sa manance,astfel incat corpul sa nu simta lipsa hranei.

Cel mai bun lucru e sa nu ne gandim mai mult decat strictul necesar la mancare,  sa stim sa alegem mereu calea de mijloc, fara sa ne rasfatam cu nimic, dar nici sa ne privam cu nimic.

Nu ar trebui sa permitem hranei sa ne invadeze mintea si sa ramana acolo.

Nu trebui sa mancam nici prea mult, nici prea putin; ganditi-va ca hrana ne-a fost data pentru buna functionare a corpului si poate fi oferita Divinitatii din noi drept ofranda ori de cate ori mancam.

Daca mancam prea mult ne ingreunam corpul si il fortam sa ramana asa; iar daca nu mancam ne pierdem puterile si devenim nervosi-de aceea trebuie sa gasim armonia autentica, un echlibru adevarat  intre nevoile trupului si cantitatea de hrana.

Corpul e sclavul mintii si a vitalului; aproape niciodata nu are libertatea  de a-si alege cantitatea de hrana pe care si-o doreste, sau calitatea ei.

De aceea si ajunge de multe ori la suferinta si boala in timpul existentei lui fizica.

Cel mai bun lucru e sa nu ne gandim la mancare , ci sa ne reglam viata astfel incat sa nu ne mai gandim la ea.

Daca te hranesti corect la ore fixe si in cantitati rezonabile nu aveti de ce sa va mai ganditi in restul timpului la ce anume va trebui sa mancati.

E important sa nu mananci prea mult, pentru ca in cazul acesta, o sa te gandeti numai la digestie.

G.S.

www.eusuntdivin.ro

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *