Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/wwweusd/public_html/wp-content/plugins/wordpress-firewall-2/wordpress-firewall-2.php on line 300

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/wwweusd/public_html/wp-content/plugins/wordpress-firewall-2/wordpress-firewall-2.php on line 300

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/wwweusd/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack/modules/aioseop_opengraph.php on line 825
Avem mentalitate de invingatori sau de invinsi? Aceasta-i intrebarea! | EU SUNT DIVIN
Avem mentalitate de invingatori sau de invinsi? Aceasta-i intrebarea!

Avem mentalitate de invingatori sau de invinsi? Aceasta-i intrebarea!

Nov 21
Apreciaza postarea si da mai departe...

Avem mentalitate de invingatori sau de invinsi? Aceasta-i intrebarea!

De ce este necesar sa raspundem la aceasta intrebare?

Pentru ca tocmai a avut loc o dezbatere de acest fel pe postul Antena 3 cu ocazia meciului retur a nationalei de fotbal a Romaniei cu Grecia, meci care dupa cum stiti, s-a finalizat cu un fiasco, o rusine nationala. Nu sunt doar ei vinovati, ci toti suntem vinovati de acest esec.

Acest rezultat nu arata doar nivelul de pregatire al nationalei Romaniei si incapacitatea antrenorului ei de a fi un lider adevarat pentru jucatorii sai, ci arata si starea de fapt in care se afla societatea romana, intr-o vesnica adormire , letargie, in care nu ne gasim sensul noi ca natie si care de mai bine de 20 si ceva de ani dupa revolutie ne-am pierdut stima de sine.

Poate ca in acest ceas al adevarului trebuie sa recunoastem deschis ca da, ne-am pierdut stima de sine ca popor ( asta se vede atat in politica, in societate, economie, sport, cultura, orice ) in relatia noi cu noi si noi cu altii ( altii reprezentand toti cei din exteriorul nostru, cetateni romani sau din strainatate).

De aceea trebuie grabnic de reparat aceasta situatie.

Poporul roman nu a fost asa. Din totdeauna a fost motivat sa lupte si sa-si apere existenta pe acest pamant si nu a contat ca suntem o natiune mica comparativ cu alte natiuni agresoare mult mai mari , asa cum se reflecta in istorie.

Daca am avea curiozitatea intr-o zi sa numaram cat de multe personalitati de nationalitate romana exista care au schimbat nu in bine,  ci in excelent destinul  si reputatia tarii atat in plan local cat si international si cat de multi au influentat lumea, am ofta usurati, ca nu suntem la coada natiunilor asa cum niste forte oculte odioase incearca sa ne faca sa credem si sa ne destabilizeze de la mersul nostru inainte spre progres, si ne-am recapata stima de sine pierduta si am ajunge inapoi la aceea mentalitate de invingatori pe care am avut-o dintotdeauna de cand existam noi pe acest pamant.

Nu de alta, dar asa cum arata ultimele descoperiri arheologice, traco dacii au fost  printre cele mai vechi popoare si au avut cele mai dezvoltate culturi care au existat vreodata.

Am face bine sa citim si sa reconstituim lucrurile bune pe care le -a avut si inca le  mai are natiunea aceasta si atunci nu am mai accepta sa ni se mai puna eticheta de looseri ai Europei si ai tuturor.

Intr-un fel esecul echipei nationale este benefic pentru trezirea spirituala a poporului si a reprezentantilor ei ( politicienii si cei din forurile superioare din toate verigile statului) dar in speranta ca este ultimul de acest fel iar in urma lui, noi ne-am invatat pe deplin lectia.

Este cazul ca fiecare din noi, in mod individual sa lucreze cu el insusi, sa se automotiveze ( slava Domnului exista atata informatie motivationala la dispozitie, atat in librarii cat si pe internet, chiar gratuit) si sa se vada in lumina cea mai favorabila pentru ca in fiecare exista ferecate capabilitati si potentialuri de care inca nu suntem cu adevarat constienti ca sa le scoatem si sa le aratam lumii, in afara noastra.

Daca fiecare am face aceasta, la nivel de individ, am schimba radical perceptia asupra tarii, pentru ca mai intai am schimbat perceptia fata de noi insine caci ne-am autoeducat, autoperfectionat si am invins umbra din noi care ne-a tinut in adormire ani de zile.

Va sugerez sa dati mai departe acest mesaj pentru ca tot mai multi prieteni de-ai vostri sa constientizeze ca de noi depinde ca SCHIMBAREA dintr-o societate de invinsi sa devina o societate de invingatori.

www.eusuntdivin.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *