Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/wwweusd/public_html/wp-content/plugins/wordpress-firewall-2/wordpress-firewall-2.php on line 300

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/wwweusd/public_html/wp-content/plugins/wordpress-firewall-2/wordpress-firewall-2.php on line 300

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/wwweusd/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack/modules/aioseop_opengraph.php on line 825
Ca sa dispara intunericul, aprinde lumina | EU SUNT DIVIN
Ca sa dispara intunericul, aprinde lumina

Ca sa dispara intunericul, aprinde lumina

May 16
Apreciaza postarea si da mai departe...

Trăim vremuri în care lupta dintre Rău și Bine, dintre Întuneric și Lumină, Adevăr și Minciună, pare că a ajuns la apogeu.

Suntem năuciți de ce se întâmplă în lumea întreagă și la noi în țară, iar cei mai pesimiști dintre noi consideră că Răul sau Întunericul nu dispare, dimpotrivă, se întețește tot mai mult, iar viața noastră devine tot mai cumplită.

Potrivit pesimismului celor mulți, tot ce rămâne de făcut e să fim în continuare doar simpli spectatori ai bătăliilor care se derulează în jur și să sunăm pentru ajutor, la 112, metaforic vorbind, ca să ne ajute Providența.

În aceste condiții, așteptăm înfricoșați, îngrijorați și extenuați ca Ochiul atent al Tatălui Ceresc Atoatevăzător să vadă prin ce trecem, iar Mâna lui Divină să ne ocrotească.

Dintoteauna, noi umanii, am căutat “Lumina” și ne-am temut de “Întuneric”, chiar la propriu.

Am purtat nesfârșite bătălii interioare, dar și în exteriorul nostru, cu ceea ne noi numim “Rău” sau “Întuneric”.

Potrivit religiei, noi suntem niște păcătoși, care am fost “izgoniți din Rai” pentru faptele noastre, purtând în noi vina de a fi fiii risipitori ai Tatălui Suprem, așteptând timpul ca El să se milostivească de noi, să ne ierte și să ne permită reîntorcerea în Paradisul Pierdut, de mult uitat.

Pentru a reuși “să fim pe plac” Divinității, ne-am purtat necruțător cu corpul nostru, aducându-l în prag de foamete și sete, am rostit nenumărate rugăciuni, am făcut mătănii și multe altele, ca să tăiem răul de la rădăcină,

ca “să satisfacem dorința unui Dumnezeu necruțător, judecător, aspru, capricios, mânios, masculin” șamd.

Deși spunem că Dumnezeu e bun și milostiv și că are Iubire Necondiționată, totuși proiectăm asupra Lui imaginea unui Dumnezeu neîndurător, care pedepsește pe cel care a păcătuit, respectăm canoanele unei religii dogmatice și continuăm să ne vedem în continuare păcătoși, vinovați și rușinați pentru vina de a fi umani aflați pe o planetă în care totul funcționează pe principii duale.

Sincer, această poveste inventată de o minoritate de oameni care a avut interesul să conducă și să manipuleze o majoritate pentru satisfacerea intereselor proprii de expansiune, înavuțire, putere, NU MAI ȚINE.

Aceștia au avut în vedere faptul că noi oamenii, atunci când ne naștem și coborâm în materia densă, uităm cine suntem cu adevărat.

De aceea, ne spun povești de genul celor de mai sus și altele și mai și, în detalii cât mai înfricoșătoare, ca să ne supună și să ne înfricoșeze ca să ajungem să nu ne mai folosim abilitățile și potențialele lăuntrice cu care am venit la întrupare.

Mi-e rușine că, în urmă cu foarte mulți ani, m-am lăsat convinsă într-un fel de aceste teorii și practici false, însă, niciodată, în străfundul ființei mele, nu am crezut în ele și nimeni nu a putut să facă din mine o persoană mistică, religioasă, care să nu își pună nici un fel de întrebări, care să nu cerceteze și să funcționeze pe pilot automat.

NU NU NU! Nici vorbă! Niciodată! Avem acum la dispoziție informații, avem minte, suflet, avem intuiția de partea noastră, care este vocea originală a lui Dumnezeu și care ne îndrumă, avem Scânteia Divină, care este înlăuntrul nostru, Dumnezeu în Noi, nu în afara noastră.

De fapt, este pretuntindeni, dar și în interiorul meu. Doar să punem cap la cap toate lucrurile și ne dăm seama de toată această mistificare.

Ideea principală este că identificarea cu densitatea materiei înseamnă durere, înseamnă frică.

Credem că suntem separați de restul lumii și de aici vine logica umană “de a face pe plac lumii”, “de a fi în rândul lumii”.

Sau, această logică umană mai presupune că am greșit, că am făcut ceva rău, dacă nu mă ridic la standardele impuse în această lume.

Pur și simplu, am uitat faptul că suntem aici pentru că ne-am asumat să trăim experiențe pe această Planetă.

Dumnezeu nu este undeva în ceruri, imposibil de atins și nu e nimic scindat așa cum cred mulți dintre noi.

Pe Pământ suntem în Dualitate. Traim în Dualitate pură. Aici, frica de Dumnezeu este o frică primordială.

Apoi vine frica de moarte și de necunoscut. Urmează și alte frici, cum ar fi frica de alți oameni, de calamitățile naturii, etc.

Dar nimeni nu este conștient de frica de “partea întunecată din noi”.

“Întunericul sau Răul”, nu este decât ceea ce respingem din noi înșine, este ceea ce negăm, ceea ce aruncăm în adâncurile noastre, traume, suferințe emoționale și le lăsăm nevindecate, ceea ce refuzăm să acceptăm că face parte din noi înșine.

Mai mult ca oricând, este timpul să privim în interiorul nostru, să ne iertăm pe noi, să ne vindecăm traumele și să ne purificăm de toată negativitatea, de tot răul sau  de întunericul din noi.

Să mergem în interior. Să deslușim mecanismul acesta al luminii și al întunericului interior.

Noi suntem creatorii absoluți ai propriilor noastre experiențe, oricum ar fi ele.

Întunericul interior se transformă în realitate, așa cum și lumina se transformă în realitate.

Depinde ce parte prevalează în tine. Întunericul nu este decât parte refuzată, respinsă, ascunsă din tine. Dacă o accepți și o integrezi, scapi de ea. Doar să vrei să lucrezi cu “demonii tăi”.

Revenind acum la Întuneric și Lumină, pot spune că a lupta cu întunericul nu face decât să energizeze și mai tare această parte din tine.

Dacă lucrezi cu tine, poți vedea nivelurile tale de întuneric și de unde provin. Este momentul vindecării și eliberării tale interioare de cele mai iluzorii frici ale tale.

Dacă nu vei lucra să rezolvi partea întunecată din tine, vei rămâne cu același sistem de referință și în tine va continua să se dea un nesfârșit război interior.

Nu putem fugi de noi înșine la infinit. Ceea ce a fost îngropat în noi se va întoarce mereu la suprafață pentru a fi eliberat acel aspect.

Diavolul nu este decât acel aspect  al nostru, care este respinsă, negată. Ea nu vrea altceva decât să fie privită în față și eliberată.

Războiul interior nu poate duce altundeva, decât la nebunie. Adevărata lumină nu este decât înțelegerea profundă a adevăratei arhitecturi interioare a ființei noastre.

La exterior, trebuie să încetăm să ne mai luptăm cu întunericul. Lupta cu Întunericul nu generează mai multă lumină.

Suntem oameni și majoritatea dintre noi considerăm că trebuie să ne luptăm cu Întunericul.

Nu are nici un sens. Negativitatea provine de la oameni și fiecare în parte poate să își rezolve această problemă.

Lumina este energie activă, iar întunericul este o energie pasivă. Asta înseamnă că atunci când este întuneric într-o încăpere și aprinzi Lumina, Întunericul dispare.

Atunci când Lumina este adâncă în tine, Întunericul nu are nici o șansă să pătrundă. Reușește, doar când Lumina este absentă. De fapt, Întunericul asta este: absența Luminii.

Îmbucurător este faptul că tot mai mulți oameni își cresc nivelul de conștiință, de conștiență.

De milenii, am trăit în Vechea Energie, dar acum, răzbate Noua Energie, din ce în ce mai mult, pe principii noi și trecem dinspre Dualitate spre Unime.

Acesta este procesul. Mulți își spun că nu în lumea asta veche vor să trăiască.

Vestea bună este că schimbarea va avea loc, datorită creșterii nivelului de conștiință al umanilor, lucru ce nu îl vei afla din mass media.

Trebuie să treci prin viață, fără frică și îngrijorare. Schimbări puternice vor fi, în tot acest proces de trecere de la Vechea spre Noua Energie, spre noua conștiință și conștiență.

Controlul maselor, lăcomia unora, trebuie să înceteze.

După mii de ani de trai în Întuneric, mulți au renunțat să mai vadă luminița de la capătul tunelului.

Însă, au rămas în întuneric, pentru că nu au schimbat nimic la ei.

Cu cât numărul celor care nu au schimbat nimic rămâne în creștere, trecerea deplină către Lumină și Noua Energie, este din ce în ce mai greoaie.

Credeți din toată inima că Binele va învinge și că voi sunteți parte din acest Bine și îl creați.

Transformați-vă în interior și schimbați obiceiurile rele în obiceiuri bune. Alegeți doar ce este bine pentru voi, alți oameni și mediul înconjurător.

Rămâneți încrezători că în viitor lucrurile se vor schimba în bine. FĂRĂ ȘTIRI, FĂRĂ MEDIA.

Selectați canalele media CU GRIJA. Nu ascultați informațiile care instigă la rău și la dezbinare. Cercetați totul și nu vă lăsați înșelați și amenințați.

EVITAȚI DRAMA, care este apanajul Întunericului și Energiei Vechi. Găsiți BUCURIA în viața voastră, în lucrurile mici sau mai mari.

G.S.

www.eusuntdivin.ro

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *