Cartea Intelege Viata si Fii Fericit!

 

Cuprins Carte/ ÎNŢELEGE VIAŢA ŞI FII FERICIT/PREFAŢA AUTORULUI/CONCLUZIILE AUTOAREI

 

CopertaDubla-682

 

„Prin aceasta carte mi-am propus sa ne redescoperim pe noi insine si sa ne bucuram de viata cu toate componentele sale: spirituala, fizica (sanatate), relationala, de prosperitate.”

 

Bun venit pe pagina dedicata cartii „Intelege Viata si Fii pozagabiFericit!”

Sunt Gabriela Stochian!

M-am nascut in Bucuresti, România, la 24 august 1967. Sunt absolventa a facultatii de Finante-Contabilitate si a unui master la Facultatea de Administrarea Afacerilor, cu predare in limba romana si engleza, ambele in cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti.

In anul 2012, am absolvit si Facultatea de Psihologie din cadrul Universitatii Titu Maiorescu din Bucuresti.

De asemenea, am frecventat o multitudine de cursuri si seminarii in domeniul spiritual, in domeniul dezvoltarii personale si al sanatatii, ultimul curs fiind finalizat prin obtinerea unui certificat de tehnician nutritionist.

Sunt o persoana autodidacta, cu abilitati multiple si inclinata spre invatare continua, in descoperirea adevaratelor valori ale vietii si a naturii profunde a fiintei umane; dar, cel mai important lucru nu este cine sunt eu si ce am facut ci…

 

Ce Iti Pot Oferi Pentru A-Ti Intelege Viata si Pentru A Fii Fericit!

 

 Anume: un indrumar in intelegerea si alegerea unui mod de a trai propria viata, printr-un cumul de invataturi si cunostinte dobandite de-a lungul timpului, menite sa elucideze o parte din framantarile tale interioare.

 

De Ce Este Importanta Pentru Tine Aceasta Carte!

 

Si eu asemeni tie mi-am pus intrebari existentiale ca orice om obisnuit, dornic sa isi cunoasca rostul scurtei sale existente pe aceasta planeta frumoasa. Mi-am dat seama ca rolul zbaterilor noastre in aceasta lume este sa ne conduca spre iluminare.

Desi ne comportam ca si cand “am trai vesnic”, din cand in cand, trebuie sa coboram in realitate, sa realizam ca viata este scurta si ca trebuie sa ne redefinim prioritatile. 

Acestea nu ar trebui să fie, casa, masina, alte posesii, cumparaturile de orice fel, serviciul samd.

Prioritatea noastra principala trebuie sa fie insasi VIATA cu multiplele ei aspecte. 

Ca sa ne bucuram de ea, este necesar ca mai intai sa o intelegem si apoi sa ne dam silinta de a o trai cat mai bine si frumos.

Viata este o calatorie care are un inceput si un final de destinatie, iar intre ele, parcursul nostru bazat pe liberul arbitru.

Este un mare har in a sti cum sa traim acest parcurs. Depinde de propria noastra viziune si intelepciune acumulata.

Daca doresti sa afli mai mult despre tine si viata in general, insoteste-ma pe tot parcursul calatoriei exprimata in cartea „INTELEGE VIATA SI FII FERICIT”.

 P.S.www.facebook.com/intelege viata si fii fericit!/fragmente din carte 

Uite Ce Sa Faci Mai Departe!

 

Pentru a comanda cartea sunt cinci modalitati:

 

                                                 

1.COMANDA ONLINE de pe sitIntelegeViataSiFiiFericit-Oficiala-3D-200e-ul Editurii Adevar Divin: www.divin.ro – CLICK AICI

2.Personal de la autor,  fara transport,  la pretul de 25 lei pentru cei din Bucuresti.

3.Prin ramburs, 25 de lei; transportul se suporta de destinatar

Nou! Comandă online cartea direct de pe eusuntdivin.ro!

Marturii de la cititori:

Buna,
Azi noapte, am citit „pe nerasuflate” primul capitol din cartea ta…Stii, eu „vazusem”  imaginea de pe coperta si simtisem chintesenta  ei cu 10 luni in urma, la introducerea mea in cercul Bruno. In ultimul an am avut o multime de trairi si revelatii…CARTEA TA este una dintre aceste revelatii.
 
Si eu, ca multi altii probabil, ajunsa la o rascruce de unde nimeni nu ma mai putea ajuta, am realizat ca PUTEREA se afla numai in noi. M-am zbatut mult …Si m-am rugat sa fiu calauzita… Atunci ”mi s-a soptit in gand”: „ – CITESTE!” …Apoi am inceput sa fiu ghidata, pas cu pas, prin intamplari si prin carti…si am aflat mereu raspunsuri „la tot ce ma ardea”…
 
Cum spuneam, percep aceasta carte ca pe o revelatie, sinteza tuturor adevarurilor aflate pana acum… Un rezumat foarte bine venit al cartilor lui Eckhart Tolle, N.D. Walsch, Jose Silva s.a.
Toate raspunsurile la problemele omenesti adunate in cateva randuri incarcate de substanta pentru ca…TOATE DRUMURILE DUC CATRE DUMNEZEUL DIN NOI iar cheia este IUBIREA neconditionata.
Imi place ca ai structurat cartea foarte inteligent, ca ai argumentat cu citate din Biblie, ca ai expus LEGILE UNIVERSULUI – legi care, dupa parerea mea, ar trebui studiate, de la inceputurile formarii noastre, in toate scolile. Deasemenea, imi propusesem sa mai aflu cate ceva si despre ingeri si iata ca si aceasta dorinta mi s-a implinit aici.
MULTUMESC! Cartea ta este o bucurie si felicitari pentru curajul de a-ti impartasi viziunea!
Mai am de citit (dar mai ales de…”muncit”)…
Liliana Godeanu-Bucuresti

Sursa Facebook:

 Minunata carte.. numai din ce am ascultat am inteles cat de minunata este…felicitari si mult succes.!! Iulia Iulia

Mă bucur că te-am cunoscut Gabriela! Am început să citesc cartea ta și sunt convinsă că aveam nevoie de ea! Felicitări! Mult succes în continuare! Mirela- Simona

Cuvintele tale sunt pline de farmec si in acelasi timp ,pline de intelepciune. Bine ai spus : ”Am uitat să trăim viaţa în felul în care Creatorul a conceput-o pentru noi.

Am uitat cine suntem de fapt, de unde venim şi încotro ne îndreptăm.” Dumnezeu sa ne faca constienti unde ne indreptam dupa aceasta viata ! Daniela Buliga

Inca nu am apucat sa citesc aceasta carte, insa sunt nerabdatoare.Spun acest lucru, intrucatdin referintele pe care le am despre aceasta carte, consider ca merita studiata.Felicitari autoarei! Mioara Mincu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *