Ce diferenta intre 2019 si 2020! Nu mi-as fi putut imagina vreodata!

Ce diferenta intre 2019 si 2020! Nu mi-as fi putut imagina vreodata!

Jul 12
Apreciaza postarea si da mai departe...

Când scriu acest articol suntem deja în 12 iulie 2020! La data aceasta e pe cale să se aprobe de către politicienii actualului sistem o lege de îngrădire totală a drepturilor şi libertăţilor cetăţeanului, cum n-a mai fost vreodată.

Este vorba de proiectul de lege privind carantinarea abuzivă a persoanelor “suspecte” de orice agent patogen (nu se indică precis ce anume, poate fi orice).

Orice om care are o boală, o răceală, o suferinţă, orice, de fapt, potrivit legii, va fi privit ca o persoană suspectă, care ar urma să fie izolat nu se ştie cât timp, despărţit de familie, de copii şi de propriile bunuri.

Se propune spre aprobare o lege neclară, inexactă, care lasă loc de interpretări după bunul plac al autorităţilor, medicilor, instituţiilor, etc.

Nu există o definire clară a persoanelor care sunt vizate, astfel că, întrucât totul este ambiguu, într-un mod intenţionat, se poate vorbi despre o dictatură medicală.

Pedeapsa pentru “nerespectarea” acestei legi stupide, nu ar fi numai izolarea, ci şi aplicarea unor “tratamente” împotriva voinţei persoanelor, pentru un diagnostic impus cu forţa, imprevizibil şi obscur.

Nu intru în detalii, s-au scris deja foarte multe despre această potenţială lege, eu doresc doar să scot în evidenţă cât de gravă este situaţia în care ne aflăm şi cât de rezistenţi sunt unii oameni la schimbare.

De când a apărut acest Covid 19, oamenii aproape că s-au obişnuit cu mască, cu mănuşi de plastic pe mâini, cu dezinfectatul clanţelor, meselor, aparaturii, mâinilor până îşi fac bube, s-au obişnuit deja cu insistenţa reclamelor promovate pentru cumpărarea măştilor, produselor de igienă, termoscannerelor, altele, de către mass media, guvernul sau preşedinţia, dar şi în ceea ce priveşte îngroşarea numărului “înfectaţilor” de la o zi la alta, fără o bază şi o justificare reală din partea autorităţilor, fiind “suficiente” doar alertele lor zilnice şi strigătele prin intermediul megafoanelor, internetului, mass media, reţelelor de socializare, etc.

Ce e mai rău este faptul că oamenii au mers pe principul că mass media, guvernanţii şi preşedintele le vor binele şi că aceştia nu ar putea să mintă propriul popor.

Oamenii s-au obişnuit să nu verifice nimic, să ia orice ştire ca fiind bună, să nu citească şi alte surse, ori să cunoască şi alte puncte de vedere şi apoi, cu imparţialitate, să adune piesele de puzzle şi să vadă viziunea de ansamblu.

Pentru că nu îşi folosesc gândirea, mulţi nu pot să-şi răspundă lor înşişi cât e adevăr şi cât ficţiune, când şi în ce condiţii este virus, nu identifică când autorităţile se bâlbâie şi nu-i prind pe aceştia cu minciuna şi cu exagerările legate de corona virus.

Unii ajung atât de habotnici şi fundamentalişti în părerile lor legate de acest COVID, încât ar fi în stare să meargă până în pânzele albe, dar nu pentru că au cercetat ei, pe propria piele sau a celor apropiaţi adevărul, ci pentru a susţine o cauză sau un neadevăr care nu este al lor.

Aceştia de mai sus sunt oameni cu care nu te poţi înţelege, îi întâlneşti la orice pas şi dacă îi întrebi de unde ştiu, îţi spun că ştiu de la televizor (deşi pe timpuri era o zicală “cu televizorul s-a minţit poporul”), sau au interesele lor personale pentru care cred asta şi nu doresc să accepte şi altă realitate.

Din nefericire, pe mine personal, astfel de capsomani, fără o gândire critică şi liberă, fără argumente verosimile, mă obosesc şi încerc să îi evit şi să nu îi mai accept în preajma mea, deoarece constituie o sursă mare de stres, de anxietate şi nu poţi merge alături de oameni cu care ai divergenţe de opinii, chiar dacă uneori, par să fie, cât de cât apropiaţi.

Sau, eventual, îi laşi cu ale lor şi îţi păstrezi ideologia şi discernământul propriu, fără să îl expui şi altora dacă nu este neapărat nevoie.

E timpul să ne alegem anturaje, adică oameni asemănători, care tind spre progres, nicidecum oameni care nu schimbă nimic la ei şi merg spre regres.

Un virusolog adevărat, profesionist, ţi-ar spune că acum, când se pregătesc guvernanţii să instituie din nou starea de urgenţă, când suntem în luna iulie şi sunt peste 30 de grade afară, nici un virus nu rezistă la căldura soarelui, mai ales la temperaturile ridicate pe care le avem acum.

Atunci, poate vă întrebaţi, de ce sunt toate aceste exagerări, de ce această manipulare a maselor?

Fiecare are un cap pe umăr, o minte, un creier şi poate să-şi dea răspunsul dacă doreşte.

Dacă nu doreşte să afle răspunsul, atunci execută în continuare nişte ordine pe care nu le înţelege, îşi trăieşte viaţa ca un robot, pe pilot automat şi devine din ce în ce mai nefericit, depresiv, anxios, bolnav şi îi invidiază pe alţii, pentru că el nu înţelege că îşi construieşte soarta cu deciziile sau indeciziile lui.

Acesta este dominat de frică şi ar face orice să supravieţuiască în această lume nebună, chiar dacă ar fi să se compromită şi să renunţe benevol la libertăţile si drepturile sale, pe care de cele mai multe ori, nici nu le cunoaşte şi nici nu este interesat să le cunoască.

Foarte puţini au citit Legea Fundamentală, Constituţia şi foarte puţini ştiu că această lege este a cetăţeanului.

Frica celor mulţi este o hrană pentru entităţile negative, prin care se alimentează tot răul şi se propagă toată ura între oameni, între popoare, naţiuni, generaţii, etc.

Curajul este apanajul progresului şi foarte puţini sunt cei care au demnitate, curaj şi luptă pentru drepturile lor.

Eu cred că avem mulţi oameni deştepţi în ţară care îşi cunosc drepturile şi nu se vor lăsa oprimaţi şi intimidaţi de actuala clasă politică.

Tot astăzi, se presupune că oamenii se trezesc şi protestează în faţa guvernului pentru neîngrădirea drepturilor şi libertăţilor lor. Ar mai fi 5 ore până la începerea acestui protest.

2019 a fost pentru mine un an frumos, poate cel mai frumos, liniştit şi prosper an pe care l-am avut vreodată. Acum îmi dau seama, că a fost anul care însemna liniştea dinaintea furtunii.

În plan personal a fost un an aproape perfect, deşi în plan politic sau social pentru ţara noastră, în ultimii 30 de ani, nici un an nu a fost de bun augur.

Cu siguranţă, nu a fost vreun an bun pentru ţară în ultimii 30 de ani de la revoluţia din 1989, dar în nici un caz, niciunul atât de rău precum începutul, mijlocul şi mai mult ca sigur şi sfârşitul de an 2020.

Acest an 2020 deja se delimitează de toţi ceilalţi ani, ca fiind cel mai greu, haotic, dezolant şi în prăbuşire, în ultimii 30 de ani.

Anul 2020 este un an care aduce cu sine o pleiadă de mari schimbari, deloc uşoare şi ne scoate din zona de confort.

Este timpul să fim conştienţi că nu vom mai trăi la fel ca în ceilalţi ani şi acest fapt nu ar trebui să îngrijoreze pe nimeni, ci dimpotrivă, ar trebui ca fiecare să se înarmeze cu credinţă, încredere şi curaj, pentru întâmpinarea vremurilor care vor veni.

Noi oamenii, nu trebuie să ne “consolăm” în continuare cu ideea că, nu mai e nimic de făcut şi să stăm resemnaţi, fără să facem nimic, că acelaşi lucru este.

Acest mod dezolant de a gândi, ne-a adus în acest haos şi avem acum perspectiva în faţa ochilor de a asista la “propria distrugere” din toate punctele de vedere.

Cei mai mulţi au făcut compromisuri pentru un loc călduţ, la un job, într-o funcţie, ca să acceadă mai sus în ierarhie şi uite aşa, la un moment dat, a trebuit să se mulţumească cu ce li se oferă, nu au mai avut cum să riposteze, pentru că altfel, şi-ar fi compromis definitiv viaţa, jobul şi cariera, etc.

Nicolae Steinhardt spunea ceva de genul “cine nu se împotriveşte la timp, ajunge să nu mai poată să se împotrivească niciodată”, ci doar să rămână umil, smerit şi să execute ordinile celorlaţi cărora le-a cedat puterea şi libertatea personală.

Haideţi cu toţii să fim promotorii schimbării şi cu avânt şi plini de curaj, cu o nouă mentalitate să înfăptuim o eră nouă pentru noi şi România!

Aşa să ne ajute Dumnezeu! Pace şi progres!

G.S.

www.eusuntdivin.ro

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *